NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Sponsorlu Bağlantılar

memolim83

memolim83

Üye
konu biraz saçma dersem kızmayın bana sony biraz estetik ama estetikte bir yere kadar nokia paket pc leri bile kıskandıracak özelliklere sahip.

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim ben zaten sabit yazılımlı telefonlardan bahsediyorum
ona bakarsan nokianın symbian işletim sistemli telefonlarında açamadığı programları ve oyunları sony ericsson symbian işletim sistemine sahip P serisi rahatlıkla açıyo
n-gage oyunları sony ericsson P serisinde düşük kalır
çünkü Nokia n-gage oyunlar 176x208 piksel Sony Ericsson P serisi oynları ise 240x320 piksel dir
Yani senin anlayacağın Nokia Sony Ericsson oyunları açması zor ama Sony Ericssonun Nokia oyunlarını açması çok basit vede Nokianın oyunları Sony Ericssonun ekranlarına küçük gelir
Birde sonylerde işletim sistemimi var demişsin
ilk işletim sistemli telefonlar üreten markaların başında sony ericsson ve en iyisini yapan zaten
Bak bakalım ilk çıkan symbian işletim sistemli cihazlardan Nokia 6600 ve Sony Ericsson P900İ özelliklerine karşılaştır da gör hangisi daha çok bilgisayarı andırıyormuş

N serisi komple 240x320 hatta N 80 416x342 devasa çözünürlük ve flash destekli N serileri ram yüksek internet sörfü güzel oluyor aç youtube den film izle P serisi yapıyomu bunu söyleyin

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi

N serisi komple 240x320 hatta N 80 416x342 devasa çözünürlük ve flash destekli N serileri ram yüksek internet sörfü güzel oluyor aç youtube den film izle P serisi yapıyomu bunu söyleyin

kardeşim zaten Sony Ericson P serisi ile Nokia N serisi rekabet yolunda
ama sen sony ericssonun Xperia1 telefonundan haberin yok galiba bu serinin ilk telefonu ve ekran boyutuda 800x480 piksel yani senin N 80 oyunlarını kaldırmayı bırak küçük bile kalır

walkman3D

Üye
ewet x1 laptop tan farkı yok nokia bence fos bi tel bizim cöpçü rıfkı bile artık nokia dan vaz gecti yıllardır kullanıyorum sonyericssonu manyak bi cihaz symbian dan daha ii bi java işletim sistemi var java uygulmamlarda symbiandan farkı yok bence se kardeşim daha isi gh628 :kop::box

catex2

catex2

Üye
çöpçü ne anlar telden ...:nono:

samsungsa

Üye
neyi tartısıyoruz yaw nokianın symbian'ı sonynin jawa sı ben ikisinide kullanıyorum 6600 w810i

catex2

catex2

Üye
nokiamı sony mi daha ii die ama tabiki nokia en ii

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşlar ya bir kere sony ericssonun arkasında dünyanın en büyük elektronik devlerinden biri olan japon elektronik devi S O N Y var.
varmı nokianın arkasında böyle bir marka
mesela
-sony nin taşınabilir müzik aleti WALKMAN şuan da cep telefonunda
-sony nin digital fotoğraf markası Cyber-Shot şuan da cep telefonunda
-sony nin plazma televizyon markası BRVIA da cep telefonunda
-hiç şüphesiz ki bir zaman gelecek sony nin laptop mrkası VAIO oyun konsolosu Play Station ve digital video kamera markası HANDYCAM da cebe girecektir

o zaman geldiği anda sony geçeriz ayrıca sony ericson neden hala java da ısrar etmesini bir türlü anlamıyorum.symbain nokia nın elinde artık tamam ama ne bileyim linux koy windows mobile koy bir işletim sistemi koy ama java değil.son olarakta eğer gerçekten java bir telefon alacaksam kesinlikle sony ericson alırım.ama bana göre 6600 bile w850 den daha iyidir.çünkü takozun öyle bir artısı varki bu takoz-s-y-m-b-i-an fazla söze gerek varmı:)

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın ilk dokunmatik ve symbianlı cep telefonunu üreten zaten ericssondur R380s
sony ericsson ile nokia symbianı kullanan ilk markalar zaten
ama sony ericssonun symbianlı cep telefonları nokianın symbianlı cep telefonlarından daha hızlı çalıştığını gördüm
Ve sony ericsson şuanda windows mobil işletim sistemini de kullanmaktadır
sony deyip geçmeyin

vollkankarakaya

Üye
su anda se k790i kullanıyorum ve cok memnunum aynı anda birçok sey yapabiliorum bana göre sarjı da ii gidio bundan önce nokıa kullanıodum we cık kasıodu tel in kamerası harika bişi herkese tavsiye ederim

rey43719

Üye
arkadaşlar sony ericssonun yeni başlattığı akımıda unutmayalım(madem karşılaştırma yapıyoruz).MOTION SENSOR.her görenin dibi düşüyo.daha motion sensor oyunlar yaygınlaşmadı gerçi.ama 1 aya kalmaz başlarçıkmaya.ayrıca sonynin kulaklıklarıda mükemmel ötesi.işporta malı 1 liralık kulaklıklar bile nokianın müzk için ürettiği telefonlardaki kulaklıklarından daha kalitelidir.nokia kullanan arkadşlarımdan çoğu bana sony ericsson yetkili servisinden kulaklık ısmarlattı.buda sonynin farkı ossn

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlarım ben 2005 ten beri sony ericsson W550i kullanıyordum çok memnundum tam bir eğlence ve müzik telefonuydu
ama artık java dan symbian a geçme gereği buldum ve yeni sevgilime 14 şubat sevgililer gününde kavuştum yani yeni sevgilim P990i oldu
çok hoşuma gidiyordu ve çok merak ediyordum sonunda kavuştum
pişman da değilim
P990İ yi gerçekten anlatmaya yetmez kullanarak yaşamak lazım
W550i yi sattınmı diye sorarsanız ondan da vaz geçemedim babama verdim o kullanıyor
Ben boşuna demiyorum
NOKIA nın ADI SONY ERİCSON un TADI VAR

koraytek

Üye
sony kardeşim

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
paylaşıma sağol heveslendirdin beni pehhh :@

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
'' N O K I A nın ADI S O N Y E R I C S S O N un TADI VAR ''
arkadaşlar bu konudaki yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim sağolun
evet sony ericssonun tadı gerçekten başka denemenizi tavsiye ederim zaten sony eicsson a alışırsanız bırakmanız zor olur bunu bilin

rafi1994

rafi1994

Üye
sony ericson güzel ama her şeeyi kendine özel yani hafıza kartını falan bulmanız kolay değil aynı sony gibi herşeyi farklı o yüzden önermem nokia va samsung hepsine 1.000.000. basar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
her nekadar nokia hatalıda olsa(bana göre) symbian tutkusu nokia vaz geçilmez kılıyor.şuan N73 kullanıyorum o kadarda kötü değil kerata iyi iş çıkartıyor :)

Leader01

Üye
ewet arkadaşlar bende nokıa kullanıyordum sonyhiç kullanmamuştım şimdi sony kullanıyorum ve başkada bir şey demiyorum sony ericsson harika imiş meğer + nokıa yahudi malı para yahudiye gideceğine japonlara gitsin mantıklı bence

muratan_183

Üye
müzik istiyorsan sony oyun istiyosan nokia ama sony daha ii bence

mbemurat

mbemurat

Üye
İlk lafım n95 i övenlere; gidin bi tane t28 alın daha memnun kalırsınız.Şu anda nokianın en kaliteli ve kullanışlı telefonu n82 gerisi hikaye(n95 vs n82 mukayeselerine bakabilirsiniz)

Şunu unutmayınki ericsson her zaman öncü olmuştur,nokia 3210u üretirken ericsson pda üretiyordu.

nokia ve ericssonun bir sürü modelini kullandım yazsam buraya sığmaz,ama son kullandığım 3 ericsson (p1,w810i,w910i)dan sonra anladımki senelerce nokiaya boşuna para vermişiz.Verdiğimiz paranın hiç bir zaman karşılığını alamadık nokiadan.N95 aldım telefonu kurcalıyorum gün bitmeden şarjı bitiyor.N82 aldım keza oda öyle.Ama p1 de müzik dinliyorum video izliyorum 1sn bile elimden düşürmüyorum şarjı 3 güne kadar gidiyor nerdeyse...

Uzun lafın kısası ericsson telefon yapıyor,nokia telefoncuk yapıyor...

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
---ALINTI---
nokiadan şaşma !!!
neden dersen ...

1en ii oyunlar nokiada
2en dayanaklı teller nokiada
3dizayn nokiada samsung gibi 50 tane kızaklı tel çıkartmıyo çıkartıncada n95 gibiçıkartıp herkezi kapak edio !!!
4 herkezin sevdiği özendiği n series nokiada
5 n95 n96 nokiada !!!
ve bence en EN ii tel n95 çünkü telefon çerçevesinin içinden çıkmayıp tüm yenilikleri barındırıo

AMA...sony ericssonu bir özelliğini severim oda şarj konusu onun içinde nokiayı satmam

NOKİA FOR EVER !!!---ALINTI---

ARKADAŞIM SENİN TERCİHİNE KARIŞAMAM AMA DEDİĞİN ŞEYLERİN HEPSİ YALAN.SADECE ŞARJ DOĞRU.
NOKİA .jar uzantılı oyunların bazılarını açmıyor ve büyük bombam,başka bi telefona gönderebili yor mu?
bunu cevaplar mısın bana??senden rica ediyorum.
HAYIR.
.imy türündeki dosyaları desteklemiyor.hatta görmüyor.-__(AÇAMIYOR YHA,ZORUNA GİDİYOR))_--
SENİN O N95 DİE BAHSETTİĞİN TELEFONLARIN İÇERİĞİ SE nin düşük modellerinde bile var.bir şey daha gördüm,format.
bu konu insanı çileden çıkartıyor.yok virüs bulaştı yok açılmıyor??
hiç uğraşamam.
sony ye virüs girse vız gelir tırız gider.
kardeşimde k750i var.benim pc den truva virüsü kaptı.telefon virüslerle dalga geçiyordu.
nasıl gitti biliyor musun?5-6 tane programı aynı anda açıyosun ve internet sertifikalarının içinde 1 tanesini çalıştırdı canavar gibi oldu.
2 mp kamera varya n73 denen saçmalığı alt üst eder.o k750i yi sadece k850i veya k770i ye değişirim.
kamerada nokia yı kimse geçemez dersen o lafı sana geri gönderirim..n95 ile 2 mp kamerayı karşılastırdım.n95 böyle,ne biliyim sanki montaj gibi resim çekiyor.o telefonu sat ve sonyericsson al.k850i yada w910.tamam.bu sözlerim olay yaratmasın ama gerçekleri söylüyorum.tşk ederim.

Üst Alt