Nokia N95'te çeşitli sorunlar yaşıyorum,Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlienOne

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95'te çeşitli sorunlar yaşıyorum,Yardım!
Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün telefonum süt pardağının içine düştü.Çok şükür ki ekran bardağın içine girmeden çıkarabildim.Ama geçen gün bir baktım telefon kendi kendine uygulamara giriyor,numara giriyor,3 tuşuna basıyorum 30-35 tane 3,4 sayıları peş peşe geliyor.Galeriye girmek istiyorum,usb'ye giriyor.Telefona 3-4 defa,her 2 format çeşidini de denedim,çare yok.Pc den update etmeye çalışıyorum olmuyor.Yardım ederseniz çok makbule geçer...

Nazy

Nazy

Üye
cihazınızın tuştakımı hala nemli olabilir
cihazın içini dışını fön makinasıyla iyice kurutun

ediesel

Üye
Dostum sakın saç kurutma makinasını karıştırma işe. Senin sorunun telefonuna sıvı temasıdır. Buda ancak ve ancak telefonun sıvı temas eden yerinin açılması ve alkolle temizlenerek özel sıcak hava üfleyen makine ile kurulanmasıdır. Bunu da anca bir telefon tamircisinde yaptırırsın. Garanti kapsamına girmez sıvı teması aklında olsun. Bi arkadaşım telefo tamircisi istersen sana yardımcı olurum. Kendi kendine kurularsan sıvı daha beter hale gelir içeride buda dönüşü olmayan sorunlara yol açabilir. Haberin olsun demedi deme.

Symbiont

Üye
sakın elle kurutma bu daha çok zarar verir en yakın güvendiğin tamirçide yaptır 3-5 tl hallolur tabi tuşlara bişey olmadıysa
:(

Nazy

Nazy

Üye
şuan çalışıyorsa ve sorun sadece tuş takımındaysa evde kurutmak sorun olmaz

Symbiont

Üye
belki içinde biraz nemli parçalar vardır ama ben şahsen süt dediğin için bi telefoncuda hallet derim çünkü daha sonra yapiş yapiş olur daha zor olur tabi karar senin:nono:

AlienOne

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun yolu gözüktü,büyük ihtimalle tamirciye götürürüm.Hepinize çok teşekkür ederim beyler.Hörmetler...

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
nem varsa hala veya nemli olduğunu düşünüyorsan sen en iyisi telefonun bataryasını arka kapağını çıkar tuş takımıda açık bi şekilde pirinç dolu bi kavanozun içine bırak.bir kaç gün bekle sonra çıkar pirinç nemi alacaktır bi dene bakalım

AlienOne

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam denerim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
nem varsa hala veya nemli olduğunu düşünüyorsan sen en iyisi telefonun bataryasını arka kapağını çıkar tuş takımıda açık bi şekilde pirinç dolu bi kavanozun içine bırak.bir kaç gün bekle sonra çıkar pirinç nemi alacaktır bi dene bakalım
Evet bunu bende duymuştum.mantıklıda geldi ama umarım uygulama mecburiyetinde kalmam

AlienOne

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sorun çözüldü,tek yapmam gereken beklemekmiş :) Tekrar teşekkürler,inşallah bir gün bu duruma düşmezsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt