oguzhan308
Üye
nokia n97 telefonum can çekişiyormuş gibi
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce nokia n97 32 gb aldım veşu anda telefonuma bişiler oldu ne olduğunu tam olarak anlayamadım ama tam olarak olan şu. birisi beni arayınca tam açtığım anda telefon kararıyor ekranı ve sonra kapanıyor.. sonra hemen kendisi açılıyorr... açıldığında da arka plan resmi falan gitmiş oluyor... arayan telrar aradığında bu olanlar bi daha oluyor... açıldıktan sonra bi daha arayınca bu sefer rahat rahat konusabiliyorum.. bu arada ben birilerini aradığım zaman hiçbir sorun olmuyor...rahat rahat konusabiliyorum.... telefonun zil sesini de telefon müzikleirnden birisi yapmak istedim... nokianın bütün müiklerini can çakişiyormuş gibiçalıyor... ilk başta normal başlıyor sonra 2. 3. saniyelerinde insanı boğucu iç karartıcı bi sese dönüşüyor garip bişi bilmem korku filminde gibi oluyosun... ama diğer şarkıları iyi çalıyor... anlamıyorum neden acaba..... telefona hard format atsam geçer mi ki... yoksa virüs falan mı kapmıştır virüs programı mı yüklesem ne yapcağımı şaşırdım lütfen yardım edin bir de ben lisede yatılı okuyorum evden uzaktayımevdekilerle görüşmem lazım yani anarsınız umarım şimdiden sağolun...