galaxy on fire 'ı cok hızlı oynatıyor S^3 de okadar değil .
o hasan abi hoşgeldin bir iki yorumda sen yapTartışmanın gereği yok.
beğendin mi cihazı?galaxy on fire 'ı cok hızlı oynatıyor S^3 de okadar değil .

Doğal olarak, 1 ghz A8 cortex işlemciden güç alıyor. Monopoly HD mesela, N8'de daha güçlü bir GPU olmasına karşın Optimus Blackimde daha performanslı çalışıyor. (Ondada 1 ghz A8 cortex işlemci var)
@prime
Sadece daha sağlam bir donanim beklerdim diyorum, daha tartışmaya gerek yok. Konu kirlenmesin![]()
bu nokianın son telefonu da değil bence 1-2 telefon daha cıkarak wp7li ozaman sınırı aşacak nokia şuan sadece n9 u s2 ile yarışabilecek seviyede çıkardıDoğal olarak, 1 ghz A8 cortex işlemciden güç alıyor. Monopoly HD mesela, N8'de daha güçlü bir GPU olmasına karşın Optimus Blackimde daha performanslı çalışıyor. (Ondada 1 ghz A8 cortex işlemci var)
@prime
Sadece daha sağlam bir donanim beklerdim diyorum, daha tartışmaya gerek yok. Konu kirlenmesin![]()
bu nokianın son telefonu da değil bence 1-2 telefon daha cıkarak wp7li ozaman sınırı aşacak nokia şuan sadece n9 u s2 ile yarışabilecek seviyede çıkardı
(Nokia bayağı zarar açıkladı yanlış hatırlamıyorsam)Elop meegoyu rafa kaldıracağız demişti ama bence bu gidişle Elop'un kendisi rafa kalkacak(Nokia bayağı zarar açıkladı yanlış hatırlamıyorsam)
tamam canım kötü bişey demedim bende zaten@prime
konu kirlenmesin haklısın.Elop gitsin ama microsoftla anlaşması bitsin istemem,Nedense wp7li cihazlar hoşuma gidiyor,Nokianında çıkarmasını isterim ben![]()
durduramadiktan sonra ne anlami varki yani 2 islemi birlikte yapmasi acisindan..sadece gorsellik sanirim her programda ise yaramaz internetteyken veya baska bir programdayken yandan surukleyip kendini hep guncelleyen programlara bakabilirsin sadece video izlenebilecegini sanmiyorum .birazda gecislerdeki hizi on plana cikarmis ve bu konuda diger telefonlardan cok ustun

...ordaki amaç sadece önde tuşu olmayan bir telefona tuş olmadan menüye geçiş sağlayacak bir dokunma kombinasyonu eklemek.. yani menüye geçişi başka şekilde sağlayamazdı 
.. Türklüğün getirdiği bir özellik olsa gerek kimse dikkat etmez ona 
...ayrıca nokiaya donanım fakiri diyen arkadaşlara katılıyorum ama şu bir gerçek ki videolar amatör insanların hazırladıkları olduğu için herhangi bir hızlandırma olmayacağına göre telefon gayet seri... ayrıca yüzlerce prg çalıştırmaz diyenlerde görsün işte adam açtığı hiçbir şeyi kapatmadı be video da daha ne olsun... hemde şu bir gerçek ki n900 deki ekran kartı düşük olmasına rağmen yüksek kartların açmadıklarını açıyormuş ki buda denenmiş bişe.. yani olaya birazda yazılımsal açıdan bakmakta fayda görüyorum.. son olarak adamlar myraid olayı ile android uygulamaları kullanacak.. yani androidlerden fazla uygulama olacağı kesin
... andoid+symbian 

ben de geçişlerdeki hızı ön plana çıkarmış dedim mesajımın geri kalanını okuduysan..ekranı sürüklerken arka ekranda video izlemek amatörce asıl.. ekranı durdurup alt ekranda işlem yapmanın neresi amatörce ki? bunu yapabilseler süper olurdu hatta.düşün sen internette geziniyorsun birden mesaj geldi hemen ekranı sürükleyip durduruyorsun ve alttan mesaja bakıyorsun,baktıktan sonra da kaldığın yerden devam.. ozaman bu işlem şuanki durduramadan alt menüyü görme amaçlı sistemin gelişmişi olurdu,yani daha etkileyici olurdu ama bunada şükürarkadaşlar yapmayın Allah aşkına ekranı yarım durdurup arka menünün yarısı ile işlem yapabilmek acaip amatörce bişe olurdu...ordaki amaç sadece önde tuşu olmayan bir telefona tuş olmadan menüye geçiş sağlayacak bir dokunma kombinasyonu eklemek.. yani menüye geçişi başka şekilde sağlayamazdı
.. Türklüğün getirdiği bir özellik olsa gerek kimse dikkat etmez ona
...ayrıca nokiaya donanım fakiri diyen arkadaşlara katılıyorum ama şu bir gerçek ki videolar amatör insanların hazırladıkları olduğu için herhangi bir hızlandırma olmayacağına göre telefon gayet seri... ayrıca yüzlerce prg çalıştırmaz diyenlerde görsün işte adam açtığı hiçbir şeyi kapatmadı be video da daha ne olsun... hemde şu bir gerçek ki n900 deki ekran kartı düşük olmasına rağmen yüksek kartların açmadıklarını açıyormuş ki buda denenmiş bişe.. yani olaya birazda yazılımsal açıdan bakmakta fayda görüyorum.. son olarak adamlar myraid olayı ile android uygulamaları kullanacak.. yani androidlerden fazla uygulama olacağı kesin
... andoid+symbian
![]()