Nokia N9'da Kendi Fotoğrafımızı Çekemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9'da Kendi Fotoğrafımızı Çekemiyorum
Arkadaşlar N9 da kendi kendimize fotoğrafımızı cekmek istediğimizde telefonun arkasındaki kamerayı kendimize doğru tuttuğumuzda dokunmatik ekranda çekme komutu vermek gerçekten çok zor.Bu konuda nokia mağazasında bir program gördüm ses açma kapama tuşu ile fotoğraf cekiliyordu.Bu program üçretli olarak verilmiş üçretsiz olarak indirebileçeğimiz başka altarnatif program varmıdır.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
arkadaşım belkide biliyorsundur kamerada zamanlayıcı var 2 ve 10 saniye olmak üzere iki seçenek var, o şekil bi dene işini görecektir ;) hem fiziksel tuslarla zor olur ve sarsıntı olur kamerada görüntü bulanık çıkar yani öyle bir program varsada kurmamani oneririm, seni kameradan soğutabilir ;)

ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım belkide biliyorsundur kamerada zamanlayıcı var 2 ve 10 saniye olmak üzere iki seçenek var, o şekil bi dene işini görecektir ;) hem fiziksel tuslarla zor olur ve sarsıntı olur kamerada görüntü bulanık çıkar yani öyle bir program varsada kurmamani oneririm, seni kameradan soğutabilir ;)
Aslında söylediğinizi bir ara aklıma gelmedi değil,telefonu yeni aldığımdan kamerasını fazla incelemedim.Haklısınız teşekkür ederim.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Rica ederim ne demek :)

memolim83

memolim83

Üye
mazada front kamera var yeni çıktı ön kameradan görüntü alabilirsin güzel olmuş

- - - Eklendi - - -

http://store.ovi.com/content/278543
yalnız adrese baska tarayıcıdan girin opera gibş programı siteden indirin. Mağazaya yonlendirince sorun var diyor ve yükleme yapmıyor ben yükledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt