NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye

N900 Gördük aldık elimize inceledik ne kadar takoz olduğunu biliyoruz, herkes
maket bıçağını eminim görmüştür büyüklerinden hani, alsın bi baksın bışağın boyutlarına
bu teli cebe bile sokamazssın anca çanatda falan gezdirmek zorundasın bu kadar kalınlıkta
bir cihaza intelin çift çekirdekli işlemcilerinden falan takmaları gerekiyordu malum notebooklar bile bunun kadar kalın :d:

yaa yemek masası kadar kalın işte daha ne diyim :D:D:D

Oysa Xperia Arc 8.7 mm inceliğinde 1 cm bile diğil
Satio ise 13, 3 mm
Vivaz 12.5 mm.

Nokia halen takoz üretmekte
:d: :d: güzel tespit

Uruloki

Uruloki

Üye
lütfen N900 içindeki donanıma bakın öyle karar verin he birde klavyesi olduğunu unutmayın o cihazın ve hala takoz üretiyor dediğiniz marka N8: 13,3 mm

yunuss.10

yunuss.10

Üye
ee tamam dostum n900 le karşılaştıralım oda 2009 üretimi ;)

hocam yapmayın allah aşkına ben telefondan bahsediyom, siz gidiyobuz sobada yakmak için kütük gösteriyonuz :ehe n900 telefondan çok herşeye benziyo, o kadar kalın olduktan sonra 3.6 gHz işlemci olsa neye yarar ?

franzliszt

franzliszt

Üye
N900 Gördük aldık elimize inceledik ne kadar takoz olduğunu biliyoruz, herkes
maket bıçağını eminim görmüştür büyüklerinden hani, alsın bi baksın bışağın boyutlarına
bu teli cebe bile sokamazssın anca çanatda falan gezdirmek zorundasın bu kadar kalınlıkta
bir cihaza intelin çift çekirdekli işlemcilerinden falan takmaları gerekiyordu malum notebooklar bile bunun kadar kalın :d:

yaa yemek masası kadar kalın işte daha ne diyim :D:D:D

Oysa Xperia Arc 8.7 mm inceliğinde 1 cm bile diğil
Satio ise 13, 3 mm
Vivaz 12.5 mm.

Nokia halen takoz üretmekte

malesef benim icin guc onemlidir ve bu gucu ince bir cihaza yerlestirirsen isinma yapar ornek galaxys 42dereceye variyor. eger bir bayan olsaydim , tipki senin gibi inceliklerini ilk plana alirdim , ki bence teknoloji daha onemli bana gore, arti n900 gayet normal bir boyutda cunku ekran arkasi aliminyum metal kaplive klavyesi var bu isleri bilmeden birseyleri savunmayalim maemo bolumundede bu fikirleri paylasirsaniz cok fena gulerler size n900referans cihazdir ve herguclu cihaz ince degildir vede cihazin kalinligi2cm cokmu geldi size 2008de fuara cikan bir cihaz icin,dvd oynaticiyi calistiriran bir cihaz icin,isletim sistemlerini yuklarken skype(orjinal) la konusurken n900le hic rahatsizlik vermiyor 2cm ,

--------------- Ekleme ---------------

hocam yapmayın allah aşkına ben telefondan bahsediyom, siz gidiyobuz sobada yakmak için kütük gösteriyonuz :ehe n900 telefondan çok herşeye benziyo, o kadar kalın olduktan sonra 3.6 gHz işlemci olsa neye yarar ?

ben size telefondan bahsetmiyorum tablet pc den bahsediyorum linux zaten:oke: n900 u sen kullansan birdaha sonyericsonna bakmazsin samimiyetle soyluyorum ozamanda islemci gibi kavramlarin bir internet cihazinda nasil ise yaradigini gorursun, kutukmu hahaha sen hic gordunmu n900:d::d:

ramp

ramp

Üye
malesef benim icin guc onemlidir ve bu gucu ince bir cihaza yerlestirirsen isinma yapar ornek galaxys 42dereceye variyor. eger bir bayan olsaydim , tipki senin gibi inceliklerini ilk plana alirdim , ki bence teknoloji daha onemli bana gore, arti n900 gayet normal bir boyutda cunku ekran arkasi aliminyum metal kaplive klavyesi var bu isleri bilmeden birseyleri savunmayalim maemo bolumundede bu fikirleri paylasirsaniz cok fena gulerler size n900referans cihazdir ve herguclu cihaz ince degildir vede cihazin kalinligi2cm cokmu geldi size 2008de fuara cikan bir cihaz icin,dvd oynaticiyi calistiriran bir cihaz icin,isletim sistemlerini yuklarken skype(orjinal) la konusurken n900le hic rahatsizlik vermiyor 2cm ,

O boyutta bir takozu içini ben bile oysam eminim N900 daha iyi bir cihaz yapardım,
n95
n96
n97
n86
n87
n79
n90
n93
n80
N ,,,,,DİĞERLERİ EN TAKOZ TELEFONLAR
N serilerini tasarlayan Nokia da bir kişi olsa gerek kafası baya kalınmış sanırım
gerçi yurdumuzda kalas kafalı insan çok oldukça bunlarında alacağı telefon anca bunlar olur.. :kop:

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum takoz takoz diyonda K810i kullanıyon o takoz değil mi benim N8 daha ince

franzliszt

franzliszt

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
bırak bırak bakmıyorlarda piyasadaki tüm klavyeli teller kalında sadece N900 ü görüyorlar

yunuss.10

yunuss.10

Üye
dostum takoz takoz diyonda K810i kullanıyon o takoz değil mi benim N8 daha ince

k810i 2007 1. çeyrekte piyasaya sunuldu ve 17 mm, n900 ise 2009 3.çeyrekte satışa çıktı 18 mm 181 gr :oke:

siz sürekli SE'nin eski modelleriyle kapıştırıyosunuz aynı yıllarda çıkan cihazları karşılaştırın , bakınız xperia arc 8.7 mm...

n900 de 1.6 ghz işlemci var dediniz ama CPU: ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics işlemci varmış, 1 gb ram dediniz 256 mb ??? :evet:

Uruloki

Uruloki

Üye
sen arc ta klavyemi var zannediyorsun bu bir sonra o telefonun en ince yeri bu iki sonra swap bellek ve overclock ile 1.6 ghz (sen bunu arc ta göremezsin çünkü işlemcisi yemez) bu üç ve donanı olarak hala farkı anlamadın klavte etkeni var cihazda bu dört sonracıma N8 donanımına bakıcak olursak Arc a bin basar ama aralarındaki derinlik farkı düşünülünce N8 13,3 , Arc ise en ince yeri 8,7 en kalın yeri 10,3( yanlış hatırlıyor olabilirim) ee bu mu fark ve N8 deki xenon etkeninide unutma dikkat edersen K810i ninde kamera çıkıntısı fazla onun için cihaza fazladan yük getiriyor o

ramp

ramp

Üye
k810i 2007 1. çeyrekte piyasaya sunuldu ve 17 mm, n900 ise 2009 3.çeyrekte satışa çıktı 18 mm 181 gr :oke:

siz sürekli SE'nin eski modelleriyle kapıştırıyosunuz aynı yıllarda çıkan cihazları karşılaştırın , bakınız xperia arc 8.7 mm...

n900 de 1.6 ghz işlemci var dediniz ama CPU: ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics işlemci varmış, 1 gb ram dediniz 256 mb ??? :evet:

Teşekkürler yunuss.10 benden önce cvp verdiğin için ,:evet:

K810 bulunan kamera halen nokianın piyasaya çıkardığı 1- 2 modelinde falan anca rastlarsın 2MP kamerayı yazıllımla desdekleyip 5 mp diye size yutturuyorlar. Paranızı çöpe atmayında gidin adam gibi bir tel alın
Cebinize maddi ve fiziksel ağırlık yapmayın boşu boşuna :oke:

yunuss.10

yunuss.10

Üye
neyse tartışmaya gerek yok herkes kendi fanını övcek durcak

franzliszt

franzliszt

Üye

tabi sizin cihazlarda overlock dediğimiz olay olmadığı için sabit hızda kullanırsın 600mhz taban hızdır 1.6gh e kadar yükseltebiliyorsun , 256 ram artı 750 swap bellek (yani ram zorlanırsa bu hafızadan kullanıyor) sen internette araştırıyorsun ben kullanıyorum cihazı :D hani bunun doğruluğunu herhangi bir nokia cluba sorabilirsin yada şuan maemo bölümüne sorabilirsin :oke::oke:
en son modellere bakacaksak yaz nokia n9 da oku biraz teknoloji gör.
ya kime ne anlatıyorum k810 la adam n900ü karşılaştırıyor hadi ben kaçtım arkadaş hahahahaha yazmam buraya dahada :D:D

Teşekkürler yunuss.10 benden önce cvp verdiğin için ,:evet:

K810 bulunan kamera halen nokianın piyasaya çıkardığı 1- 2 modelinde falan anca rastlarsın 2MP kamerayı yazıllımla desdekleyip 5 mp diye size yutturuyorlar. Paranızı çöpe atmayında gidin adam gibi bir tel alın
Cebinize maddi ve fiziksel ağırlık yapmayın boşu boşuna :oke:

sen üzme kendini çok sağlam makine zaten var bizde siz düşünün çok merak ediyorsan n8le çekilen dizilere yada kapak çekimlerine bak bir dergi sırf onunla çekildi :oke::oke: sakın yazılımla yutturmayı size yapıyorlar olmasın :naughty::naughty:

yunuss.10

yunuss.10

Üye
tabi sizin cihazlarda overlock dediğimiz olay olmadığı için sabit hızda kullanırsın 600mhz taban hızdır 1.6gh e kadar yükseltebiliyorsun , 256 ram artı 750 swap bellek (yani ram zorlanırsa bu hafızadan kullanıyor) sen internette araştırıyorsun ben kullanıyorum cihazı :D hani bunun doğruluğunu herhangi bir nokia cluba sorabilirsin yada şuan maemo bölümüne sorabilirsin :oke::oke:
en son modellere bakacaksak yaz nokia n9 da oku biraz teknoloji gör.
ya kime ne anlatıyorum k810 la adam n900ü karşılaştırıyor hadi ben kaçtım arkadaş hahahahaha yazmam buraya dahada :D:D

600 MHZ lık işlemciye 1 GHZ OC yapılır mı ya ben pc'ye 100 mhz lık yaptım dalga mı geçiyosunuz :ehe 256 mb ram 750 mb sanal bellek varmış, sanal bellek nedir ki sonuçta 256 mb diye geçmiyo mu ? abartıldığı kadar bişey değil, ayrıca o telefon değil tablet pc olarak çıkarılmış gidin diğer tablet pc'lerrle karşılaştırın :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ya dediğin lafı aklın alıyomu 1.6ghz oc yapıyo adamlar senin pc dandikse biz ne yapalım sanal bellek dediği rom 758mb artı 256mb hiçde bir kere tablet pc değil tablet pc de telefon fonksiyonu olmaz biraz tutarlı yorum yap

yunuss.10

yunuss.10

Üye
ya dediğin lafı aklın alıyomu 1.6ghz oc yapıyo adamlar senin pc dandikse biz ne yapalım sanal bellek dediği rom 758mb artı 256mb hiçde bir kere tablet pc değil tablet pc de telefon fonksiyonu olmaz biraz tutarlı yorum yap

siz bilgisayarınıza 1.6 GHZ oc yaptınız mı da benm laptopa laf atıyosunuz ? telefondan gösterin bana caps inanayım 1.6 ghz ve 1 gb ram'e

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum benim bilgisayarımda intel core 2 duo E8400 var kendisi 3ghz hızında anakartın en düşük oc modunda 3.4 oluyor ve ısınmz yok ama çok detaya inersen 7ghz çalıştıran ve istersen bir meamo bölümüne yaz N900 ün hzı nasıl bir oc olayı varmış caps eklermisiniz diye bak gör tmm

yunuss.10

yunuss.10

Üye
dostum benim bilgisayarımda intel core 2 duo E8400 var kendisi 3ghz hızında anakartın en düşük oc modunda 3.4 oluyor ve ısınmz yok ama çok detaya inersen 7ghz çalıştıran ve istersen bir meamo bölümüne yaz N900 ün hzı nasıl bir oc olayı varmış caps eklermisiniz diye bak gör tmm

tmm kardeş büyüksün :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide resim demişsin tamm ama ben kullanmıyorum ama franzliszt kullanıyor isterseniz meamo bölümüne bakın korkmayın bişe demezler

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ya tamam.anladım ki n8 de öyle bi kamera var ki,kameramanlardaki,film lerdeki,fotografcılardaki kameralar artık tarihe karıştı.o zaman artık onlar da o kocaman kameralara 6,7 bin tl vermesinler degil mi ?alsınlar bikaç tane n8,ucuza halletsinler degil mi !!!
Çok mantıklı bence.dalga geçmiyorum.duyduguma göre mükemmel miş kamerası.arkadaşlar o kadar bas bas bagırıyo degil mi SEİDS lerrrrrr.............(seids-sonyerıcsson hastalıgına kapılmış ve kurtuluşu olmayanlar)

Üst Alt