hasan1111
Üye
-
Konu Sahibi
-
inanmalısın valla
tabiki wh-901 müzik dinlerken çok keyifli oluyor
iç kulaklığın verdiği ses kalitesini hiç bir dış kulaklık veremez
ve rahatsızlığı
Arkadaşlar dolby kulaklığımı ilk kez taktım ve denedim bugün inanılmaz bir ses kalitesi ve inanılmaz bir bass şarkılar okadar net ve anlaşılır geliyorki kulaklarıma inanamadım (5+1) desem yalan olmaz kesinlikle bi N9 bulun ve dinleyin sırf bunun için bile alırsınız
TEK GEÇERİM !bi de sennheiser in hd serisi kulaklıkları ile dinleyince nasıl olacak acaba? vuuw hayal bile edemiyorum
gidicem dedimde hala fırsat olmadı yarın telefon edip sorum ama burayada sorayım nokia bayide bu kulaklıktan varmıdır fiyat ne kadardır?
Kulklıktan kastınız siyah kırmızı olan beats audio modeliyse nokia bayisinde yoktur. Bi kaç çeşidi mevcut hatta baya bi çeşidi var beats audio studo hd, beats audio solo, solo hd. Beats audio modellerinin şişirme olduğu söyleniyor. Verilen paranın hakkını vermediği söyleniyor. Birde control talklı olan modelleri var onlar n8'de çalışmaz aparat filan gerekir. Mikrofonu olan modeller kısace n8'de çalışmaz adaptör lazım iPhone için yapılıyor çünkü. 250 300 den başlıyor bu beatsaudio kafaüstüler 1000 e kadar filan gidiyor diye biliyorum mediamarktta bu modellerin teşhirleri var denemeniz mümkün sesi test etmek için.
Şişirme Olup Olmadığını Bilmiyorum Fakat Dünyanın En Ünlü DJ Leri Beats Audio kullanıyor (bkz.Davit Guetta)
Ama Dışarıdan Bakınca Kulaklıklar Çok Kaliteli Gibi Duruyor ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?