nokia n97 hakkinda tavsiyelerinizi arz etmenizi rica edicektim

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia n97 sizce nasil telefon?

• kullanissiz

Kullanılan: 3 27.3%
  • normal

Kullanılan: 1 9.1%
  • iyi

Kullanılan: 3 27.3%
  • super

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musce

musce

Üye
    Konu Sahibi
nokia n97 hakkinda tavsiyelerinizi arz etmenizi rica edicektim
nokia n97 kullanan arkadaslardan ricam tlf hakkinda avantajlari neler, dezavantajlari nelerdir bi tavsiye versenizde tlf hakkinda kullanan birinden bilgi almak daha saglikli olur bence simdiden tesekkur ederim okuyan cevap yazan herkese

tamer0023

Üye
alma

Orcay

Üye
maddi durumun el verırıyorsa hıc dusunmeden al kardes.hıc uzmez senı.
alma dıyen arkadas sebebplerını yazarsa daha faydalı olabılır.
bana deli diyebilirsina ama ben nokianın cıkardıgı en son model neyse onu alırım surekli.n97 den sonra turkıyede daha goremedıgım n 900 cıkardı.1 hafta kullandım hemen gerı n 97 ye dondum.n 97 bence nokianın en iyi telefonudur tartısmasız.
maddi durum sıkıntılıysa n 97 mini de alabılırsın.
o kadar ovdun yokmu hıc dezavantajı dersen, ben "hay bu ne yaa" diye hiç birşeyıne demedim.

knauf

knauf

Üye
arkadasim ben alderim

OğuzcanAbi

Üye
kardeş sonuçta güzel telefon al derim kullan yani zaten kendinde her türlü programı war

speedyx1

speedyx1

Üye
kesinlile alma cok problem yasarsin

Ysakay

Üye
Kapanır
Kitlenir
Video İzleyemezsin
İnternet Hızı Cok Yavas
Ovi desteği 5800 cok cok az 5800 daki ürüler N97 yok
Qwerty Klavye Tuşları Çalışmaz Kapatırsın Açılmaz
ŞARJ OLAYI COK DANDİK Enteresan bir Soketi Var ne ince ne kalın ÇİN MALI telefonlar Gİbi Şarjdayken telefonu kullanamıyon cok oluot enerji tasarrufu için fişi cıkarın diyip durur
Daha neler neler aklıma gelmıyo

umut yasin

umut yasin

Üye
yskay telefonunun garintiye götürmeyi düşündünmü ?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
kardeşim ben yaklaşık 6 aydır bu telefonu kullanmaktayım
artıları:
ekranı geniş film izlemek için ideal ben çok rahat izliyorum benimkinin şarjı gayet iyi oyun internet dalan 1.5 günü deviriyo internet olayında biraz yavaş ama seni mağdur etmez işini görür ama vifi de bayağı hızlı kamerası gayet iyi manzara modünda çok şahane fotolar çıkıyo (resmi çektikden sonra birkaç saniye öyle tutman lazım yoksa bulanık çıkıyo) oyun ve uygulama konusunda istediğin oyunu bulabilir ve çok rahat da oynaya bilirsin
eksilerı
dokunmatik değil basmatik yazılım desteği yok işlemcisi yavaş hani bi 600 ve üzeri olsa canavar olurdu klavyede Türkçe desteği yok benimki yurt dışı ondan da olabilir t9 sıkıntılı bazen basit kelimeleri bile bulmuyo
benim tecrübelerim bunlar memnun muyum diye soracaksan evet memnunum iyi ki varsın nokia

aslls

aslls

Üye
n97 mini kullanıyorum şikayet eden arkadaşların hiçbirisinin yaşadığı problemi yaşamadım, sanırım biraz kullanımla alakalı, telefon için söyleyebilecğim tek eksi şarzı bayağı geç doluyor... bunun haricinde belki 100 lerce telefon kullandım ama n97 gibisini görmedim... işte nedenleri, windows mobile vardı samsung omnia lite, yaklaşık 70 program ve oyun kurdum makine kafayı yedi dün itibari ile n97 minimde ki kurulu oyun ve program sayısı 181 :D maşallahı var... 5 kere sert zemine düşürdüm 1 inde pusula açıktı buna rağmen sensörü dahil hiçbir hasar yok :D 5800 ı olan kuzenim var sensör açık iken yere düşürdü sensörü şu anda çalışmıyor... uzun lafın kısası resmen şu anlık favrimdir kendileri ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt