Nokia N97 Mini VS Samsung S8500 Wave

Sponsorlu Bağlantılar

fordmuro

Üye
Arkadaşlar kesin N97 mini almaya karar vermiştim kii... Samsung wave i gördüm. Özellikleri cezbedici... En çok dikkatimi çekenler-

Samsung S8500 Wave :
BAĞLANTI HIZI - 10.2 Mbps

EKRAN TİPİ - Süper AmoLed
ÇÖZÜNÜRLÜK - 480x800
İŞLEMCİ - ARM Cortex A8 1GHZ <= Dikkat
İŞLETİM SİSTEMİ - Bada OS
BLUETOOTH VERSİON - 3.0

Aynı fiyat olduğu halde bu özellikler göz ardı edilebilir mi ? Yoksa Nokia dan şaşmamak mı lazım ?
Genellikle oyun amaçlı alacağım... Ne tercih etmeliyim mantıklı bi açıklama yaparsanız çok makbule geçer..

Nokia N97 Mini

Samsung S8500 Wave
dostum n97 yi 3 ay kullandım onu verdim wave aldım 400 tl zarar etmeme rağmen hiç pişman değilim.. hızı herşeye bedel.. n97yi hackledim ramdan gereksizleri sildiğim halde nfs oyun açmadı wave de hiç takılmadan oynandı.. soruna cevap olsun..

karaeac

Üye
bence wave derim 3 gün önce aldım telefon süper :oke:

eagleneco

eagleneco

Üye
valla bende 999 a almaya gittim media marketeb baktım 950 yazıyor oradan teknosaya geçtim media market 950 satıyor siz neden 999 a satıyorsunuz dedim merkezi aradılar ozaman sizde 945 e verin demişler bende 945 e 10 taksitle aldım :)

valla helal olsun. teknosa da pazarlık olduğunu bilmiyodum. Bundan sonra bende öyle yaparım :) :)

Bu arada o kaba saba N97 yi ne yapacan. oldum olası nokia ya gıcığım1 kez kullandım o da Nokia 1100:)
sonrasında mpx200. mpx200 zamanında Nokia 6600 vardı hani şu sabun kalıbına benzeyen:). Ben mpx200 le dünyanın şeyini yapıyodum 6600 tırt. :D

Aynı fark wave le N97de de var.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada şarj süresi olarak daha bi performans alamadım ben. Çok kurcalıyom GPS film oyu vs. felan ondanmıdır acaba.
Kullanan arkadaşlar kaç gün şarjının gittiğini yazarlarsa sevinirim. Bu herkesin merak ettiği bi soru.
Benim en uzun tam 2 gün gitti. o zaman da 2 kez navigasyonu kullandım. biraz oyun oynadım uygulamalara baktım en fazla 30 dakika görüşme yaptım, biraz radyo dinledim.

Crica31

Üye
Ben 1.5 aydır n97mini kullanıyorum çokta memnunum.Samsun wave kullanmadım ama özelliklerine bakarsak n97 miniyi katlar gibi gözüküyor.Ancak nokia nın bana göre iki artısı var bunlardan biri ovi diğeri ise qwerty klavye dokunmatik ekranla rahat mesaj yazamıyorsun:)
Eğer mesaj yazmak senn için önemli değilse samsung wawe almanı öneririm :):)

akhanyu

akhanyu

Üye
Beyler samsung diyorsunuzda onun pili kaç gün gidiyor?
Bende n97mini var çok memnunum

campsnac1

Üye
wave in şarjı 2 gün gidiyormuş..internet falan..

JayJayyy

Üye
nokia n97

dafiaa

Üye
arkadaslar(özellkle de caneryendi arkadasm :) ) wave almak için son sorularım biraz mazur görün beni :D
forumda gördm yaşadkları sornlar şöyle ;
1)kies ile ilgili sorn yaşıolar
2)telefon kapanıp açılıoms (nfsshift yüklerken fln da oldu dien war)
3)biriyle knsrken ses boğuk gelioms,net gelmiomş fln diolar
4)nacvigasyonu nasıl ücretsiz yapablrm ?
5)son olarak ta telefonu kabından çıkardktan snra hanı ekranda şeffaf bi bantta bada yazısı 1ghz fln filan yazısı war ya o telefon ekranında iz yapıoms cok net görülmese de dkkatli baknca belli oluoms
tüm bu sorunlar herkeste mi war yoksa onlarda mı..bu tip sorunları olan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyormmm!!!!

illegend66

illegend66

Üye
tabiki wave karşılaştırmaya bile gerek yok

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tabikide wawe o n97 yi almayı düşünmüyorsun değilmi:oke::ehe

----------Eklendi @ 21:26:12 ---------- Yazıldı @ 21:25:16 ----------

N97 diyenler 5800 daha iyi o zaman n97 den boşuna yormayın neyse:eheBence androide bakmanda fayda galaxy fit,galaxy 5,galaxy mını modellerinede bakabilirsin:oke::oke:

silver021

silver021

Üye
Cc maxci ccc bu konu coktan kapanmis sen nie aciorsunki tekrardan :d

Kingmortall

Kingmortall

Üye
wave 2 al derim pişman olmassın n97 kullandım sakın alma pişman olursun ben oldum :vur

hoss

hoss

Üye
buda sorumu tabiki wave ama konu eski :ehe