Nokia N9 - Gtalk Görüntülü Konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla ne mutlu size arkadaslar dedigim gibi ben tum yonlendirmelere ragmen video arama sekmesini hatta normal arama sekmesini goremiyorum gtalk in dogru yuklendiginden emin degilim zaten halen store da indirilirken bir sorunla karsilasildi diyip duruyor =) siz bu gtalk i ovi store dan yuklediniz dimi ?
Ben ovi Storedan yüklemedim Konuda Gtalk uygulaması var ama güncel sürüm değil bu Gtalk sürümünü yüklediğinizde haliyle tel Resetliyor kendini ve Güncellemesi var.
  1. Ayarlar >Uygulamalar > Uygulamaları yönet'i seçin.
  2. Kullanılabilir güncellemeleri görmek için Güncellemeler sekmesini açarak Gtalk 1.0.5-2 sürümüne güncelleyin. ve tekrar reset atılıyor telefona bu güncellemeyi yaptıktan sonra hesapları açın ve google hesabınızı aktif edin sonrası Gtalk kişilerinizi yukarıdaki yazılarımdaki işlemleri yaptıgınızda rehberde görürsünüz artık :D :D

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Ben ovi Storedan yüklemedim Konuda Gtalk uygulaması var ama güncel sürüm değil bu Gtalk sürümünü yüklediğinizde haliyle tel Resetliyor kendini ve Güncellemesi var.
  1. Ayarlar >Uygulamalar > Uygulamaları yönet'i seçin.
  2. Kullanılabilir güncellemeleri görmek için Güncellemeler sekmesini açarak Gtalk 1.0.5-2 sürümüne güncelleyin. ve tekrar reset atılıyor telefona bu güncellemeyi yaptıktan sonra hesapları açın ve google hesabınızı aktif edin sonrası Gtalk kişilerinizi yukarıdaki yazılarımdaki işlemleri yaptıgınızda rehberde görürsünüz artık :D :D

Ben magaza disi kaynaklari pek yuklemedim telefona bakalim bununla bi deneyelim umarim olur. Sagol Salih tesekkur ederim.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben magaza disi kaynaklari pek yuklemedim telefona bakalim bununla bi deneyelim umarim olur. Sagol Salih tesekkur ederim.
rica ederim abi yanlız belirtmek isterimki buraya eklediğim konulardaki Dosyalar tek tek tarafımdan test edilip eklenmektedir bu yönden sıkıntınız olmasın.

cptaincnr

cptaincnr

Üye
rica ederim abi yanlız belirtmek isterimki buraya eklediğim konulardaki Dosyalar tek tek tarafımdan test edilip eklenmektedir bu yönden sıkıntınız olmasın.

Valla bi guzel bende ki gtalki kaldirdim senin paylastigin gtalki indirdim kurdum guncelleme bulamadi versiyon 1.0.5-1 gozukuyor senin upload ettigin dosya.. Bendekinden hic bir farki yok burada paylastigin yonlendirmeleri birebir yaptim hicbisey bilmiyomus gibi tek tek yaptim valla yine olmadi :-) sadece mesaj sekmesi var baska bisey yok ve ben artik vazgectim :-) iphone 4s aldim simlocku var simdi jailbreaksiz unlock yapmanin pesindeyim kurtuldunuz benden :-) tabi N9 u takipteyim her zaman her alanda giydirmeye devam edicem :-)

razor2784

Üye
görüntülü görüşme için arayacağın kişinin gtalk hesabı olacak bu 1. ikincisi o kişi online olacak üçüncüsü o kişiyi rehbere gtalk ismiyle kaydeceksin gtalk hesabına 4. sü de gtalk kısayolu yok entegre çalışıyor kısa yolu çıkmadı diye tekrar tekrar kurmanıza gerek yok işin garibi sadece gtalk hesabı olanları arayabiliyorsunuz yani aslında görüntülü görüşme var ama yok gibi :S skype var onda da görüntülü görüşme yok anlayacağınız n9 görüntülü görüşme işinde sınıfta kaldı

senatorlines

Üye
N9'a Tango gelse ne güzel olur, Gtalk'tan ben de randıman alamadım pek, mesaj bölümü çıkıyor, görüntülü video görüşme sekmesi yok, görüşme yapmak istediğim kişilerin de Gtalk hesabı var, acaba görüntülü görüşeceğim kişinin de mi illa çevrim içi olması gerekiyor, ondan mı acaba mesaj sekmesinin yanında video sekmesi yok? Denemeye devam edecem, tabi bu arada Tango uygulaması gelse 10 numara olur, az uygulama eksiğimiz kaldı, bunların başınada, shazam, tango, call counter.... gibi bir kaçtane, bekleyecez biraz N9'dan kolay vazgeçmek yok, PR 1.3 güncellemesi de yoldaymış geliyormuş daha ne olsun, en kötü ihtimal symbianın yeni amiral gemisi olacak, 1.4Ghz-12mpx-250ppi Clear Black Amoled-N9 kasasında Symbian Carla'lı 801 çıksın onu da alırız, üst versiyon bir symbiyan, Galaxy 3 değil de N9 kasasında Symbian Carla'lı 801'i bekliyorum sabırsızlıkla, symbianın bazı özellikleri hiç bir tel. yok!

Üst Alt