cCc Maxcı cCc
Üye
en son nokia kaldırtmıştı ondan olabilir
valla youtubedan kaldırıldı ama mynokiablog da vardı ona bakabilirin
ben herşeye wave demiyorum. karşılık veriyorum sadece. ayrıca bir tek wave kullanmadım. bizim avea bayisine hergün farklı cihazlar geliyor ve bende işim gereği bunları inceliyorum müşterilere tanıtıyorum. samsungun önceki nesil telefonları için öyleydi. tasarım harikası cihazlar gelir ancak içleri boş giderdi. nokia kullandım n95 serisinden sonra wave çıktı ve direk ona geçtim. sony xperia 10 u inceledim htc desireıda inceledim gördüm baktım hepsi müthiş cihazlar. ama birtek nokianın yeni gelen bizdeki telefonlarını gördüm ve acayip derecede kahkahalara boğuldum. bu kez tam tersine döndü iş. dışına bakma içinide görme al sana nokia.herkezin tasarım anlayışı farklı ama ben c7 dışında tasarımda başarılı bir nokia cihazı göremiorum şu aralar. bunun dışında içine baksan standart bi 5800 menüsü klasik ovi uygulamaları. fiyatta nokia ülkeye euro bazlı giriyor ve buda sonuçta sattığımız malın tüketiciye kat kat yük bindirmesine neden oluyor. 3 sene önce kapış kapış nokia satardım ama bugün herşey değişti en çok samsung ve htc elimizden gitmeye başladı. tüm dünya kabul etti rezilliğinizi bi siz kabul edemediniz gitti. haydi iyi forumlar
nokia böyle özellikte bir telefon cıkaramaz yalan haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?