Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia PR 1.1
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhatoktar
Üye
Konu Sahibi
Nokia PR 1.1
Arkadaşlar Yeter artık diyip pr 1.1 için nokia yetkili servise gittim teli güncellediler ama keşke güncellemeseydim..Telefonun stabilligi gitti lanet olsun pr 1.1 e
muratcan1905
Üye
sorun tam olarak ne bende yükletmeyi düşünüyorum sorunu açıklarsan ona göre karar vereceğim de
sh0ck
Üye
Buna provakasyon denir .
Biz PR 1.1 kurduk, hiç bişey olmadı ? Neden kardeş ? Nedir derdin ?
serhatoktar
Üye
Konu Sahibi
provakasyın mu hehehehe ...mesela rehberde asagıya kaydırdıgın zaman ...akıp gitmesi gerekişrken titreyere k gidiyor ..aynı sekilde goruntulerde menude sayet öle....hani pr 1.1 den daha iyi bir performsn beklerdim ama düşüncem kötü yani
provakasyın mu hehehehe ...mesela rehberde asagıya kaydırdıgın zaman ...akıp gitmesi gerekişrken titreyere k gidiyor ..aynı sekilde goruntulerde menude sayet öle....hani pr 1.1 den daha iyi bir performsn beklerdim ama düşüncem kötü yani
kardeş böyle hatalar olmaması lazım bir telefonu aç kapat olmassa tekrar versiyon güncelle veya güncellet bide simkartın 128kb olmalı hafıza kartına da dikkat et her uygulamayı da yükleme telefona bir dene istersen....iyi forumlar...
serhatoktar
Üye
Konu Sahibi
128 lik sim kart telde hiç bir extra uygulama yok su anda zaten
WebStyle
Üye
Bende şu anda PR.1.1 kullanıyorum tek sorun tel dili ingilizce oldu. Onun dışında Allah'a şükür herhangi bir problem yok.. Ayrıca sim kartım 32 lik.
+1 katılıyorum kardeşim PR 1.1 sadece faydasını gördüm başka hiçbişeyini görmedim ben maaşallah
ReaqL
Üye
[kusura bakmayında arkadasLar (sözüm meclisten dışarı) su telefonu kuLLanmayı bıLmeyenler yok orası bozuldu yok burası bozuldu yok orası boLe.. bıLmem ne... Ben 3 aydır kuLLanıyorum we suana kadar angry birds u acarken bi kere resetledi.. ßir de tarayıcısından memnun deıLım fazLa ıcerikLi bi sıteye gırdıgıN zman takıLmalar oluyor onun Dısında gayet memnunum..Ayrıca pr 1.1 guncellemesınden de pek bişe anLamadım..] Sen bence orjinaL teL ayarlarına bi tıKla sonra sorununun warsa yazarsın
cabal21
Üye
evet arkadaşlar pr1 telefonun stabilitesini bozuyor. pr1.1 den bende memnun değilim. son olarak bugün rehberim çöktü pr1.1 de..
ByWorth
Üye
Valla Pr 1.1 kullanıyorum ziyadesi ile de memnunum
sulkoc
Üye
yüklemeyi bile kendim yaptım phoenix le ben memnunum hiçte bi sorun yok hemde cihazda oyun kakılı olmasına rahmen.