Nokia N9'a Android 4.0.3 ICS Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9'a Android 4.0.3 ICS Geldi
Nokia N9 kullanıcıları MeeGO'dan memnun değilse alternatif işletim sistemleri deneyebilirler. Bunlardan biri de Android 4.0.3 oldu. Çoğu Android telefona gelmeyen, Nokia N9'a geldi.

Pek çok Android akıllı telefon için Android 4.0 Ice Cream Sandwichgüncellemesi resmi olarak gelmedi. Özelleştirilmiş ROM'lar da bazı cihazlara fayda etmiyor çünkü her donanım için ICS sürücüleri yayınlanmadı.

Nitdroid ekibi Project Mayhem adlı çalışma ile yeni bir telefonu dahaAndroid 4.0.3 Ice Cream Sandwich ile çalıştırmayı başardılar. Bu telefon ne mi? Oldukça şaşıracaksınız ama Nokia N9.MeeGo 1.2 işletim sistemi ile gelen akıllı telefon için hazırlanan özel yazılım sayesinde Android 4.0.3 stabile yakın bir şekilde çalışıyor. Alphaaşamasındaki proje, Open GL ve sürücüler konusunda başarı sağlamış.NITDroid ekibinin hazırladığı kullanım videosu :
[video=youtube;ponaehOrFN8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ponaehOrFN8[/video]

kaynak :SDN

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Adamlar sanki bu rom resmiymis gibi yazmışlar. Görende androidlere android 4 daha gelmemiş sanacak. Yok daha bir çok telefona gelmemiş felan....

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
N9'da artık 400 bilmem kaç bin uygulama oldu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
foreverthe

foreverthe

Üye
Vay be :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güzel bir gelişme donanım testi yapmak lazım bence :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaslar bence alpha sürümü denemeyin riskli olur zatenn 16gb için denenmiş 64gbta sorun çıkarma ihtimali varmış

__xXx__

__xXx__

Üye
androidli nokia rüyamda görsem inanmazdım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yine sdn şüpheli

papakudioflu

papakudioflu

Admin

----------Eklendi @ 08:43:11 ---------- Yazıldı @ 08:39:18 ----------

eRDiiL

eRDiiL

Üye
denemek riskli gibi geldi bana :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ya orjinal değil sıkıntı olabilir bence gerek yok orjinal android al daha iyi ama ortada bi emek war inşallah dewamı gelir

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Nokia n9 işte söze gerek var mı ? ;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
aslında nokia bunu yapabilir sonuçta elinde üç tane işletim sistemi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt