Nokıa Ovı (Acıll)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak2116

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa Ovı (Acıll)
S.a Konuya nasıl baslasam bilmem ama baslıyalım bir yerden beNim Nokıa 5250 bir telefonum var . 2 Ay sonra telefonu actım ve sım kartımı taktım guzel telefon acıldı 1gb internet paketi yaptım hemen sonra tel. bir kac oyun indirim dedim zaten ovi hesabım vardı gırdım buraya kadar quzeldı sonra bi oyunun ustune tıkladığımda indire basıyorum bağlantı yok diyor lutfen yardım edin bu sadece oyun icin deqil uygulama v.s hepsınde oluyor acaba sızde oluyormu yaptıysanız nasıl yaptınız ??? Yardım

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
varsayılan bağlantını kontrol et

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bazen ovide böyle sıkıntılar oluyor. Içerik yok falan da diyor. Önce telefonun bağlantısını kontrol et. Sorun onda değilse Ovi'yi sil ve tekrar yükle. Yapamazsan hard format at

burak2116

Üye
    Konu Sahibi
Bazen ovide böyle sıkıntılar oluyor. Içerik yok falan da diyor. Önce telefonun bağlantısını kontrol et. Sorun onda değilse Ovi'yi sil ve tekrar yükle. Yapamazsan hard format at

Cok saolun abilerim ikiniznde dediqini yapıcam qelişmeleri yazarım bide tel den yazarken para gidermi bilg ala bilirmiym

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Internet hakkın varsa ondan gider. Yoksa para yazar.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ovideki uygulamalar forumdada var eğer olmassa forumda ara uygulamaları

burak2116

Üye
    Konu Sahibi
abi o iş nasıl olcak bi bilgin varmı soyleye bilirmisn

- - - Eklendi - - -

ovideki uygulamalar forumdada var eğer olmassa forumda ara uygulamaları

Doqru soyluyorsun ama burda oyun indirmek icn baktıqmda spor oyunları fazla yok araba oyunlarıda ck az ;)

- - - Eklendi - - -

Abi benim tel 3gp de ben bir kaç vidio indirmek istiyorum burda varmı Muzık vidiolu Fln
İsterseniz Bi nete yazın Mustafa Bozkurt Adam oses türkiyede cıkıyor ızleyenler bilir zaten Adam cok qzl Soyluyor Bizim oralı :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tubidy var video indirmek için

burak2116

Üye
    Konu Sahibi
Vidioları Tam Calıstırır demi kardesim ?? hani bazı sıtelere gırıyoruz ......... anladın demi :D ole birsey olmaz demi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt