ben kablosuz mouse u denedim sorun yok ama klavyeyi bilmiyorum ya da ikisinin tek vericiden çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. Ama bence çalışır sorun çıkarmaz.
Forumdakı bır arkadasım saolsun Otg kablosu elınde fazla varmıs bana gönderdi. Herkese öneririm öncellıkle Telefona klavye maus takabılmek cok guzel BAzen Kablosuz klavyemle takıp mesajlastıgım oluyor : Ayrıca usb bellek Hatta Harddısk takabılırsınız. Tabı fat32 ıle bıcımlendırırsenız. Ayrıca Telefondan telefonada bağlayabılırsınız ama ben Bır kere nokıa 603 e c601 i bağladım usb girişi Çok akım çekıyor dıye uyarı verınce dahada takmadım
Foruma bir arkadaş mausla çektiği videoyu koymuştu ya. Eğer Alıcısı aynı olan bir set takatsan klavyede kullanabılırsın. Bende logitech maus klavye kablosuz seti var. Çok güzell kullanılıyor
Foruma bir arkadaş mausla çektiği videoyu koymuştu ya. Eğer Alıcısı aynı olan bir set takatsan klavyede kullanabılırsın. Bende logitech maus klavye kablosuz seti var. Çok güzell kullanılıyor
merhaba arkadaşlar ben internetten almayı bilmiyorum o yüzden elden almak istiyorum ucuza orjinal ankara dan alan varsa adresi pm veya buraya yazabilir mi teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben internetten almayı bilmiyorum o yüzden elden almak istiyorum ucuza orjinal ankara dan alan varsa adresi pm veya buraya yazabilir mi teşekkürler