Nokia N95 8GB - Stereo Hoparlörden Gelen Garip Ses. Bilginize İhtiyacım Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tkm001

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95 8GB - Stereo Hoparlörden Gelen Garip Ses. Bilginize İhtiyacım Var
ikinci el olarak birtane n95 8gb telefon aldım, görünüşe göre telefon tamir yemiş olmalı fakat çalışmasında ve işlevlerinde herhangi bir sorun bulunmuyor.
sadece telefon açıkken telefonun hoparlörlerini kulağıma yaklaştırdım ve garip sesler geldiğini duydum bir kere tık onun ardından çok az bir şırıltı uzaktan duyulmuyor ama bu ses sürekli tekrarlanıyor..

sizce bu neden kaynaklanır arkadaşlar..?

Şimdiden teşşekür ederim.

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
içindekiler yerinden oynuyordur :D

PROTON1

PROTON1

Üye
Eğer şırıltılı bir ses ise Bazı muzik çalar uygulamaları onu yapıyor.Yuklediğin pro varsa kaldır yada komple format at.Birde mumkunse başka N95 ile karşılaştır.Ölümcül hata gibi durmuyor ama yinede rahatsız edici olur

stainless steel

stainless steel

Üye
bendede var o problem ama sorun olmuyor o kadar

Brain.

Brain.

Üye
şebeke bağlantısı yaparken genelde o ses çıkıyor mesaj gelmeden 5 saniye önce kulağını arkaya dayadığında duyuyorsun sesi birde internete girdiğinde

tkm001

Üye
    Konu Sahibi
görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :):tşk:

undercontr

undercontr

Üye
paket veri bağlantısı etkin olduğunda hoparlörden ses çıkması olası bişey değil. çünkü bağlantılar yalıtımlıdır. tel meşgulken ve operator serverları ile bağlantı kurmaya çalışırken ses çıkıyor. büyük ihtimal manyetik bi sorun. yazılım konusunda sen üstüne düşeni yap. format falan at ne biml programları kaldır. baktın omluo telefoncuya gidersin.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
anladığım kadarıya hoparlör kısa devre yapmış değiştirmen lazım en azından hoparlöde değilse bile ses devresinde sıkıntı war

tkm001

Üye
    Konu Sahibi
paket veri bağlantısı etkin olduğunda hoparlörden ses çıkması olası bişey değil. çünkü bağlantılar yalıtımlıdır. tel meşgulken ve operator serverları ile bağlantı kurmaya çalışırken ses çıkıyor. büyük ihtimal manyetik bi sorun. yazılım konusunda sen üstüne düşeni yap. format falan at ne biml programları kaldır. baktın omluo telefoncuya gidersin.
format attım atmasına firmware uprage olayını yaptım ama yine düzelmedi ses, telefoncuyo getirdim adamın verdiği cevap şu; okada oludaa :D

undercontr

undercontr

Üye
format attım atmasına firmware uprage olayını yaptım ama yine düzelmedi ses, telefoncuyo getirdim adamın verdiği cevap şu; okada oludaa :D

haha :D:D sen büyük bi yere götür telefonu. teknik servis falan

aosman61

aosman61

Üye
içine cin girmiş olmalı :hmmm
Hayalet avcılarına ulaşmanı öneririm :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...