Nokia n97,5800xm ORJİNAL beyaz tema çok sade kaçırma(unsigned)

Sponsorlu Bağlantılar

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n97,5800xm ORJİNAL beyaz tema çok sade kaçırma(unsigned)

BİR TEŞŞEKÜRÜ ESİRGEMİYELİM

100 kişi bakıpda bi kişi teşekkür etmesse diğcek bişiyim kalmaz

TEMA SERTİFKALANMAMIŞTIR SADECE SERTİFKALAMANIZ GEREKİR
UNSİGNED TEMADIR

SERTİFKA NASIL YAPILIR AŞAGIDA Bİ KAÇ LİNK VAR
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...e-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html
http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...in-14-05-10-jrvalantin3-farki-ile-349138.html

--------------- Ekleme ---------------

yüz kişi bakmış bi kişi bile teşşekür etmemiş anca otlanıosunuz yaaaa

• Beğen
Tepkiler: Gelenli, itirpan, keansue ve 275 diğerleri

maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
kardes beni yanLıs anLama ama herkesin konuya teşekkür etmesini bekLeme.tavsiyem teşekkür bekLemeden konu açman :) zaten dosyayı indirip memnun kaLan arkadaşLar teşekkür ederLer :)

bjk__murat

Üye
darbe55

darbe55

Üye
Hadi iyisin teşekkür ettim....

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :D yorum atanlara :D saolunn

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Paylaşım için teşekkürler....

mustafa

mustafa

Üye
kardes beni yanLıs anLama ama herkesin konuya teşekkür etmesini bekLeme.tavsiyem teşekkür bekLemeden konu açman :) zaten dosyayı indirip memnun kaLan arkadaşLar teşekkür ederLer :)

bu kadar iyimser olma bence :D

mertcan585800

mertcan585800

Üye
arkadaşlar temayı sertifkalayan varsa gönderebilirmi:S

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
intoman

intoman

Üye
ya arkadaşım nasıl tema bu böyle telefona bi yükledim kitlendi kaldı mecburen bataryayı çıkarttım birdaha açılmadı bembeyaz bi ekranda kalıyor bende hard format attım tel anca kendine geldi ....:off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar üslubumuza dikkat edelim..

intoman

intoman

Üye
ARKADAŞIM YANLIŞ ANLADIN BURDA BEN LAF ATMAK İÇİN DEMEDİM .HATALI YÜKLEME YAPMIŞSSINDIR .TEMA SERTİFKASIZ .SERTİFKANDA SORUN VARDIR BELKİ:hmmm
arkadaşım tel hackli sertifikaya gerek yok yani sorunsuz yükledim ama temayı uyguka der demez beyaz bir ekran geldi ve tel kilitlendi bir daha açılmadı hard format atarak çözdüm sorunu eminim n73 kullananlar yüklerse aynı sorunu yaşarlar ...

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tel hackli sertifikaya gerek yok yani sorunsuz yükledim ama temayı uyguka der demez beyaz bir ekran geldi ve tel kilitlendi bir daha açılmadı hard format atarak çözdüm sorunu eminim n73 kullananlar yüklerse aynı sorunu yaşarlar ...

İNTOMAN :D ya ama bu tema hangi cihazlar için :D nolur ya bende diorum noluo :D 5800 ve n97 için die belirttim ben yanlışım warsa söle niye uyumsuz bi telefona yüklüyorsun bunda bnm bi suçum yokki sen 5800 temasını N73 yüklemeye çalışırsan böle olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar burası symbian OS v9.4 bölümü N73 gibi cihazlara bu temalar uymaz ekran çözünürlükleri farklıdır..ayrıca temalar içinde sertifika gerekiyor..lütfen gereksiz tartışmalara girmeyelim..üslubumuza dikkat edelim..

Godfather

Godfather

Üye
Teşekkürler kardeşim ama n73-n81-n95 e uymaz diye biliyorum bunları :)

mertcan585800

mertcan585800

Üye
tmm olur çok saol

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
Teşekkürler.....

sertifika sorununu nasıl çözebilir bi yardım etsek :d:

:islik