Nokia n97,5800xm ORJİNAL beyaz tema çok sade kaçırma(unsigned)

Sponsorlu Bağlantılar

denizsda

Üye
tşk

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
teşekkürler...

object1500

Üye
madem tema sertifikalanmamış bize söyleyene kadar sertifikalandırsaydınız.ben foruma baktım anlatımlara falan ama olmadı sertifika alamıyorum.kimse alamıyor.internet kafeye verdiğim paralarda cabası.saatlerim boşa gitti sertifika uğruna:angry:

byibo

byibo

Üye
evet sade ve güzel bir tema saolasın ...

ttgg

ttgg

Üye
saolasın..

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
madem tema sertifikalanmamış bize söyleyene kadar sertifikalandırsaydınız.ben foruma baktım anlatımlara falan ama olmadı sertifika alamıyorum.kimse alamıyor.internet kafeye verdiğim paralarda cabası.saatlerim boşa gitti sertifika uğruna:angry:

arkadaşım her telefon imei si için ayrı sertifika olur iyice bi araştır sonra kızıyorsan kız XD
saten siz yorulmayın diye sertifkalardım benim imei adına ama hiç açılmazdı :D

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

yoruluyorum

Üye
eline sağlık

ozg11

ozg11

Üye
brava:

darkchaos07

Üye
eyvallah

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saol harika

can_kat

Üye

BİR TEŞŞEKÜRÜ ESİRGEMİYELİM

100 kişi bakıpda bi kişi teşekkür etmesse diğcek bişiyim kalmaz

TEMA SERTİFKALANMAMIŞTIR SADECE SERTİFKALAMANIZ GEREKİR
UNSİGNED TEMADIR

--------------- Ekleme ---------------

yüz kişi bakmış bi kişi bile teşşekür etmemiş anca otlanıosunuz yaaaa
Çok teşekkür ederim. Kardeş N97 nin diğer 2 orjinal temasını da paylaşabilinmisin?

ramone01

ramone01

Üye
çok teşekkürler usta. şahsen ben böyle siyahlı karalı karman çorman temaları hiç sevmem benimki sade olacak buda tam istediğim gibi çok sağol

choqsuqar

choqsuqar

Üye
saol

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
link hala ölmedi way be XD

--------------- Ekleme ---------------

Sertifka yapmayı bilmiyorsan benim yapabiliceğim bişi yok sertifka senin kendi telefonun imei si ile ilgili tutupta bnm sertifkaladağım temayı atarsam yine açılmas yine hata verir bakmak önemli önemli olan okumak :) istersen yardımcı olurum

oguzcem

Üye
beyler ama bunu telfona nasıl kaydecez ayrıca tesekkurler

softabogan

Üye
tema için çok teşekkür ederim elinize sağlık

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Teşekkürler

Üst Alt