Ferzan
Üye
-
Konu Sahibi
-
5800 uymaz kardeş bunda klavye var onda yok yazılım uyuşmazsaol kardesimm bişey sorucaktım bunu 5800a yaparsak ne olur? denemekten zarar gelirmi??
Bileşensiz rofs linki yenilendi içinde bileşenlerden kalıntı bırakılmadı yeni tema efektleri eklendi daha hoş efektler buyrun burdan indirebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link ölmüş galiba. Yenilermisin lütfen..
--------------- Ekleme ---------------
link sorunsuz çalışıyor kardeş ve linkin ölmüş galiba sı olmaz ya ölmüştür yada çalışıyordur ama şu anki link çalışıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link ölmüş galiba. Yenilermisin lütfen..
Invalid or Deleted File
siz hangi rofs dosyasını istiyorsunuz ?hocam başka yere upload edebilirmisin bu çıkıyor
Invalid or Deleted File
The you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.
Bileşensiz rofs linki yenilendi içinde bileşenlerden kalıntı bırakılmadı yeni tema efektleri eklendi daha hoş efektler buyrun burdan indirebilirsiniz bunun linki çalışmıyor hocam bunu istiyordum
link sorunsuz çalışıyor kardeş ve linkin ölmüş galiba sı olmaz ya ölmüştür yada çalışıyordur ama şu anki link çalışıyor
bu ne hiddet kardeş. Tavrınız hiç nazik değildi. Galiba derken belki hata bendedir diye düşündüm. Başkaları da aynı hatayı almışlar. Nitekim rapide upload ettiniz..
celal ben esprisine ya ölüdür ya sağdır demiştimbu ne hiddet kardeş. Tavrınız hiç nazik değildi. Galiba derken belki hata bendedir diye düşündüm. Başkaları da aynı hatayı almışlar. Nitekim rapide upload ettiniz..
hocam birde bir şey sormak istiyorum daha doğrusu bilgi almak istiyorum rom patcher plus bu programı telefonu her kapatıp açtığımızda oradaki 5 tane c2s yazan yerleri yeşilmi yapacağız
bu konuyu incele http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.htmlflash atarken hata olustu ve su an telefonum kapalı ne yapmam gerekiyor??? yardim edebilirmisinz
hoverlock@windowslive.com ıletısıme gecebilirmiyiz lutfen ? :S
--------------- Ekleme ---------------
flash atmak icin anlatımda gosterilenlerin aynisini yaptim ama bir hata verdi 2 tane done! cıkması gerekirken 1 tane cıkıyor telefon bulunamadı dıyor tekrar dene dedigimde ıse 3 dosyada hata veriyor ".....()" ve su an telefonum acilmiyor ne yapmam gerekir yardim edebilirmisiniz ?
flashlite4.1 ne görev görüyor ?
Şuan elimde arkadaşımın n97 si var ve facebooktaki videoları izleyebiliyorum bu işe yarıyor telefoncuda entegre ettirtmiş
Şuan elimde arkadaşımın n97 si var ve facebooktaki videoları izleyebiliyorum bu işe yarıyor telefoncuda entegre ettirtmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?