Telefon Tavsiyesi Nokia N97 mi Nokia N98 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 mi Nokia N98 mi ?
Bir tanıdık asker şu anda. ( arkadaşın amcaoğlu. ;) ) Askerlik yaptığı yerde telefon fiyatlarının ucuz olduğunu söyledi. Öyle ki N97 - N98 - Iphone gibi telefonlara söylediği ücretleri duysanız dudağınız uçuklayabilir. Telefonlar çin malı falanda değil.

Tek olumsuz yanı şu telefonun garantisi yok. Zaten telefonu esnaflardan alırken de garantisi olmuyor. Bozulursa götürüp tamir ettiriyorsunuz. :D Neyse efenim ben bu telefonlardan bir tane almaya karar verdim..

Şu anda Samsung S5233A var ben de. Ben bu telefonu değiştirip 5800 almayı düşünüyordum.. Bu telefonların fiyatını duyunca onlardan bir tane almaya karar verdim. Telefonlar kesinlikle orjinal arkadaşlar. O yüzden sıkıntı yok. ;) Çin malıdır o yüzden fiyat düşüktür diye düşünmeye gerek yok.

Iphone ile Nokia N97 ve N98'i karşılaştırdım. Iphone bu telefonlarla sadece fiyat konusunda yarışabilir.. Şimdi sormak istediğim şey şu. Nokia N97 mi yoksa Nokia N98 mi önerirsiniz ?

amon35

amon35

Üye
n98 çıktımı

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N98 çıkmadıki kardeş

yagizbogac

yagizbogac

Üye
n98 sadece konsept olarak var çıkmadı en iyisi n97 ama iphone de güzel ikisiş arasında seçimyap ben olsam i phone derdim :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
onlar kesinlikle Nokia üretimi değil..hem N98 tamamen çin çakması..

futbol123

futbol123

Üye
n97 derim

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N98'in çıkmadığını bilmiyordum. Askerdeki arkadaş çoğu telefon çok uygun fiyata burada var dedi. Biz o yüzden N98 için niyetlendik. Telefonlar çakma değil arkadaşlar. Asker arkadaşlarından bazıları alıp ailesine falan göndermiş. Telefonlar orjinal.

Iphone ile N97'yi karşılaştırıyorum fakat N97 daha cazip geliyor bana. Özellik açısından vs. daha güzel bence.

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
nokia şartmı değilse sony erincson , samsung , lg modellerinede bakmanı öneririm taş çıkartacak modeller var nokiaya..

Emperian

Emperian

Üye
n98 çıkmadı ki, ama ben genede n98 derim, n97 şişirilmiş bir telefon

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N98 çıkmadı .... n97 alcağına iphone al derim....

metroboy21

Üye
kardeş o telefonlar çin malıdır dikkat et sahtedir. ben de askerliğimi şırnak ta yaptım aklına gelmiyecek modeller var sahte ama "n 101" falan var ya :d: olamaz...

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Satıcı orjinal olduğunu söylemiş. Anlamadığım şey şu hocam. Adam çin malı telefona neden orjinal desin ki ?

seheto faruk

Üye
kardeş ben n97 kulanıyorum cok guzel tavsiye ederim

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Satıcı orjinal olduğunu söylemiş. Anlamadığım şey şu hocam. Adam çin malı telefona neden orjinal desin ki ?

Neden mi desin? çin malı bir n95 250 tl ye satıcagına orjinal diyip 700-800 tl ye satabilir....

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Karşısındaki saf birisi değil. Telefondan azıcık anlayan birisi çin malı olduğunu hemen farkedebilir. Bir esnafın böyle bir riski göze alacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt