neoorog
Üye
Nokia N97 mi Nokia N98 mi ?
Bir tanıdık asker şu anda. ( arkadaşın amcaoğlu.
) Askerlik yaptığı yerde telefon fiyatlarının ucuz olduğunu söyledi. Öyle ki N97 - N98 - Iphone gibi telefonlara söylediği ücretleri duysanız dudağınız uçuklayabilir. Telefonlar çin malı falanda değil.
Tek olumsuz yanı şu telefonun garantisi yok. Zaten telefonu esnaflardan alırken de garantisi olmuyor. Bozulursa götürüp tamir ettiriyorsunuz.
Neyse efenim ben bu telefonlardan bir tane almaya karar verdim..
Şu anda Samsung S5233A var ben de. Ben bu telefonu değiştirip 5800 almayı düşünüyordum.. Bu telefonların fiyatını duyunca onlardan bir tane almaya karar verdim. Telefonlar kesinlikle orjinal arkadaşlar. O yüzden sıkıntı yok.
Çin malıdır o yüzden fiyat düşüktür diye düşünmeye gerek yok.
Iphone ile Nokia N97 ve N98'i karşılaştırdım. Iphone bu telefonlarla sadece fiyat konusunda yarışabilir.. Şimdi sormak istediğim şey şu. Nokia N97 mi yoksa Nokia N98 mi önerirsiniz ?
Tek olumsuz yanı şu telefonun garantisi yok. Zaten telefonu esnaflardan alırken de garantisi olmuyor. Bozulursa götürüp tamir ettiriyorsunuz.
Neyse efenim ben bu telefonlardan bir tane almaya karar verdim..Şu anda Samsung S5233A var ben de. Ben bu telefonu değiştirip 5800 almayı düşünüyordum.. Bu telefonların fiyatını duyunca onlardan bir tane almaya karar verdim. Telefonlar kesinlikle orjinal arkadaşlar. O yüzden sıkıntı yok.
Iphone ile Nokia N97 ve N98'i karşılaştırdım. Iphone bu telefonlarla sadece fiyat konusunda yarışabilir.. Şimdi sormak istediğim şey şu. Nokia N97 mi yoksa Nokia N98 mi önerirsiniz ?
olamaz...