Nokia N97 nin sarji bitti acilmiyor..!

Sponsorlu Bağlantılar

dark80

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 nin sarji bitti acilmiyor..!
ewet biraz önce yani yaklasik 2 saat önce telefonle konusurken sarji bitti ve kapandi sarja taktim ama telefon halen daha acilmiyor baglanti yerinin yanindaki beyaz bir isik yanip sönuyor ama icraat yok bir sorunmu var yoksa iyicene dolmasinimi bekliycemm..?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
dostum benim 5800 ım var.onunda şarjı bittiğinde o nu da acamadım en sonunda hafıza kartını cıkarttım ve öyle actım ve acıldı.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
mami kullanım klavuzunu okusaydın kart çıkartmak gibi bir eziyete maruz kalmazdın :) 5800'ın şarjı tamamen bittiğinde telefon kapanır ve batarya ilk gücü verecek şarjı toplayana kadar telefon açılmaz elektriğe bağlı bile olsa ki bu yaklaşık 20-30 saniye olabilir daha kısa yada daha uzun da olabilir ama kısa bi süre sonuçta.

N97'ye gelince hala aynı problem varsa telefonu şarjdan çek, bataryayı çıkart 5-6 saniye açma tuşuna basılı tut sonra bataryayı tak ve şarja tekrar başla 1 dakika kadar bekle ve açmayı dene telefonu eğer açılmazsa diğer arkadaşlarımın çözüm önerilerini beklemek zorunda kalacaksın.

Bataryanın ömrü tükenmiş olabilir yada bataryanın bağlandığı uçlarda oksitlenme olmuş olabilir o telleri bi kontrol et.

• Beğen
Tepkiler: osberk1

dark80

Üye
    Konu Sahibi
telefonu actim ama tuhaf bir sekilde oldu normal elektrikten gelen sarjla acilmadi 2 saat e yakin kaldi icraat yok sonra usb den sarja bagladim bir muddet sonra pc cihazi gördu ve acti buyuk ihtimalle normal sarj cihazinda bir problem var cunku sabaha kadar sarja taktim sonra sadece yarisi dolmus sarjin..!

bu arada telefon daha 1 haftalik batarya ömru bitmis olamaz 3 ncu kez sarj ediyorum belki arizali olabilir ama bu bitime gelen kadar 3 gunden fazla surdu dolu sarjin bitmesi..!

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Sorununu kendin çözmüşsün çok güzel telefonu aldiğin yere gidip şarj aletini değiştir. Prizde sorun olmadığında da eminsen.

fatalforce26

Üye
aynısı bendede oldu hafıza kartını çıkarınca düzeldi acaba teknik servise götürmelimiyim yada iade mi etsem 4 gunluk cihaz

omerten07

Üye
ben n97 dede vardı aynı problem usb ile sarj edıyorm sonra babamın n73 ün sarj aletıyle sarj edıyrm oda hızlı ve problemsız sarj edebılıyo normal sarj aletının yaptıgı gıbı am bunun ıcın sarj ara kablosuna ıhtıyac var oda n97 nın kutusunda verılıyor

cey35

Üye
arkadaşlar benimde n97 mini de aynısı oldu iş yerinde şarjım bitti ve kendi şarj cihazım yoktu yanımda bataryayı çıkarıp yeni çıkan o adaptör gibi şarj cihazıyla aşrj ettim ama şarj olmamış eve geldim şarj a taktım ama şarj olmuyor başka bir batarya yı denedim açılıyor şarj ediyor acaba batarya deşarj mı oldu ?

barmen77

Üye
slema arkadaslar ben de n97 var sarj zi biti sarjza bahladimi acmaya calistim onkia ya yazisi cikiyor ve öyle bekliyor baska cibirsey yapmiyor... yardimi edin lütfen

kimizki-66

Üye
Arkadaşlar nokia N97 telefonum var. Sanırım virüs geldi telefona kendi kendine açılıp kapanıyor. takılı kalıyor.bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum kapatmak için.
nasıl format atıp yeni program nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden Teşekkürler.

dilekkurt

Üye
arkadaşlar sorun bataryadanda olabilir aynısı benim başıma geldi bataryanın pil yuvaları yani diklemesine bakıldıgında 3nokta gibi delikler vardır yuvalara oturdugu o deliklerin içinde 2yandada çıkıntılar bulunur yuvaya taktıgında ordan elektrik alır o yuvalar genişlemişse elektrik almıyo olabilir bir igne ile cıkıntıları daraltın ben öyle yaptım sorunsuz çalışıyo

haytaefendi

haytaefendi

Üye
5800 da aynı sorun oldu naptıysam olmadı servise göndrdm 2 hafta oldu hala yok telefn

isocep-n97

Üye
Nokia N97 nin ilk cikislarinda bu problem vardi sonradan düzeltildi ,aldiginiz yere gidin durumu anladin mecburen son cikan n97 lerden vereceklerdir, Sarj Doldurma Kablosunda bu Nr.varmi? - AC-10E - üzerinde yaziyor bu yenisi....kontrol etmekde yarar var... ben 7 aydir kullaniyorum sorun yok..

pruva

Üye
su n97 lerin sorunları bitmiyor bir türlü

kurt42

Üye
arkadaşlar bende de nokia n97 mini var, şarj cihazından şarj etmek çok zor kendi kendine bazen durduruyor bazen şarj oluyormuş gibi ekranda çizgiler hareket ediyor ama şarj cihazını çıkardıktan sonra bakıyorum ki hiç dolmamış

telefonu alalı 3 hafta oldu, bilgisayardan şarj edebiliyorum ancak..ne yapabiliriz bu şarj cihazından pili doldurmak için ?

frez

Üye
Arkadaşlar 3-4 ay önce aldığım n97 yi bu akşam 2 de 1 yazılım güncellemesi var yazıısndan bıktığım için güncelleyeyim dedim.
Cihaz sarjlı iken nokia nın sitesinden pc suiti indirdim, önce telefonu yedekledim sonrada software updater ile güncelledim.
Bu arada telefon hiç kullanılmadı güncelleme bitti şeklinde uyarı geldi. çık butonununa bastım ve programı kapattım.Ancak telefon kendini resetledikten sonra açılmadı şu anda naparsam yapayım açılmıyor.
bu tarz bir sorunla karşılaşan oldumu?

gardiyan52

Üye
arkadaşlar benim n95 8gb şarj bitti ve kapandı dahada açılmıyor...şarj da almıyor
hafıza kartı da yok çıkarayım format falan atayım

kosezade

kosezade

Üye
şarj ucunu çek tak çek tak 2 kere 2 saat bekle sim ile hafıza kartını cıkar ole kullan

dvt54

Üye
ylmz.fatih http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1137472/ylmz-fatih/ çok teşekkürler kardeş sayende telefonun sorunu çözdüm sağol.
Evet arkadaşlar Fatih arkadaşın da dediği gibi şarjdan çıkarıyoruz akabinde bataryayı çıkarıp 5-6 saniye açma kapama tuşunu basık tutup tekrar bataryayı takıyoruz ve ardından şarja takıyoruz sarj almaya başlıyor. ( Nokia N97 ) ylmz.fatih tekrar teşekkür ettim.

Üst Alt