Nokia n97 'mi samsung i9000 galaxy s' mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuntek

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n97 'mi samsung i9000 galaxy s' mi?
Arkadaşlar herkese selamlar.Şu anda İki tane hat kullanmaktayım ,çift hatlı telefonlara hiç bir zaman ilgim olmadı,şu anda ise nokia e71 ve samsung s8500 wave kullannakyatım.e71 şu anda 2.5 yılını doldurdu artık ta sıkıldım.Fakat E71 ile bankacılık işleri vs yapmaktayım klavyeli olduğundan çok rahat işimi görüyor ,e71'in yerine galaxy s düşünüyorum ama bu telefonda bankacılık işleri yapılıyormu ya da rahat yazılabiliyormu ? Yoksa nokia n97 mi almalıyım klavyeli olduğundan ne tavsiye edersiniz..

pRime.

pRime.

Üye
Galaxy s al dostum işlerini rahat rahat yaparsın. N97'ye bulaşma Galaxy S varken... Herşeyiyle daha iyi Galaxy S.

hoss

hoss

Üye
n97 rezalet ötesi bir telefon , düsük işlemci düşük ram , resistif dandik ekran , sürekli donan reset atan bir telefon hiç bulaşma ,
samsung galaxy s veya htc desire hd modeline bak

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
n97 rezalet ötesi bir telefon , düsük işlemci düşük ram , resistif dandik ekran , sürekli donan reset atan bir telefon hiç bulaşma ,
samsung galaxy s veya htc desire hd modeline bak

Evet daha bugün bir arkadaşımla telefona film atmaya çalıştık; telefonda tema değiştirdik ancak telefon 10 dk boyunca kilitlendi, ekranı yatay oldu dik oldu sonra dondu bataryayı çıkarıp tekrar takmasaydık bilgisayardan telefona veri alışverişini gerçekleştiremeyecektik.

• Beğen
Tepkiler: hoss

tuntek

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar ,aslında htc desire z ' yi bekliyorum ama halen gelmedi..Peki htc desire hd ve galaxy s 'in pil ömürleri nasıl ? mesela htc desire hd için 1.5 günü zor diyorlar doğrumudur..

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
kardeş hiç düşünmeden Samsung Galaxy S alabilrsin.İçin rahat olsun gayet sağlam telefon..

tuntek

Üye
    Konu Sahibi
Peki samsung'un galaxy sl diye bir modeli daha var ona ne dersiniz

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Galaxy s :)

Utku

Utku

Üye
iphone al iş için uygulama sayısı çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt