Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia n95 v30.0.015 yeni versiyon çıktı
Sponsorlu Bağlantılar
onder31
Üye
arkadaşlar bende v30 yükledim ama v21 versionda 4gb hafıza kartını sorunsuz kullanıyordum ama v30 da sürekli kartı resetliyor verilerin tamamı kayboluyor.
arkadaşlar bende v30 yükledim ama v21 versionda 4gb hafıza kartını sorunsuz kullanıyordum ama v30 da sürekli kartı resetliyor verilerin tamamı kayboluyor.
alllah allah ilk defa yaşadım böle bir sorunu çünkü benim arkadaşda v21 de 8gb kart çok sorun çıkardı v30 da harika çalıştı anlayamadım 4g karta böle bir sorun yaratmasına
bir tavsiyem olcak
kartın içindeki bilgileri pcye aktar daha sonra cep telfonuna tak ve cepte biçimlendir.Daha sonra geri pcdekileri karta kopyala bide böle dene.Bir şey daha vista kullanıyosan kartı her taktıgında sana bir soru soruyo kart bişey için düzeltilsinmi ne öle bişey vista kullnmıyorum oyuzden net hatırlayamıyorum. öle bişey derse hayır de ve işine devam et onu dersen vista kendine göre klasör düzenin ve biçimini ayarlıyor Dediklerimi yap bakalım okyn:
hamza271970
Üye
Arkadaşlar n95 son versiyonu cıktı 31.17 yükledim 4 gündür sertifikayı yapamadım helogarbide çalısmadı
anl_tr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
çalışmaz arkadaşım nokia ççzümü bulmuş hack dosyalarına giremiyosun ama birqaz sabret mutlaka haclayen bir pro çıkar ve ekleriz
hamza271970
Üye
galiba eşsiz deliymişim versiyonla ilgilenen bi benmişim n95 in yeni versiyonu cıktı 31.17 ama bir haftadır sertifika düşmanı sertifikayı öldürdü [hello carbide] calışmadı zaten hic bi fark ta göremedim telefonda
galiba eşsiz deliymişim versiyonla ilgilenen bi benmişim n95 in yeni versiyonu cıktı 31.17 ama bir haftadır sertifika düşmanı sertifikayı öldürdü [hello carbide] calışmadı zaten hic bi fark ta göremedim telefonda
kendiniş suçlama herkez ilgileniyo ama hiç bukadar uzun sürmemeşti h ack prosu çıkması ondan kimse yüklemiyo
cemal344
Üye
Arkadaşlar ben yeniyim benim versiyon çok eski v 11.0.026 yazıyor 3.17 sorunu çözülmediği için 3.15 i yüklemek istiyorum bunu nerden bulur ve direk nasıl yüklerim sanırım kendi updaterı sadece son versiyonu yüklüyormuş yardımınız olursa sevinirim.
pisclik55
Üye
Saol cok güsel ellerine sağlık
kartal123
Üye
kastor uı yi kaldırmıslar gecmıs olsun hepımıze tema efektlerını kaldırmıslar cunku
ReLax66
Üye
Arkadaslar En iyi versiyon 20.0 Uğraşmayın başka versiyonlarla, eldekindende olursunuz. bakın versiyon değiştirdikce programlarınızı sertifikalama yapamıyorsunuz.
bence gerek yok V20 de kalın.
anl_tr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
n95 de v30 demek istedin herhalde en iyi sürüm çünkü
cemal344
Üye
Arkadaşlar 30.15 sürümünü nerden bulabilir ve hangi prg yle yükleyebilirim.