tamam ama benim dediğim öyle değil tam yandan çekerken ortada durdurup diğer yarı ekrandan işlem yapma biraz fantaziye kaçtı ama güzel olurdu@uribaju zaten senin anlattığın şekilde ki video oynatıyorsu diyelim mesaj gelince hemen çekiyorsun ekranı o duruyor yani alta multi menüsüne geçiyor sonra tekrar kaldığın yerden devam ediyorsun

evet baktım dediğimin aynısını yapmışlaro kadar hakkaten fantezi olmuş diyebilirim fakat youtube dan lg gw990 nın videosunu izle istediğin o olabilir
durduramadiktan sonra ne anlami varki yani 2 islemi birlikte yapmasi acisindan..sadece gorsellik sanirim her programda ise yaramaz internetteyken veya baska bir programdayken yandan surukleyip kendini hep guncelleyen programlara bakabilirsin sadece video izlenebilecegini sanmiyorum .birazda gecislerdeki hizi on plana cikarmis ve bu konuda diger telefonlardan cok ustun
multitouch var ama dediğim özellik yok olmasada olur lg yapmış zaten ilk olarak n9da olmasını isterdim amamulti touch varsa o dedigin zaten vardir
Simdi cift cekirdek , tegralar cikmisken Nokia daha anca 1 ghz islemci, eski bir GPU'lu telefon suruyor piyasaya.._ Bazilari 2 tane video izleyerek cihaza olumune fan oluyor, bir de utanmadan baskalarina fandroid, pervanedroid diyorlar
(Hatirlatirim, N8 icinde 680 mhz yeterli, Symbian az yeterli verimli kullanir diyordunuz piyasada 1 ghz Android'ler ucusurken, N8 yili bulmadan eskidi gitti..)
galaxy s2 var kardeş çift çekirdekliŞu an çift çekirdekli işlemciyi kullanabilen herhangi bir mobil işletim sistemi yok.. Şahin'e ferrari motoru koymak gibi birşey.. Aerodinamik olmadıktan sonra fOS.. O yüzden çift çekirdekli işlemcileri tartışmak için henüz erken..
arkadaşı anlamadın sanırım,var ancak kullanabilen yok diyor,s2de çift çekirdek var ancak bariz bi performans farkı yok ortalıkta,hatta hala bazı konularda tek çekirdekli iphoneden yavaş kalıyor,anlıycağın rezillik dizboyu..
galaxy s2 var kardeş çift çekirdekli
anladım işletim sisteminden kaynaklanıyor demekki kaldıramıyor fazla yükleniyorarkadaşı anlamadın sanırım,var ancak kullanabilen yok diyor,s2de çift çekirdek var ancak bariz bi performans farkı yok ortalıkta,hatta hala bazı konularda tek çekirdekli iphoneden yavaş kalıyor,anlıycağın rezillik dizboyu..
multitouch var ama dediğim özellik yok olmasada olur lg yapmış zaten ilk olarak n9da olmasını isterdim ama
Nokia piyasaları sarsacak bir telefon çıkarmış gerçekten. Android uygulamalarını açabilmesi müthiş bir özellik.