Nokia N9 MeeGo Harmattan İnceleme ve NFS Shift, Galaxy on Fire 2 Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
@uribaju zaten senin anlattığın şekilde ki video oynatıyorsu diyelim mesaj gelince hemen çekiyorsun ekranı o duruyor yani alta multi menüsüne geçiyor sonra tekrar kaldığın yerden devam ediyorsun

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
@uribaju zaten senin anlattığın şekilde ki video oynatıyorsu diyelim mesaj gelince hemen çekiyorsun ekranı o duruyor yani alta multi menüsüne geçiyor sonra tekrar kaldığın yerden devam ediyorsun
tamam ama benim dediğim öyle değil tam yandan çekerken ortada durdurup diğer yarı ekrandan işlem yapma biraz fantaziye kaçtı ama güzel olurdu :ehe
yani şu şekildeyken

Uruloki

Uruloki

Üye
o kadar hakkaten fantezi olmuş diyebilirim fakat youtube dan lg gw990 nın videosunu izle istediğin o olabilir

mtkkara

mtkkara

Üye
Lg gw990 çıkacak mı

Uruloki

Uruloki

Üye
maalesef çıkmayacak prototip ve işletim sistemi moblin zaten direk intel adına lg tarafından üretilmiş bir cihaz

mtkkara

mtkkara

Üye
yani tek meego lu n9 mu var

Uruloki

Uruloki

Üye
şu anlık evet tabi deneysel cihaz olan aiwa yı ve yeni güncelleme ile N900 de sayılabilir ama şu an için yeni bilgiler çıkıyor sanırsam yeni bir Nokia-MeeGo birlikteliği görebiliriz samsung yakınlaşmaya başlamış mobil anlamda ayrıca lg nin telefonuda bekleniyor

• Beğen
Tepkiler: mtkkara
nsoftg

nsoftg

Üye
durduramadiktan sonra ne anlami varki yani 2 islemi birlikte yapmasi acisindan..sadece gorsellik sanirim her programda ise yaramaz internetteyken veya baska bir programdayken yandan surukleyip kendini hep guncelleyen programlara bakabilirsin sadece video izlenebilecegini sanmiyorum .birazda gecislerdeki hizi on plana cikarmis ve bu konuda diger telefonlardan cok ustun

multi touch varsa o dedigin zaten vardir

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
symbianware

symbianware

Üye
Simdi cift cekirdek , tegralar cikmisken Nokia daha anca 1 ghz islemci, eski bir GPU'lu telefon suruyor piyasaya.._ Bazilari 2 tane video izleyerek cihaza olumune fan oluyor, bir de utanmadan baskalarina fandroid, pervanedroid diyorlar :)

(Hatirlatirim, N8 icinde 680 mhz yeterli, Symbian az yeterli verimli kullanir diyordunuz piyasada 1 ghz Android'ler ucusurken, N8 yili bulmadan eskidi gitti..)

Şu an çift çekirdekli işlemciyi kullanabilen herhangi bir mobil işletim sistemi yok.. Şahin'e ferrari motoru koymak gibi birşey.. Aerodinamik olmadıktan sonra fOS.. O yüzden çift çekirdekli işlemcileri tartışmak için henüz erken..

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Şu an çift çekirdekli işlemciyi kullanabilen herhangi bir mobil işletim sistemi yok.. Şahin'e ferrari motoru koymak gibi birşey.. Aerodinamik olmadıktan sonra fOS.. O yüzden çift çekirdekli işlemcileri tartışmak için henüz erken..
galaxy s2 var kardeş çift çekirdekli

punisher123

punisher123

Üye

galaxy s2 var kardeş çift çekirdekli
arkadaşı anlamadın sanırım,var ancak kullanabilen yok diyor,s2de çift çekirdek var ancak bariz bi performans farkı yok ortalıkta,hatta hala bazı konularda tek çekirdekli iphoneden yavaş kalıyor,anlıycağın rezillik dizboyu..

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşı anlamadın sanırım,var ancak kullanabilen yok diyor,s2de çift çekirdek var ancak bariz bi performans farkı yok ortalıkta,hatta hala bazı konularda tek çekirdekli iphoneden yavaş kalıyor,anlıycağın rezillik dizboyu..
anladım işletim sisteminden kaynaklanıyor demekki kaldıramıyor fazla yükleniyor

punisher123

punisher123

Üye
evet optimizasyon olayından kaynaklanıyor,Android sistemi pek verimli kullanamıyor..

nsoftg

nsoftg

Üye

multitouch var ama dediğim özellik yok olmasada olur lg yapmış zaten ilk olarak n9da olmasını isterdim ama

büyük bir umutla beliyoruz belki artık toparlar kendini nokia diye...

----------Eklendi @ 18:45:08 ---------- Yazıldı @ 18:40:03 ----------

n9 ile zaten kendini toparlayamazsa windows phone 7 ile hiç toparlayamaz bence zaten n9 da kötü çıkarsa androide geçeceğim...

• Beğen
Tepkiler: nonamex
GodMode

GodMode

Üye
Nokia piyasaları sarsacak bir telefon çıkarmış gerçekten. Android uygulamalarını açabilmesi müthiş bir özellik.

qsaw

qsaw

Üye
N9 geldi nokia shopda 1750 tl dediler normal fişyatı 1560 feşanmış bizim buralar biraz kazık :islik

Bu ara biri üstüme çimento döksün o sahneyi gördüm ana dönmek istiyorum gözüm deki ışıltı felan :kop:

WebStyle

WebStyle

Üye
Nokia piyasaları sarsacak bir telefon çıkarmış gerçekten. Android uygulamalarını açabilmesi müthiş bir özellik.

Bu konuda sadece bir söylenti var ama doğru ise bu cihaz gerçekten fazlası ile satar..

Üst Alt