Nokia N97 Mini VS Samsung S8500 Wave

Sponsorlu Bağlantılar

furkant

furkant

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Mini VS Samsung S8500 Wave
Arkadaşlar kesin N97 mini almaya karar vermiştim kii... Samsung wave i gördüm. Özellikleri cezbedici... En çok dikkatimi çekenler-

Samsung S8500 Wave :
BAĞLANTI HIZI - 10.2 Mbps

EKRAN TİPİ - Süper AmoLed
ÇÖZÜNÜRLÜK - 480x800
İŞLEMCİ - ARM Cortex A8 1GHZ <= Dikkat
İŞLETİM SİSTEMİ - Bada OS
BLUETOOTH VERSİON - 3.0

Aynı fiyat olduğu halde bu özellikler göz ardı edilebilir mi ? Yoksa Nokia dan şaşmamak mı lazım ?
Genellikle oyun amaçlı alacağım... Ne tercih etmeliyim mantıklı bi açıklama yaparsanız çok makbule geçer..

Nokia N97 Mini

Samsung S8500 Wave

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bence samsung

kademxx

kademxx

Üye
bencede samsung ben gittim darty de baktım dokunmatiği çok hassas, diğer samsung modellerinin hiçbirinde böyle bir hassas ekran yok,1 ghz işlemcisi hakkaten diğer modellerden kendisini ayırıyor, tasarım filan çok güzel....
Resimlere filan yaklaştırırken aynı iphone deki gibi yaklaştırıyorsun... oldukça güzel bir cihaz bende almayı düşünüyorum..

pardonfb

Üye
ben aldım 3 gun once gercekten super bı telefon ınter hızı gercekten hızlı foto cekme 5 mp ama sankı 10 mp yuksek gıbı hd ozellıgı var goz ardı etmemek lasım

baranas

Üye
WAVE FOREVER :ehe

pavilion

pavilion

Üye
Samsung u daha 2 gün önce arkadaşım aldı, aynı ikilem onda da vardı ama tek kelimeyle mükemmel, ekranı görüntü kalitesi ve hd video çekimi süper. Ben olsam gözüm kapalı alırdım

futbol123

futbol123

Üye
samsung s8500

baranas

Üye
8500 alalar kies den oyun filan indirince(bedava olanları)buraya yükleyebilirlermi ben im internet kotalı telefon gelmeden kampaya bitecek o yüzden kamanyalı oyunlar yüklerseniz sevinirim

deli_bekir

Üye
Oyun için alacağını söylemişsin. s8500 da 3D performansı azımsanmayacak kadar iyi ve oyunlar için hazırlanmış (yetkililer tarafından da dile getirilen) özel bir işlemcisi var ki bu fazlası ile göz doldurucu. Şimdiden hayırlısı olsun.

campsnac1

Üye
ben aldım 3 gun once gercekten super bı telefon ınter hızı gercekten hızlı foto cekme 5 mp ama sankı 10 mp yuksek gıbı hd ozellıgı var goz ardı etmemek lasım

selam...samsung s8500 wave..youtube ve facebook taki videoları izliyebiliyormusun? ve telefon un şarjı kaç gün gidiyor?

--------------- Ekleme ---------------

Samsung u daha 2 gün önce arkadaşım aldı, aynı ikilem onda da vardı ama tek kelimeyle mükemmel, ekranı görüntü kalitesi ve hd video çekimi süper. Ben olsam gözüm kapalı alırdım

selam...samsung s8500 wave..youtube ve facebook taki videoları izliyebiliyormusun? ve telefon un şarjı kaç gün gidiyor?

campsnac1

Üye
cevap yazıcak yok mu?samsung s8500 wave ile ilgili....

isocep-n97

Üye
bence nokia,ben normal n97 yi 8 aydir kullaniyorum cok güzel bende video amacli kullaniyorum, icinde 32
GB hafisazi var exra SD karti ile uzatabiliyorzun 16 GB SD kartini sorunsiz isletiyor , koyun icine sabanin tüm filmlerini stress atin, Mini n97 ve Samsun g u tavsiye etmem, ne ararsan nokia icin bulabilirsin ama samsung icin bulamazsin,mini n97 hafisazi 8 GB -SD karti yok ,hemen hafizasi dolar bence yaramaz,benim tavsiyem bu yinede siz bilirsiniz saygilarimla..ismail.....

burocka

burocka

Üye
ikisi de yüksek performans ve iş için üretildiği için işlemci önemli bunun için wave diyorum. ekranı da başka bir artısı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokiadan vazgeçme kardeşim bence n97 mini

caneryendi

caneryendi

Üye
slm arkdaşım sakın nokia alma gibi bir hata yapma parana yazık wave bugüne kadar kullandığım en iyi telefon ıphone de kullandım yani wave den sonra en iyi tel olan ıphonuda biliyorum oyun oynamak film izlemek tamamen bir tutku oluyor bukadar net ekran görüntüsü olmaz telefonun karşılamadğı hiçbirşey yok 1 milyar bu telefon için çok ucuz... nokia diyen arkadaşlar sanırım wave hiç görmediniz rastgele yorum yapıyorsunuz . nokia yı cebime koymayalı 5 sene oluyor nokia bu kafayla giderse yakında batar... zaten eminim tr den başka kullanan ülke yoktur bukadar basit bir telefonu...

unutmadan. arkadaşım sırf paran boşa nokiaya gitmesin diye üye oldum ve cevap verdim . al kullan pişman olma ihtimalin yok oyunları apss den indirirsin şuan biraz kısıtlı ama zamanla çoğalacaktır. mesela bi araba yarışı yüklü telefonda sağa sola çarpınca telefon titriyor süper bir özellik... denemelisin...

sormak istediğin sorular olursa memnuniyetle cevaplarım sd kart yok hafıza dolar diyen arkadaşım yanlış bilgi verme lütfen telefonu 32 gb ye kadar yükseltebiliyorsun...

burocka

burocka

Üye
ben de nokiacıydım taa ki wave'i görene kadar en yakın zamanda wave alıcam sana da tavsiye ederim

campsnac1

Üye
caner yendi..............ne olur cevap ver..iphone ve samsung arasında kaldım...
facebook online chat var mı?facebook ve youtube videoları izleniyor mu?
bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.....şimdiden teşekkür ederim...

caneryendi

caneryendi

Üye
merhaba arkadaşım valla ıphone yi aldım 1 ay sonra sattım sürekli telefon değiştiren biriyim ıphone alırken kesin son telefonum dedim ama yanıldım telefonu hiç sevemedim bence ıphone hikaye telefonu günde 2 kere şarj etmekten bıktım hiçbirşeyi izleyemeden tak şarj bitiyor sonra herkesin elinde çakmaları kaynıyor neyse özetle sakın 450 tl fazla para verip ıphone alma parana yazık al wave kurtul bu dertten birdaha başka telefon kullanmazsın arkdaşım valla faceden chati görmedim denemedim ama video izleyebiliyorsun hemde muhteşem bir görüntüyle hayran kaldım yani türkiyede bulunan bütün telefonları kullandım böyle ekran böyle görüntü yok hepsine çakmış sanırım yıllarca telefon değiştirmem . telefonda 1ghz işlemci var görüntü anlatılmaz yaşanır hd video muhteşem camera süper müzik olayı çok başarılı ben bi eksiğini bulamadım henüz telefona hastayım valla şarj süresi süper ... bence sende git bi mağazaya telefonu incele dene son karar senindir... ben teknosadan 945 e aldım

burocka

burocka

Üye
merhaba arkadaşım valla ıphone yi aldım 1 ay sonra sattım sürekli telefon değiştiren biriyim ıphone alırken kesin son telefonum dedim ama yanıldım telefonu hiç sevemedim bence ıphone hikaye telefonu günde 2 kere şarj etmekten bıktım hiçbirşeyi izleyemeden tak şarj bitiyor sonra herkesin elinde çakmaları kaynıyor neyse özetle sakın 450 tl fazla para verip ıphone alma parana yazık al wave kurtul bu dertten birdaha başka telefon kullanmazsın arkdaşım valla faceden chati görmedim denemedim ama video izleyebiliyorsun hemde muhteşem bir görüntüyle hayran kaldım yani türkiyede bulunan bütün telefonları kullandım böyle ekran böyle görüntü yok hepsine çakmış sanırım yıllarca telefon değiştirmem . telefonda 1ghz işlemci var görüntü anlatılmaz yaşanır hd video muhteşem camera süper müzik olayı çok başarılı ben bi eksiğini bulamadım henüz telefona hastayım valla şarj süresi süper ... bence sende git bi mağazaya telefonu incele dene son karar senindir... ben teknosadan 945 e aldım

945e nasıl buldun 999 değil mi

caneryendi

caneryendi

Üye
valla bende 999 a almaya gittim media marketeb baktım 950 yazıyor oradan teknosaya geçtim media market 950 satıyor siz neden 999 a satıyorsunuz dedim merkezi aradılar ozaman sizde 945 e verin demişler bende 945 e 10 taksitle aldım :)