Nokia N99i hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

burak9400

burak9400

Üye
arkadaşlar 2 çeşidi war alacak olanlara sesleniyorum bu telefonun 2 çeşidi war eğer alacaksanız çin malı olanı alın birde bunun arap malı olanı war herşeyi aynı telefonların ama dış görünüş ve kalite değişik arap malı yani suriyeden gelen mal tam bi takoz onun tuşlarında hem latin hemde arap harfleri war işte onu sakın ha sakın almayın!!!!araştırdım o suriye malını alan herkes pişman ekranı kırılıomuş,ses cızırtılı oluomuş-hoparlörler bumm oluyomuş vs.vs. üstelik bunun rengi sade gri birde saf çin malı olan war işte onu alın o telefonu nasıl anlayacagız derseniz eğer hemen açıklayayım

çin malı olanın tipi daha hoş :D yani 2-3-5 ve 6 tuşları siyah bişi işte onu alın derim kamerasından sesine müthiş bişimiş sakın kendinizi ertelemeyin hemen alın
:D:D:D

admank

Üye
249 ytl

lütfettin

Üye
yaa bunun tam fiyatınıöğrenen varsa sölesin alalım yaf

tittioff

Üye
arkadaşlar 1 aylık n99i kullanıcısıyım elefonun abartısız ve net ozelliklerini ve kotu olna yanlarını size soyleyeyim sizde ona gore duşunun tasının alın veya almayın

tv ozelliği gerçekten çok ama çok mukemmel arkadaslar analog yayını tum hatlarıyla ve çok net alıyo diyebilirimki tv ye anten takılmış halden çok daha net

muzik ve ses olayına gelirsek gerçekten çok yuksek kiii şimdiye kadar hiç bir telefonda duymadığım kadar hatta sesini duyanların yok yaa bu ses bundan cıkamaz dewdirten bi ses gucu ve kalitesi var amaaaaaaaa aynı şeyi kulaklığı takınca soylemek mumkun değil
kalite hala aynı ama ses yok arkadaslar çok duşuk ben telle gelen kulaklığa bağlıyorum olayı yoksa o telden asla o kadar az ses çıkamaz yani kulaklıktan kulaklıksız sağır edici ve kaliteli bi ses gucu var çok ciddiyim arastırın bakım,n goreceksizin

bi baska ozellik normal nokia gibi her yerinde bi deliği yok usb kablosu sarjı kulaklığı hep aynı girişten yapılıyo buda estetik bi guzellik veriyo

ekranına gelince inanın bana ekranı gorunduğunden çok daha buyuk dokunmatik mesaj yazarken de dk,okunmatik q klavyesi var acayip seri yazılBİLİYO ve muhteşem bi resim goruntusu var piksel yuksek yane amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kamerası arkadaslar o kadar net değil bunu bi yere yazın demedi demeyin 2,0 mp diyorlar ama ben 2,0 mp kalıtesine sahip tel kullandım asla tutmaz 1,3 olabilir o civarlarda bişeydir çok net değil yani ama kamerasının bir suru hala içinden çıkamadığım kadar fazla efekt seçeneği var

bir diğer ozellik web cam olarak kullanabilme hiç bir şekilde telefonu tanıtma ve benzeri işlemlere gerek yok çok basit bi şekilde usb ye kablosunu tak web cam seceneğini seç web cam hazır o kadar

ayrıca yine usb den takılınca yine tanıtmaya gerek kalmadan direkt hafıza kartının içi açılıyo mp3 resim video atması çok ama çok basit birde bazı nokialar gibi atılan bi kaç mp3 u gormeme yada çalmama gibi bi luksude yok ne atarsan çalıyo mubarek sesinin kalitesi ve yuksekliğini solememe gerek yok artık

n99i gelirken kulaklığı yedek bataryası usb kablosu ve şarj makinesi ile geliyo
gerçi şarj makinesine ihtiyaç yok telefonu pc ye bağladığınızda usb den sarj yapıyo zaten kendini

radyosuna gelince oda mukemmel arkadaslar anteni var ama açmanıza gerek yok bi otomobil çekiyorsa o da ,çekiyordur hiç merak etmeyin

telefon defteri pek teferruatlı deil değil derken arayanın videosu resmi ve muziğini koyabiliyorsun i mail iş adres vb eklentileri var ustelik gerçek nokiadaki ,gibi bunlar için bi program atmamızda gerekmiyo orjinalden veriyo bunları

ve fiyat arkadaslar

bu cihaz adamına gore fiyat belirletiyo
normalde fiyatı 240 ytl + havale parası+ kargo parası yani 255 ytl ye geliyo

ama bazı ikincil satıcılar 300 den veriyoki hakları bence uğrasıyolar

ha unutmadan telefonda bazılarında imei sorunu çıkabiliyo ama çok basit 15 ytl ye oda çozuluyo yeni ip çakılıyo yada 3310 5110 gibi eski tellerin ipleri kopyalanıp olay alloluyo olay bu kadar

bende gaziantepten getirttim orada konservatuar okuyan bi arkadasım var sağolsun gonderdi şimdi herkez benden istiyo telefonu patronlarım bile bende biraz para yiyom işte nlarada getirtecem bi kaç tane:DD:D:D:D:D

sonuç olarak arkadaslar bence 300 ytl ye değecek bi telefon acayip ilgi ceken gerçekten belirgin ozelliklere sahip bi tel goren herkezsin isteyeceği bi tel çok ciddi ve samimiyim arastırın gorun okmi ondan sonra alın anavatanı gaziantep ağar arkadasınız veya tanıdığınız varsa alabilirsiniz yani çok rahat gonderebilirler
peynir ekmek gibi zsatılıyo gaziantepte
ha eğer kimsem yok derseniz

[email protected] dana bana ulaşın ben elimden geldiği kadar yardımcı olurum size 05445995075 buda tel numaram hadi rastgele

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
televizyon özelligi oldukça güzel ve kullanışlı spot filan ama idare eder

silici06

Üye
arkadaşlar alalı 5 gün oldu şu an için şarj olayından memnun değilim. tv seyretme radyo dinleme maximum 24 saat gidiyor. 24 saat içindede en fazla 10 dk kanuşuyorum...

daha fazla şarj giden varmı . hani pil daha iyi
benimkinde pilin arkasında
BATTERY PACK
FOR V400
Li-ion 3.7V 1000mAh
yazıyor........ yardımlarınızı bekliyorum
mail atmak isteyenler [email protected]

allyyy

Üye
benim bildiğime göre böyle bir nokia modeli yok

onur001

Üye
bende alacamda ekran kalitesi nasıl en önemlisi buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yavuz611161

Üye
kardeş 8mp filan değil yaw 2 mp kamera telefona sadece kamerasından bakılmaz ki..
diğer özelliklerine gelince kısaca telefon diğil televizyon her yerde çekiyo televizyonu manyak bişe

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
kardeş 8mp filan değil yaw 2 mp kamera telefona sadece kamerasından bakılmaz ki..
diğer özelliklerine gelince kısaca telefon diğil televizyon her yerde çekiyo televizyonu manyak bişe

8 megapixeli nasıl 250 ytl ye almaya düşünüyorsun bazıları 1.3 megapixel bazıları 2 megapixel karışık bi mevzu

totensee

Üye
HEM CEP TELEFONU

HEM KABLOSUZ TELEVİZYON
HEM DOKUNMATİK HEM BLUETOOTH
HEM KAMERA
AYRICA İNANILMAZ BİR SES KALİTESİ 3D SOUND

-Network Türleri: GSM 900/1800/1900
-Sim Kart olmadan da telefon kullanılabilir, Televizyon izlenebilir
-2.4 inch Dokunmatik Ekran
-GPRS Desteği var (fakat türkiyede aktif olamıyor)
-2 MP dijital kamera
-PDA
-Genişletilebilir Bellek
-Bluetooth Desteği
-MP3 Ses Oynatıcı
-3gp, Mp4, Video Oynatıcı
-3D Yüksek Ses Sistemi
-Analog antenli TV
-Kulaklık olmaksızın da dinlenebilen FM Radyo
-Video Çekimi
-Web Kamera özelliği
-256 MB Hafiza Karti içinde ve Genişletilebilir bellek
-USB Bağlantı Kablosu
-Şarz Aleti ve 2 Batarya -Ve diğer standart özellikler.
-Menu Dili : Turkce, Ingilizce, Rusca, Fransizca, Tai.
-10.4 x 6.1 x 1.7 cm
-IMEI Kayıtlı
179.00 ytl
[email protected]

dr_fatih707

Üye
arkadaşlar 5 aylık n99i kullanıcısıyım elefonun abartısız ve net ozelliklerini ve kotu olna yanlarını size soyleyeyim sizde ona gore duşunun tasının alın veya almayın

tv ozelliği gerçekten çok ama çok mukemmel arkadaslar analog yayını tum hatlarıyla ve çok net alıyo diyebilirimki tv ye anten takılmış halden çok daha net(22 kanal)

muzik ve ses olayına gelirsek gerçekten çok yuksek kiii şimdiye kadar hiç bir telefonda duymadığım kadar hatta sesini duyanların yok yaa bu ses bundan cıkamaz dewdirten bi ses gucu ve kalitesi var amaaaaaaaa aynı şeyi kulaklığı takınca soylemek mumkun değil
kalite hala aynı ama ses yok arkadaslar çok duşuk ben telle gelen kulaklığa bağlıyorum olayı yoksa o telden asla o kadar az ses çıkamaz yani kulaklıktan kulaklıksız sağır edici ve kaliteli bi ses gucu var çok ciddiyim arastırın bakım,n goreceksizin

bi baska ozellik normal nokia gibi her yerinde bi deliği yok usb kablosu sarjı kulaklığı hep aynı girişten yapılıyo buda estetik bi guzellik veriyo

ekranına gelince inanın bana ekranı gorunduğunden çok daha buyuk dokunmatik mesaj yazarken de dk,okunmatik q klavyesi var acayip seri yazılBİLİYO ve muhteşem bi resim goruntusu var piksel yuksek yane amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kamerası arkadaslar o kadar net değil bunu bi yere yazın demedi demeyin 2,0 mp diyorlar ama ben 2,0 mp kalıtesine sahip tel kullandım asla tutmaz 1,3 olabilir o civarlarda bişeydir çok net değil yani ama kamerasının bir suru hala içinden çıkamadığım kadar fazla efekt seçeneği var(bence o civarda bile değil)

bir diğer ozellik web cam olarak kullanabilme hiç bir şekilde telefonu tanıtma ve benzeri işlemlere gerek yok çok basit bi şekilde usb ye kablosunu tak web cam seceneğini seç web cam hazır o kadar

ayrıca yine usb den takılınca yine tanıtmaya gerek kalmadan direkt hafıza kartının içi açılıyo mp3 resim video atması çok ama çok basit birde bazı nokialar gibi atılan bi kaç mp3 u gormeme yada çalmama gibi bi luksude yok ne atarsan çalıyo mubarek sesinin kalitesi ve yuksekliğini solememe gerek yok artık

n99i gelirken kulaklığı yedek bataryası usb kablosu ve şarj makinesi ile geliyo
gerçi şarj makinesine ihtiyaç yok telefonu pc ye bağladığınızda usb den sarj yapıyo zaten kendini

radyosuna gelince oda mukemmel arkadaslar anteni var ama açmanıza gerek yok bi otomobil çekiyorsa o da ,çekiyordur hiç merak etmeyin

telefon defteri pek teferruatlı deil değil derken arayanın videosu resmi ve muziğini koyabiliyorsun i mail iş adres vb eklentileri var ustelik gerçek nokiadaki ,gibi bunlar için bi program atmamızda gerekmiyo orjinalden veriyo bunları
arkadaşlar yine özel sesle konuşma özelliği var bunun 8 seçenekli(kız,kadın,olgun kadın vs...)

ve fiyat arkadaslar

bu cihaz adamına gore fiyat belirletiyo
normalde fiyatı 190 ytl isterseniz sadece kargo parasını ekleyerek bu telefonu alabilirsiniz havale ücreti yok!

ha unutmadan telefonda bazılarında imei sorunu çıkabiliyo ama çok basit 15 ytl ye oda çozuluyo yeni ip çakılıyo yada 3310 5110 gibi eski tellerin ipleri kopyalanıp olay alloluyo olay bu kadar

ben urfadayım burası bu telefonlardan kaynıyor isteyene yardımcı olabilirim

sonuç olarak arkadaslar bence 300 ytl ye değecek bi telefon acayip ilgi ceken gerçekten belirgin ozelliklere sahip bi tel goren herkezsin isteyeceği bi tel çok ciddi ve samimiyim arastırın gorun okmi ondan sonra alın anavatanı gaziantep ağar arkadasınız veya tanıdığınız varsa alabilirsiniz yani çok rahat gonderebilirler
bu da daha rahat olsun diye teknik özellikleri
Network Türleri: GSM 900/1800/1900
-Sim Kart olmadan da telefon kullanılabilir, Televizyon izlenebilir
-2.4 inch Dokunmatik Ekran
-GPRS Desteği var (fakat türkiyede aktif olamıyor)
-2 MP dijital kamera
-PDA
-Genişletilebilir Bellek
-Bluetooth Desteği
-MP3 Ses Oynatıcı
-3gp, Mp4, Video Oynatıcı
-3D Yüksek Ses Sistemi
-Analog antenli TV
-Kulaklık olmaksızın da dinlenebilen FM Radyo
-Video Çekimi
-Web Kamera özelliği
-256 MB Hafiza Karti içinde ve Genişletilebilir bellek
-USB Bağlantı Kablosu
-Şarz Aleti ve 2 Batarya -Ve diğer standart özellikler.
-Menu Dili : Turkce, Ingilizce, Rusca, Fransizca, Tai.
-10.4 x 6.1 x 1.7 cm
-IMEI Kayıtlı

isteyene numaram 05364930691

peker51

Üye
mrb arkadaşlar ben btel.den aldım 15 gün kadar oluyot butun ozelıklerı super ama program yukleyemedım desteklemıor galıba yardımcı olursanız sewinirim.buarada paylaşım için tşkler([email protected])

dark_cluster

Üye
arkada$lar ben aldım.Çok HArika bişiy sıfır 250 2.el 200 fiyatları ama ankara cevresı tabı.belkı baska yerlerde farklıdır.çin maLı ama napalım nokıa nın orjınalı olsa ne alabiliriz nede kullanabılırız bu makınayı..:oke:

kartal2_ocal

kartal2_ocal

Üye
Sana katılıyorum Ben tlf gördüm kaçak almaktansa orjinalini almayı tercih ederim.Gördüğüm tlf rengi okadarda güzel olmadığından hoşuma gitmedi ama Tv özelliği çok güzel ve net.

caggs96

Üye
Benim Telefon N99i Ama çakma çakma Olsada Herseyi Süper Tvsinden Tut Dokanmatik Ekranına Kadar Tavsiye Ediyorum Bide Sesi 5+1 Gibi şerrefsim

13gokhan13

Üye
korsanı ne kadardur

nurikaratas

nurikaratas

Üye
Adı N99i Olup da kaçak olan bisürü tel. var hem nokia nın öyle bi telefonu yok n95 den sonra n96 çıktı o da türkiyede yok bence almayn arkadaşlar ne olur ne olmaz

oski1016

Üye
o telefonun orjinal yok bu tür telefonlar uzak doğudan geliyor yaklaşık 250 ytl civarında almanızı tavsiye ederim...şimdi diyeceksiniz bu adamlar kar yapıyorlarmı .....tabi yapıyorlar kazandıkları yer işçilik uzak doğuda işçilik ucuz olduundan öyle oluor....tavsiye ederim nokia kaliteden farkı yok

Üst Alt