N95 8gb de Hepsini harfiyen yerine getirdim ...Sonuç tıkır tıkır çalışıyor ...Teşekkürler Emeğinize saygılar...Bu vesile ile Telefona ayrı bir can geldi....
arkadaşım bu ne yaa power mp3 mü neyi arıyosun ismini söylesen yardımcı olayımda yazmamışsınki.
Önce sitede arama yap, sitemizde aradıgın tüm proları bulabilirisn
arkadaşlar ben hallaedemedim bir türlü capsonoff dosyasının içindeki cprodriver yok ve bu yugulama ne işe yarıyor anlatabilirmisiniz ben bazı uygulamalar yüklemeye çalışıyorum ve desteklenmiyor hatası alıyorum bunun için mi acaba yardımlarınız için şimdiden tşk
Nokia E65 kullanıyorum x-plore 1.22 yi telefonuma kurdum fakat diğer arkadaşların dediği gibi c içinde sadece sys isimli dosya var sys/bin yok. x-plore versiyon 1.30 u kurdum yine olmadı ve ayrıca hellocarbidede menu 1e tıkladığımızda hiçbişe olmuyo o menü kapanıyor birkaç kişi daha aynı sorunları dile getirmiş bu sorun hakkında bilgisi olan lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler.
ya kardesim benim c nin icinde sys var ama onun icinde bin dosyasi yok yani Cys baska bisey yok bi yarrimci olurmusun napmam gerekio ????? acil lazim ???
e65 dün en son versiyona yükselttim 4.0633.74.00 olana eskiden hack oluyordu ama şuan hellocarbide yemiyor haliyle sys açılmıor gizli dosyaları göremiyoruz bende mi sorun var acaba yardım edermiisniz
Nokia E65 kullanıyorum x-plore 1.22 yi telefonuma kurdum fakat diğer arkadaşların dediği gibi c içinde sadece sys isimli dosya var sys/bin yok. x-plore versiyon 1.30 u kurdum yine olmadı ve ayrıca hellocarbidede menu 1e tıkladığımızda hiçbişe olmuyo o menü kapanıyor birkaç kişi daha aynı sorunları dile getirmiş bu sorun hakkında bilgisi olan lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler.
hellocarbide ye gir menü 1'e bas sonra Hayır değil Evet de.. bak bakalım görünüyor mu arkadaşım! emin ol hayır diyorsun o seçeneğe o yüzden görünmüyordur..
Benim de sorunum farklı.. capsoff programını çalıştırınca reset atıyor cihaz Telefonum aynı E65..
Bu arada SYS nin altındaki Bin klasörünü görebilmeniz için yukarda yazılı olanı uygulamanız gerek.. Yazılanları tam uyguladım, ama tek sorun, capsoff ta oldu bende.. format atıp tekrar deneyeceğim.