nokia n96 kullanıcıları bi bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
nokia n96 kullanıcıları bi bakarmısınız
Evet arkadaşlar ben n96 almayı düşünüyorum size birkaç sorum olacak
1.telefonda hareket sensörü varmı
2.hızlımı yavaşmı
3.çok sık görülen sorunları varmı
yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

Myking1810

Myking1810

Üye
1 yıldır kullanmama ragmen 2 kez ekran 3 kez ekran filmi değişdirdim bariz telefon hafıza kartına karşı alerji gösteriyo takınca sapıtıyo kasıyo reset atıyo falan

Hareket sensörü var

Ram çok az opera mobil 11 kullanamazsın uyarı veriyo.

Çok yavaş cok

bana göre tek avantajı internetten video indirirken açması ve ekranının biraz büyüklüğü ve hd ye yakın görüntü kalitesi

symbian kullanmak cidden akıl işi değil ama kendin bilirsin

• Beğen
Tepkiler: serecans
serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim cevap yazdığın için

- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
10 aydır kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sorun yasamadim 1000 tane muzigi hemen aciyor programlar arasi gecişi de cok hizli bence.n96 hiz konusunda çok iyi . interneti ve goruntu kalitesi super. ram konusunda 52 mb ram yaziyor simdi Baktım . RÂM blow PRO programını kullanılıyorum. telefonu hackledim sertifikasiz programları da yukluyorum..ben N96 öneririm her seyi cok super.ama senin bileceğin birsey kardeş bu arada forumda dolaşırken gordum n96 ram 128mb'Mis ben yukarda ramblow pro da yazan rami söylemiştim

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim

Myking1810

Myking1810

Üye
n96 ram 128 mb ama zaten telefon açılışta 75 mb ram i kendisi kullanıyo ana menü ikonlarına bile 3 mb ram alıyo kendi tarayıcısı ile kendi sitesinde 3-4 sayfa sonra hafıza dolu uyarısı veriyo bendekinin versiyonu 30.101 fazla söze gerek yok forumlarda biraz araştırırsan anlarsın

Symbianist

Symbianist

Üye
Bulunabilirse 6710 derim

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
aslında g810 la n96 arasında kaldım da n96 biraz daha ağır basıyor hemde hoşuma gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt