memolim83
Üye
konu biraz saçma dersem kızmayın bana sony biraz estetik ama estetikte bir yere kadar nokia paket pc leri bile kıskandıracak özelliklere sahip.
--------------- Ekleme ---------------
N serisi komple 240x320 hatta N 80 416x342 devasa çözünürlük ve flash destekli N serileri ram yüksek internet sörfü güzel oluyor aç youtube den film izle P serisi yapıyomu bunu söyleyin
--------------- Ekleme ---------------
Kardeşim ben zaten sabit yazılımlı telefonlardan bahsediyorum
ona bakarsan nokianın symbian işletim sistemli telefonlarında açamadığı programları ve oyunları sony ericsson symbian işletim sistemine sahip P serisi rahatlıkla açıyo
n-gage oyunları sony ericsson P serisinde düşük kalır
çünkü Nokia n-gage oyunlar 176x208 piksel Sony Ericsson P serisi oynları ise 240x320 piksel dir
Yani senin anlayacağın Nokia Sony Ericsson oyunları açması zor ama Sony Ericssonun Nokia oyunlarını açması çok basit vede Nokianın oyunları Sony Ericssonun ekranlarına küçük gelir
Birde sonylerde işletim sistemimi var demişsin
ilk işletim sistemli telefonlar üreten markaların başında sony ericsson ve en iyisini yapan zaten
Bak bakalım ilk çıkan symbian işletim sistemli cihazlardan Nokia 6600 ve Sony Ericsson P900İ özelliklerine karşılaştır da gör hangisi daha çok bilgisayarı andırıyormuş
N serisi komple 240x320 hatta N 80 416x342 devasa çözünürlük ve flash destekli N serileri ram yüksek internet sörfü güzel oluyor aç youtube den film izle P serisi yapıyomu bunu söyleyin