NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
ya bunlar anlamazlar boşver arkadaşlar boşuna dil dökmeyin :aha: teknolojiyi 2 yıl geriden takip eden bi markayı savunuyolar haberleri yok hala :box

pardon ama neyimiz eski ki 2 yıl önceden takip ediyoruz biz teknolojiyi he her ZE telefonunda OTG var HDMI bağlantısı var Bluetooth 3 var dimi eee

ramp

ramp

Üye
kardeş bence sen git bi Sony Ericsson al eline öyle konuş bak dikkat et Xperia X1 Satio felan demiyorum sadece Sony Ericsson marka bi cep telefonu al diyorum aklın gitsin telefona da bi gör bakalım ;) :D

Aynen;

N8 doğmadan önce SATiO (12mp) vardı teknolajiyi nokia ile takip edenlerin vay haline yazık acıyorum heberleri geç oluyor ustelik te övünüyorlar tuhafff.. :D
bizleri güldürmekten başka bişey değil bunları duyunca eğleniyorum doğrusu güzeel oluyor,, devam etsinler ,,,,

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
ewt SE bakti symbianla basedemedi basari sagliamadi android flan gecti :ehe sen s6o la karistiorsun galiba 663o , n73 un symbianiyla karistiorsun sanirim : :D::DD:D:D:D bu s6o degil sampiyon symbian^3 bu :ehe[

şu anda en popiler işletim sistemi Google Android OS ve ileride de en çok kullanılacak geleceği çok parlak bir işletim sistemi
ve Sony Ericsson Symbian işletim sistemini bırakırken Nokia çok bozulmuştu :vur ki Sybian a olan destek azalmıştı :d:
Sony Ericsson akıllılık edip Android e geçti
Symbian ne yaparsa yapsın isterse 4 5 6 çıkarsın artık popiler olamaz çünkü Nokia dan başkası kullanmıyor

--------------- Ekleme ---------------

-->SEİDS canım BİZ FAREYİ TELEFONA BAĞLIYORUZ HEMDE USB İLE oke tamam ve polat alemdar değil dizideki tüm teller SE onun nedeni ise SE sponsor ondandır he

arkadaşım bir kere sony ericssonun ilk Windows telefonu olan Xperia X1 e mause bağlanıyor ve usb gibi kablolu şeylerle değil bluethoot ile biraz geride kalmışsınız siz ya yazık
bilgisayarda ne fare ayarı varsa o telefonda da var ve pcde fare ne iş görürse aynı şeylere çalışıyor

izleyin ondan sonra konuşun

üşenmeden şunu da izleyin sony ericsson telefonlara daha neler yükleniyormuş nasıl bir menü sitilleri var sadece can sıkan tek bir menüsü yok Iphone bile yükleniyor

ikincisi dizinin sonunda sponsorlar gösterilirken sony ericsson sponsorluğu diye birşey geçiyormu

franzliszt

franzliszt

Üye
ya bunlar anlamazlar boşver arkadaşlar boşuna dil dökmeyin :aha: teknolojiyi 2 yıl geriden takip eden bi markayı savunuyolar haberleri yok hala :box

bak geriden takip eden firmanın 2009 yılı malı
koskoca şirketlerin başa çıkamadığı model nedenmi___ linux ___600mhz overlock--1.2gh-1.6gh___1gb ram __32gb hafıza mpeg2(dvd den direk atıyorsun çevirme olmadan dolby nin yüksek kbps değerleriyle) den tut tüm video formatlarını oynatan media oynatıcısı,agps gerisi teferruat --- bumu sizin geriden takip ediyor dediğiniz model , bu modeli türkler kullanamaz diye türkiyeye sokmadılar çok ciddiyim %40 lık kısım kullanabilirmiş bu yüzden avrupaya saldı bu cihazı fiyatı düşeceğine arttmış bu ay tüm avrupada, sen biraz bilgilen bence bek 2009 senesinin cihazı bu ilk 1ghlik işlemciyle htc piyasaya girdiğinde adamlar bunun işlemcisini kırdılar 1.2 gh yaptılar birde düşünün linux stabilliğiyle ne hızda benim basmamla açması sayfaları saliseler içinde oluyor..

ewt SE bakti symbianla basedemedi basari sagliamadi android flan gecti :ehe sen s6o la karistiorsun galiba 663o , n73 un symbianiyla karistiorsun sanirim : :D::DD:D:D:D bu s6o degil sampiyon symbian^3 bu :ehe[

şu anda en popiler işletim sistemi Google Android OS ve ileride de en çok kullanılacak geleceği çok parlak bir işletim sistemi
ve Sony Ericsson Symbian işletim sistemini bırakırken Nokia çok bozulmuştu :vur ki Sybian a olan destek azalmıştı :d:
Sony Ericsson akıllılık edip Android e geçti
Symbian ne yaparsa yapsın isterse 4 5 6 çıkarsın artık popiler olamaz çünkü Nokia dan başkası kullanmıyor

arkadaşım bir kere sony ericssonun ilk Windows telefonu olan Xperia X1 e mause bağlanıyor ve usb gibi kablolu şeylerle değil bluethoot ile biraz geride kalmışsınız siz ya yazık
bilgisayarda ne fare ayarı varsa o telefonda da var ve pcde fare ne iş görürse aynı şeylere çalışıyor

izleyin ondan sonra konuşun

üşenmeden şunu da izleyin sony ericsson telefonlara daha neler yükleniyormuş nasıl bir menü sitilleri var sadece can sıkan tek bir menüsü yok Iphone bile yükleniyor

ikincisi dizinin sonunda sponsorlar gösterilirken sony ericsson sponsorluğu diye birşey geçiyormu

ozaman sen gir birde youtube a n900 android,n900 ubuntu,n900 windows 95,n900 windows xp,n900 meego,n900 linux,n900 maemo yazda bir cihaz kaç tane işletim sistemi kaldırıyor gör :oke:

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
ozaman sen gir birde youtube a n900 android,n900 ubuntu,n900 windows 95,n900 windows xp,n900 meego,n900 linux,n900 maemo yazda bir cihaz kaç tane işletim sistemi kaldırıyor gör :oke:

işletim sistemini her türlü yüklersin doğru işlemler sonucun da ama verim alamazsın herşeyin orjinali güzeldir

AlpReis

AlpReis

Üye
Yıllarca Hem SE hemde Nokia kullandım, benim Favorim SE idi ancak SE 2008 olsa gerek Türkiye Distribütorü sayesinde sanırım Türkiye pazarına telefon sunmadı, önemsemedi, işte o zaman benim gibi SE hastası olan bir çoğunu kayıp etti ve Samsunga kaptırdı. Ben oldum olası NOKİA yı sevmem ama şu anda 5800 kullanıyorum. Sebebide SonyEricsson, pazarı önemsemezsen müşteriyi kaçırırsın arkadaş. SE tekrar pazara dönüşy yaptı ama bu defa ikincilieği Samsunga kaptırdı. Bence Samsung şu anda süper telefonlar yapıyor, bundan sonraki alcağımm telefon kesinlikle Android olacak ve kesinlikle Galaxsy S olacak, Son olarak şunu söyleyebilirim. SonyEricsson çok kibar göze hitap eden klass telefonlar sunuyor, yazılım zayıf, Nokia kalas gibi ruh gibi telefonlar sunuyor yazılımı kuvvetli, SAMSUNG İSE ŞU ANDA HER İKİSİNİ YAPIYOR, SAMSUNG NUMBER ONE:oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
işletim sistemini her türlü yüklersin doğru işlemler sonucun da ama verim alamazsın herşeyin orjinali güzeldir

hadi ozaman bana linux yüklü orjinal windows yüklü (mobil olmucak çünkü n900 orjinali çalıştırıyor) çalıştıran birtane sonyericsonn göster çalıştırırmış hahahahaha,yoo gayet verim alıyorlar orjinal sürüm hepsi, portlanma değil ;)

Aynen;

N8 doğmadan önce SATiO (12mp) vardı teknolajiyi nokia ile takip edenlerin vay haline yazık acıyorum heberleri geç oluyor ustelik te övünüyorlar tuhafff.. :D
bizleri güldürmekten başka bişey değil bunları duyunca eğleniyorum doğrusu güzeel oluyor,, devam etsinler ,,,,

eğlen eğlen biraz satio vs n8 karşılaştırmalarına bak eğlen ;)

n900 den bahsetmiyorum bile n8 yeterde artar ;)

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi

xperia linux

franzliszt

franzliszt

Üye

xperia linux

valla aferin cihaza n900 gibi tüm işletim sistemlerini kaldırmasada az güç gerektiren ubuntuyu çalıştırıyor helal :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya ben demişim ki usb ile mouse flash bellek klavye usb ile çalışan neredeyse tüm cihazları çalıştırabiliyorum ve artı olarak bluetooth 3 teknolojisinin verdiği tüm teknolojilerden yararlanıyorum ee biz mi geç takip ediyoruz ve evet alpreis e de katılıyorum SE piyasadan çekildi onun için bende nokia aldım

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim uzun süredir pek sessiz kalmıştı bu konu
şunu söylemek isterim tabiki herkese göre kendi kullandığı marka veya cihaz güzeldir
ben Nokia N8 i kullansam hoşuma gidebilir belki şüphemde yok zaten. çünkü Nokia nın en gelişmiş bir kaç cihazından biri
ama Nokia kullanan arkadaşlar Sony Ericsson un bütün telefonlarını kullansınlar eğerki hoşlarına gitmezlerse telefondan anlamıyorlardır
boşu boşuna demiyoruz
NOKIA nın ADI SONY ERİCSSON un TADI var
sadece kullananlar bilir

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim uzun süredir pek sessiz kalmıştı bu konu
şunu söylemek isterim tabiki herkese göre kendi kullandığı marka veya cihaz güzeldir
ben Nokia N8 i kullansam hoşuma gidebilir belki şüphemde yok zaten. çünkü Nokia nın en gelişmiş bir kaç cihazından biri
ama Nokia kullanan arkadaşlar Sony Ericsson un bütün telefonlarını kullansınlar eğerki hoşlarına gitmezlerse telefondan anlamıyorlardır
boşu boşuna demiyoruz
NOKIA nın ADI SONY ERİCSSON un TADI var
sadece kullananlar bilir

kullandım sonyericsson memnun da kaldım aşırı bir şekilde demişin güzelcene N8 kullansam memnun kalırım tüm SE kullananları temin ediyorum Nokia S^3 ile yeni bir boyut açtı diyebilirim neden mi kamera çok güzel oldu hız yine çok iyi ses oda çok iyi yine neredeyse mükemmel cihazı yaptılar adamlar diyebilirim mesela eskiden Nokia dan çok ses çıkardı ama hep şırıltı ama şimdi ses azalmış ama hoparlör çok kaliteli ses veriyor bak tecnotor ilk mesajlara git benim yazdıklarımı görüceksin zaten bende kullandım merak etme ama nedense SE'ye bişe oldu ve android cihaz da kullanacağımı zannetmiyorum açıkcası

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
kullandım sonyericsson memnun da kaldım aşırı bir şekilde demişin güzelcene N8 kullansam memnun kalırım tüm SE kullananları temin ediyorum Nokia S^3 ile yeni bir boyut açtı diyebilirim neden mi kamera çok güzel oldu hız yine çok iyi ses oda çok iyi yine neredeyse mükemmel cihazı yaptılar adamlar diyebilirim mesela eskiden Nokia dan çok ses çıkardı ama hep şırıltı ama şimdi ses azalmış ama hoparlör çok kaliteli ses veriyor bak tecnotor ilk mesajlara git benim yazdıklarımı görüceksin zaten bende kullandım merak etme ama nedense SE'ye bişe oldu ve android cihaz da kullanacağımı zannetmiyorum açıkcası

ben Symbian 3 ün ne ayarda bir işletim sistemi olduğunu biliyorum Android ve Windows Phone 7 ayarında bir işletim sistemi. getirdiği özelliklerin içinde en yeni özellik ekrana çoklu dokunmatik desteği olsa gerek
ileride bir Symbian telefon alacak olursam Symbian 3 olur. ama geleceği en parlak işletim sistemi şüphesiz Android olduğu için ve Sony Ericsson da bu işletim sistemini kullandığı için Window Mobile den sonra Android e geçerim
peki Nokia dan başka Symbian ı kullanan varmı başka marka ben görmedim ama daha doğrusu merak etmedim senin bilgin vardır

Uruloki

Uruloki

Üye
SE kullandı bi ara samsung kullandı bi ara şimdi ikiside android kullanıyor he samsung bada os u geliştiriyor ama o da ios dan o kadar çalıntı ki sorma gitsin yani ve nokia nın yeni S^3 lü cihazlarından birini dene mesela hep arayüz filan diyor millte ben şuanda spb mobile shell kullanıyorum telefon çoşuyor istersen netten videolara bak ama dikkat ette yeni çıkıcak meego aklını almasın ve onunda evolve meego diye arasan videoları müthiştir

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
SE kullandı bi ara samsung kullandı bi ara şimdi ikiside android kullanıyor he samsung bada os u geliştiriyor ama o da ios dan o kadar çalıntı ki sorma gitsin yani ve nokia nın yeni S^3 lü cihazlarından birini dene mesela hep arayüz filan diyor millte ben şuanda spb mobile shell kullanıyorum telefon çoşuyor istersen netten videolara bak ama dikkat ette yeni çıkıcak meego aklını almasın ve onunda evolve meego diye arasan videoları müthiştir

Sony Ericsson un ilk kullandığı işletim sistemi zaten Symbian ve baya bir süre kullandı zaten
bu arada spb mobile shell i ben zanet kullanıyorum xperia da. güzel bir menü. kullanışlı efektleri filan çok güzel
ve bu videodaki spb mobil shell çok harikaya benziyor menüle dönme dolap gibi dönüyor

xperia da daha hoş menü çeşitleri ve panel sistemi sayesinde bir çok menü çeşitleri var
en güzellerinde bir tanesi sonuna kadar izlersen hayaran kalırsın bence

yani ben xperia da bu panel sistemi olduğu için ve bu paneller sayesinde bir çok masaüstü ve bir çok menü sistemi olduğu için vede Özellikle Sony Ericsson :heyo: olduğu için tercih ettim

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında resmi olarak Türkiyeye gelseydi X1 almayı planlıyordum çünkü beni de ilk o panel sistemi cezbetti ama gelmedi işte ama N9 dedikleri gibi olursa(1.2ghz işlemci saniyede 190 milyon üçgen çizme filan(ps3 ün grafik kalitesinin %70 i demek bu) meego 1.2 ( evolve arayüzü) gibi şeyler) param olduğu an hiç düşünmeden alıcam açıkçası

yunuss.10

yunuss.10

Üye
hadi ozaman bana linux yüklü orjinal windows yüklü (mobil olmucak çünkü n900 orjinali çalıştırıyor) çalıştıran birtane sonyericsonn göster çalıştırırmış hahahahaha,yoo gayet verim alıyorlar orjinal sürüm hepsi, portlanma değil ;)

eğlen eğlen biraz satio vs n8 karşılaştırmalarına bak eğlen ;)

n900 den bahsetmiyorum bile n8 yeterde artar ;)

arkadaşlar neden n8 ile satioyu kıyaslıyosunuz SATİO 2 yıl önce piyasaya çıkmışken N8 daha yeni çıktı elbette donanımsal ve yazılımsal olarak daha ii olması normal, siz SE'nin yeni modellerini bekleyin bence :oke:

:d::d::d:

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşlar neden n8 ile satioyu kıyaslıyosunuz SATİO 2 yıl önce piyasaya çıkmışken N8 daha yeni çıktı elbette donanımsal ve yazılımsal olarak daha ii olması normal, siz SE'nin yeni modellerini bekleyin bence :oke:

:d::d::d:

ee tamam dostum n900 le karşılaştıralım oda 2009 üretimi ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
o yemez hakan abi 1.6ghz işlemci 1 gb ram 32gb hafıza linux filan

ramp

ramp

Üye

N900 Gördük aldık elimize inceledik ne kadar takoz olduğunu biliyoruz, herkes
maket bıçağını eminim görmüştür büyüklerinden hani, alsın bi baksın bışağın boyutlarına
bu teli cebe bile sokamazssın anca çanatda falan gezdirmek zorundasın bu kadar kalınlıkta
bir cihaza intelin çift çekirdekli işlemcilerinden falan takmaları gerekiyordu malum notebooklar bile bunun kadar kalın :d:

yaa yemek masası kadar kalın işte daha ne diyim :D:D:D

Oysa Xperia Arc 8.7 mm inceliğinde 1 cm bile diğil
Satio ise 13, 3 mm
Vivaz 12.5 mm.

Nokia halen takoz üretmekte

Üst Alt