Nokia N9 - Gtalk Görüntülü Konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım çok güzel örnekle açıklamışsın ancak ben göster seçeneğine girdiğimde google talk seçeneği çıkmıyor. 1.0.5-2 sürümü yüklü cihazdada pr 1.2 yüklü ancak bir türlü çıkmıyor.hala çözebilmiş değilim :S

Bende denedim ama olmuyor malesef.. isin garip yani bende birakin video arama sekmesinin cikmasini normal voice call isareti bile cikmiyor ki sadece mesaj ikonu var gtalki mesaj harici kullanamiyorum bile =S Hadi gel cik isin icinden =)
bu uygulama bende çalışıyor resimlerde kendim ekledim google hesap ayarlarını kontroll edin bi

borno_vali

Üye
bu uygulama bende çalışıyor resimlerde kendim ekledim google hesap ayarlarını kontroll edin bi

google hesap ayarlarında bir problem olduğunu sanmıyorum.çünkü mail alımlarında sıkıntı yok mailler geliyor yani.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk bilmeniz gereken rehberi açtık ve seçenekler > göster > G talk > seçtiğinizde Rehberde ''Google talk'' kayıtlı arkadaş listeniz gösterilir. rehberden cıktıgınızda bu işlemleri tekrarlamalısınız her seferinde bu işlemi yapıyoruz :D yoksa bende cıkmıyor program çalışmıyor demiyoruz :D

ngnadirng

Üye
Ya ben kurdum bu programı uygulamalarda gözüküyor ama malesef menüde yok. pr.1.2 yüklü. Ülke türkiyue. Ne yapsam beceremedim :(

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya ben kurdum bu programı uygulamalarda gözüküyor ama malesef menüde yok. pr.1.2 yüklü. Ülke türkiyue. Ne yapsam beceremedim :(
bence konuyu baştan aşagıya dogru oku :D cevaplar konuda var acıklamalı hemde:oke:

• Beğen
Tepkiler: pRime.

borno_vali

Üye
ilk bilmeniz gereken rehberi açtık ve seçenekler > göster > G talk > seçtiğinizde Rehberde ''Google talk'' kayıtlı arkadaş listeniz gösterilir. rehberden cıktıgınızda bu işlemleri tekrarlamalısınız her seferinde bu işlemi yapıyoruz :D yoksa bende cıkmıyor program çalışmıyor demiyoruz :D

arkadaşım sıkıntı şurda zaten.rehberde seçeneklere oradanda göstere girdiğimde gtalk seçeneği çıkmıyor.sıkıntı burada.gtalk seçeneği çıksa zaten sıkıntı kalmayacak.ayrıca bir sorum olacak sana.senin ana menüde gtalk kısayol ikonu varmı?yoksa sadece yüklü uygulamalardamı görebiliyosun programı?

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
menüde Gtalk iconu yok birdeneme yapalım bana özelden gmail adresini yolla bakalım seni ben görüntülü arayacagım deneme amaçlı :)

pRime.

pRime.

Üye
Salih abi helal olsun valla bu gidişle sorun falan kalmayacak. :D

• Beğen
Tepkiler: salihk

borno_vali

Üye
menüde Gtalk iconu yok birdeneme yapalım bana özelden gmail adresini yolla bakalım seni ben görüntülü arayacagım deneme amaçlı :)

kardeş çok sağol deneme yanılma yöntemiyle olayı çözmüş olduk."ngnadirng
" "salihk" ile deneme yaptık gtalk ile görüntülü konuşma olayı tamamdır :)

• Beğen
salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zamanla yaygınlaşırız.. :D

pRime.

pRime.

Üye
Valla olayi cozmussunuz. Hadi gozunuz aydin. :D

abdemirtas

Üye
arkadaşlar menüde gözükmüyor rehberlerde eger arkadaşınız varsa gözüküyor.

cptaincnr

cptaincnr

Üye
arkadaşlar menüde gözükmüyor rehberlerde eger arkadaşınız varsa gözüküyor.

valla ne menüde ne rehberde gözükmüyor arkadaşlar .. Rehberimde online gtalk kullanıcısıda var ona ragmen gözükmüyor.. Kendimi aradım iphonedan gtalk üzeri karşı tarfa görüntüyü göndrmedi görüntüde almafı ama ekranda ön kamera görüntüsünü gördüm..

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla ne menüde ne rehberde gözükmüyor arkadaşlar .. Rehberimde online gtalk kullanıcısıda var ona ragmen gözükmüyor.. Kendimi aradım iphonedan gtalk üzeri karşı tarfa görüntüyü göndrmedi görüntüde almafı ama ekranda ön kamera görüntüsünü gördüm..
valla sende problem var ozman :D ben bu programı çalıştırdım ve Chat bile yaptık borno_vali ile N9 üzerinden deneme amaçlı ama görüntülü arama hiç denemedim açıkca söyliyeyim

• Beğen
Tepkiler: pRime.
cptaincnr

cptaincnr

Üye
Dostum problem keske bende olsa keske mal olsam da hic bisey anlamasam da ugrasmasam su islerle =)) Problem isin kökunde nokia da arkadasim.. Chat ozelligi yok demedim ben zaten var onu ben 4 ay once kullaniyodum chat ozelligini o yeni bisey degil.. esimin iphonuyla deneme yaptim video aramasini bak siz daha onu bile denememissiniz =) video aramasini iphone uzerinden N9 u arayarak yaptim cunku N9 uzerinden gosterdigin yonlendirmelerde dahil ne denediysem yapamadim video aramasini.. Isin garibi ön kamera ok calisiyor gelen aramayi yanitladim ama karsi tarafa goruntuyu gondermiyor ve karsi tarafin goruntusunu almiyor sadece ekranda kendini goruyosun yeterli benim icin diyorsaniz problem yok ama aynada ayni islemi yapiyor hemde fiyati 1400 tl degil =)) Her neyse iyi niyetin ve cabalarin icin saygi duyuyorum arkadasim ama malesef gorunen köy kilavuza gerek duymuyor bence.. Kisacasi N9 un disi seni yakar ici beni... Bugun iphone 4s aldim icime sinmeye sinmeye ama ben gsm faturasi odemek istemiyorum yurtdisinda yasiyorum milyonlarca insan gibi whatsapp skype viber gibi basit ama kullanisli icerikleri kullanabilmek istiyorum bu kadar basit aslinda sorun.. Her gun bi telefon cikaracagina nokia mevcuduna biraz destek verse zaten is oluruna varacak.. Nasilsa tuyumuzu yola yola bitmez saniyorlar ama ben elimden gelen her yerde her platformda agzima gelen her seyi yazacagim resmen ask ile aldigim telefonumu cöpe atacak hale geldim!! Dileyen varsa satabilirim hatta sahibinden temiz kullanilmis ama cok kufur yemis bir Nokia N9 tasarim harikasi!!!! =)))

• Beğen
salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum problem keske bende olsa keske mal olsam da hic bisey anlamasam da ugrasmasam su islerle =)) Problem isin kökunde nokia da arkadasim.. Chat ozelligi yok demedim ben zaten var onu ben 4 ay once kullaniyodum chat ozelligini o yeni bisey degil.. esimin iphonuyla deneme yaptim video aramasini bak siz daha onu bile denememissiniz =) video aramasini iphone uzerinden N9 u arayarak yaptim cunku N9 uzerinden gosterdigin yonlendirmelerde dahil ne denediysem yapamadim video aramasini.. Isin garibi ön kamera ok calisiyor gelen aramayi yanitladim ama karsi tarafa goruntuyu gondermiyor ve karsi tarafin goruntusunu almiyor sadece ekranda kendini goruyosun yeterli benim icin diyorsaniz problem yok ama aynada ayni islemi yapiyor hemde fiyati 1400 tl degil =)) Her neyse iyi niyetin ve cabalarin icin saygi duyuyorum arkadasim ama malesef gorunen köy kilavuza gerek duymuyor bence.. Kisacasi N9 un disi seni yakar ici beni... Bugun iphone 4s aldim icime sinmeye sinmeye ama ben gsm faturasi odemek istemiyorum yurtdisinda yasiyorum milyonlarca insan gibi whatsapp skype viber gibi basit ama kullanisli icerikleri kullanabilmek istiyorum bu kadar basit aslinda sorun.. Her gun bi telefon cikaracagina nokia mevcuduna biraz destek verse zaten is oluruna varacak.. Nasilsa tuyumuzu yola yola bitmez saniyorlar ama ben elimden gelen her yerde her platformda agzima gelen her seyi yazacagim resmen ask ile aldigim telefonumu cöpe atacak hale geldim!! Dileyen varsa satabilirim hatta sahibinden temiz kullanilmis ama cok kufur yemis bir Nokia N9 tasarim harikasi!!!! =)))
Nokia :D iphone la çalışmıyor demekki kapalı sistem ya o bakımda olabilir.:) şimdi bilgisayardan Farklı bir hesapla Denedim çalışıyor usta :D çalıştıgınıda idda ediyorum :) varsa aksinin söyleyen bilmiyorum artık ispatlaması kolay yani

borno_vali

Üye
valla sende problem var ozman :D ben bu programı çalıştırdım ve Chat bile yaptık borno_vali ile N9 üzerinden deneme amaçlı ama görüntülü arama hiç denemedim açıkca söyliyeyim

Salih direk deşifre etmişsin yalnız olayı :D arkadaşlar Salihle birebir görüntülü konuşmayı denedik ve çalıştı.ancak gtalk kullanan arkadaş bulmanız gerekiyor.ayrıca karşı taraftadada görüntülü konuşma özelliği olması gerekiyor gtalk hesabında.yoksa başka türlü görüntülü konuşma yapamıyosunuz

• Beğen
cptaincnr

cptaincnr

Üye
Valla ne mutlu size arkadaslar dedigim gibi ben tum yonlendirmelere ragmen video arama sekmesini hatta normal arama sekmesini goremiyorum gtalk in dogru yuklendiginden emin degilim zaten halen store da indirilirken bir sorunla karsilasildi diyip duruyor =) siz bu gtalk i ovi store dan yuklediniz dimi ?

Üst Alt