Nokia N9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9
Arkadaşlar nokia n9 hakkındaki görüşleriniz nedir:)

nalcam22

nalcam22

Üye
o paraya o tel değmez

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telefon çok güzel ama 1500 tl çok para o telefon için. :)

nonamex

Üye
O paraya değmez eğer 1500 liradan girerse. 1100 lira bir ederi var..

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
1100 lira bile buna çoktur bence..

61semih

61semih

Üye
yapmayın beyler n8 e kıyaslayın bıraz okadarda degıl ama 1200 ederı var diyecegım aklıma htc desire hd gelecek ve htc desire hd daha agır basacak.ama telefonu cok begendım hem tasarımı hem ısletım sıstenımın arayuzlerı ıkonları efektlerı menu gecıslerı gayet hoş.ama flash performansı htc desire hd ıle yarısacagını sanmıyorum.yanılıyorda olabılırım ama tahmınım bu yonde.okadar para vermısken ınternetten rahatca vıdeo ızlıyemıyeceksem neye yarar?helekı gs2 nın fıyatı 1650 tl cıvarına gelmısken 10 tl daha katar gs2 alınır.fıyatı cok ucuk beklenıldıgı gıbı...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar bu cihazı nokia türkiye pazarına 1300 tl den yukarı sokmaz,merak etmeyin.

nalcam22

nalcam22

Üye
n8 bile 1.500 den girdi bumu 1300 den gircek

nonamex

Üye
N8 999' liradan girdi , çok iyi hatırlıyorum. Sonra yükseldi.

61semih

61semih

Üye
Abi yalan söylemiyorum, ilk çıktığında 999 lira /12 takside alan tanıdık var :ehe

dogrudur kardesım ylan oldugu ıcın degıl duruma guldum ucuzdan satısa cıkıp pahalanması gibi birde şu kızların telefonu varya kolye hedıyelı ondada vardı bu durum populer olduktan sonra fıyatı artmıstı.ınsanları enayı yerıne koyoyorlar

Uruloki

Uruloki

Üye
@61semih cihaz zaten kendi üzerinde flash desteklemiyor ki fennec ile destekliyor dh da gördüm orda nerden buldularsa dh inceleme videosu açmışlar zannımca fennec ondan takılıyor fakat html5 kodlanmış site getirecek olursanız sgs2 den daha başarılı sallamasyon değil kaynak html5test.com

OğuzcanAbi

Üye
:hmmm bekliyoruz

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N8 ilk girdiğinde 1450 lira idi adım gibi de eminim bundan daha sonra fiyatı aşağıya çektiler 1150 filan oldu kimisi 999'a satıyodu 1150 liraydı ben aldığımda tanıdık turkcell bayiisi vardı 945'e almıştım :) N9 da biraz yüksek girse de normal seviyeye döner 1 ay içinde 1300 lira da çok değil o telefon için işletim sistemi yeterli + dünyanın en hızlı fotoğraf çeken smartphone'u :)

fireman87

fireman87

Üye
Nokia'nın ilk 1Ghz'lik telefonu, ama başarısız..

pRime.

pRime.

Üye
N8 ilk girdiğinde 1450 lira idi adım gibi de eminim bundan daha sonra fiyatı aşağıya çektiler 1150 filan oldu kimisi 999'a satıyodu 1150 liraydı ben aldığımda tanıdık turkcell bayiisi vardı 945'e almıştım :) N9 da biraz yüksek girse de
İlk çıktığında ankara'da cepa nokiashop ve bestbuy'da 999 tl'ye satılıyordu n8. hepsiburada'da falan 1500tl'ye satılıyordu. Adım gibi eminim. :)

nonamex

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...