nokia n95 v30.0.015 yeni versiyon çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

damojna

Üye
baba çok sağolasın

ESlNTl

ESlNTl

Üye
s.a. arkadaşlar benim telefon türkçe v.30 yapınca türkçemi olucak yoksa kod girmem gerekiyormu eğer kod girmem gerekiyorsa kod nedir yardımcı olursanıoz sevinirim.bu arada benim telefon n95 8gb :)

omen632

omen632

Üye
tşk.emeğine sağlık

XXPOXX

XXPOXX

Üye
paylaşımın için saol

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
s.a. arkadaşlar benim telefon türkçe v.30 yapınca türkçemi olucak yoksa kod girmem gerekiyormu eğer kod girmem gerekiyorsa kod nedir yardımcı olursanıoz sevinirim.bu arada benim telefon n95 8gb :)

arkadaşım eger telefonunun arkadasında nokia a.ş garantisi yazmıyosa telefon ingilizce olabilir hatta kesin olur oyuzden telfonun kvk, genpa degilse önce dil kodunu değiştirmen gerekecek sitede dili degiştirmeyele ilgili konu var oraya bakarsan türkçe yapabilirisin:oke::pro:

serda67

Üye
emeğine sağlık kardeşim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekkürler.

granzat

Üye
Arkadaşlar dikkat ettiniz mi ya da aynı şey başınıza geldi mi bilmiyorum ama bu versiyona yükselttikten sonra pil ömrü çok düştü ilk günlerde... Şimdi de eskisi gibi değil..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n95 8gb bilmiyorum şarjın düştüğünü ama N95 lerde şarjı baya iyi yapmışlar normalden biraz fazla gidiyo özellikle wi-fi ile baglantılarda az harcıyo :oke:

typeRkaan

typeRkaan

Üye
normal 95 kullanıyodum ben 1hafta oldu 8gb aldım baya bi eskiymiş veriyon 11 küsürlerdeydi attım yeni yazılımı ama sizdede oldumu bilmiorm menü simgeleri küçüldü benim nokia shopta başka bi 8gb a baktım oda öyleydi sizde durum nedir?
Onun dışında yeni yazılım çok iyi.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eski versiyonlarda simgeler büyük menü yazısı ve simgesi küçüktü şimdi tam tersini yaptılar herhalde böle daha ii oluyoki bunu seçtiler
yani telefonun öle göstermesi normal:oke:

emrah-05

Üye
ellerine saglik tesekürler

anoffer101

Üye
arkadaşlar herkese slm. benim de bir n95 8 gb tel. var. orjinal aldım ve türkçeydi. güncelleme yaptıkdan sonra ingilizce oldu. ayarlar kısmında da türkçe seçeneği yok.telefonu orjinal aldıgım halde nasıl bole oldu anlamadım. ama program filan kurarak kod girmek istemiyorum. dili türkçe yapmanın basit bir yolu varmıdır acaba.. teşekkurler...:(

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese slm. benim de bir n95 8 gb tel. var. orjinal aldım ve türkçeydi. güncelleme yaptıkdan sonra ingilizce oldu. ayarlar kısmında da türkçe seçeneği yok.telefonu orjinal aldıgım halde nasıl bole oldu anlamadım. ama program filan kurarak kod girmek istemiyorum. dili türkçe yapmanın basit bir yolu varmıdır acaba.. teşekkurler...:(

arkadaşım telefonun orjinal olabilr yani madeın finlandiya ama türkiye garantisi yoksa arkada nokia aş garantisi yazmaz türkiye garantisinden kasıtım genpa, kvk vb. vede 6 haneli bir rakam vardır dil kodu bu kod farklıdır.
bunu sadece programla degiştirebilirisin sitede arat hemen karşına gelir çok basit zaten 2 tıkla kodu degiştirip yeniden güncelle kesin TR olur oky okadar zor bişey deil yani :oke:

chn-24

Üye
KARDES emegine saglık guzel olmusta indiremiyorum linki yok!!!

basri55

Üye
sagol

zin98

Üye
Pardon acaba benim teldemi bir sorun var yoksa nokia kişiye özel mi versiyon yüklüyor.Be tel n95 8gb ve n.s.u. ile yazılım güncellemek istediğim zaman yüklü versiyon 20.0.016 en son versiyom 20.0.016 diyor.V30'u bir türlü göremedim.Yoksa telefona başka bir yöntemlemi v30' yüklüyoruz.Bi yardım lütfen

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pardon acaba benim teldemi bir sorun var yoksa nokia kişiye özel mi versiyon yüklüyor.Be tel n95 8gb ve n.s.u. ile yazılım güncellemek istediğim zaman yüklü versiyon 20.0.016 en son versiyom 20.0.016 diyor.V30'u bir türlü göremedim.Yoksa telefona başka bir yöntemlemi v30' yüklüyoruz.Bi yardım lütfen

arkadaşım seninki N95 8GB , bizim dedigmiz n95 normal olandan 8gbsız hafıza kartlı olandan oky:oke:

duscu_34

Üye
Tesekkur ederrım arkadasım allah razı olsun. Yenılıkler olmayınca bu telefonları kullanmak zevk vermıyor. Tekrar saol

Üst Alt