Nokia N9 - Gtalk Görüntülü Konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N9 - Gtalk Görüntülü Konuşma
Google talk Görüntülü konuşma magazada yeni gördüm ve hemen. :D

Not: PR 1.2 Yeni güncelleme gerekli

ovi magaza link :

Ekli dosyalar

cozturk

cozturk

Üye
videosu da benden gelsin..

• Beğen
Tepkiler: salihk
pRime.

pRime.

Üye
Harikaymış ya.

frankendream

Üye
Yüklerken telefonum yeniden başlattı kendini. Sonra açtım. Tekrar yüklemeye kalktığımda bu uygulama zaten var dedi. Ama menüde olmadığı için uygulama yöneticisinden silmeyi denedim. Silerken de yeniden başlatıyor her seferinde. Flashlayacağım simdi teli. -.-

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ovi magazadaki yükleme bilgileri okumuyorsun. zaten yüklerken yeniden başlatılacağı yazılmış ! telefonun Flashlık bir durumu yok yani bu uygulama Nokia tarafından geliştirilmiş. buna dikkatini çekerim senin yüklediğin uygulamalarda sorun olabilir.

saruman_me

saruman_me

Üye
harbi süper bişi..

cozturk

cozturk

Üye
yeni videosu

• Beğen
salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tşkler cihat

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Bunu yuklemeyi basarabilen arkadaslar ozel bi taktginiz var mi? Bu kadar sacma bi durum gormedim ben 10 gundur store dan her indirdigimde geri kaldirmak zorunda kaliyorum cunku her seferinde indirme sorunu veriyor. Mobil baglanti harici wi-fi la da denedim yok yine yok olmadi...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunu yuklemeyi basarabilen arkadaslar ozel bi taktginiz var mi? Bu kadar sacma bi durum gormedim ben 10 gundur store dan her indirdigimde geri kaldirmak zorunda kaliyorum cunku her seferinde indirme sorunu veriyor. Mobil baglanti harici wi-fi la da denedim yok yine yok olmadi...
özel bir taktik Kullanmıyoruz Sadece Megoo 1.2 harmattan güncellemesi ile çalışıyor uygulama bilginize Türkiye için henüz Megoo 1.2 harmattan Güncellemesi mevcut değil. yapmanız gereken. telefonuz için güncelleme varsa telefonunuzu Güncellemek olucak ardından yazılımı kurup Kullanabilirsiniz saygılar.

Telefonunuzun yazılımı ya da uygulamalarınız için güncellemeler hazır olduğunda telefonunuz sizi bilgilendirir. Telefon yazılımınız için bir güncelleme hazır olduğunda, Etkinlikler görünümünde
simgesiyle bir bildirim mesajı görüntülenir. Uygulamalar için güncellemeler ise simgesiyle gösterilir. Mevcut güncellemeyi görmek ve yüklemek için bildirim mesajını seçin.Ayrıca güncellemeleri elle de kontrol edebilirsiniz

1. Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'i seçin.
  2. Kullanılabilir güncellemeleri görmek için Güncellemeler sekmesini açarak ekrandaki talimatları uygulayın.
Not: Güncellemeler için Wi-Fi kullanmanız ve öncesinde kullanarak bir yedek oluşturmanız önerilir

cptaincnr

cptaincnr

Üye
özel bir taktik Kullanmıyoruz Sadece Megoo 1.2 harmattan güncellemesi ile çalışıyor uygulama bilginize Türkiye için henüz Megoo 1.2 harmattan Güncellemesi mevcut değil. yapmanız gereken. telefonuz için güncelleme varsa telefonunuzu Güncellemek olucak ardından yazılımı kurup Kullanabilirsiniz saygılar.

Telefonunuzun yazılımı ya da uygulamalarınız için güncellemeler hazır olduğunda telefonunuz sizi bilgilendirir. Telefon yazılımınız için bir güncelleme hazır olduğunda, Etkinlikler görünümünde
simgesiyle bir bildirim mesajı görüntülenir. Uygulamalar için güncellemeler ise simgesiyle gösterilir. Mevcut güncellemeyi görmek ve yüklemek için bildirim mesajını seçin.Ayrıca güncellemeleri elle de kontrol edebilirsiniz

1. Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'i seçin.
  2. Kullanılabilir güncellemeleri görmek için Güncellemeler sekmesini açarak ekrandaki talimatları uygulayın.
Not: Güncellemeler için Wi-Fi kullanmanız ve öncesinde kullanarak bir yedek oluşturmanız önerilir

Benim telefonum zaten guncel yurtdisi oldugu icin ben erkenden aldim guncellemeyi bu uygulamayla ilgili sorun saniyorum ki store dan kaynaklaniyor cunku yukleme yapiliyor gosteriyor ardindan uygulama reset atiyor telefona ve ekranda kisayolu vs yok sonrasinda uygulama yoneticisinde gorebiliyorum uygulamayi ancak ordan baslatamiyorsun biliyorsundur.. sonrasinda Store a giriyorum tekrar uygulama yuklu gozukuyor bende baslat yaziyor ona tikladigimda da indirme sorunu yasandi tekrar deneyin diyor bu sorun nerden kaynakli bilmiyorum ama ciddi sinir bozucu ...

----------Eklendi @ 13:20:16 ---------- Yazıldı @ 13:00:41 ----------

simdi tekrar denedim once kaldirdim sonra yeniden store dan yukledim malesef ayni sorunu veriyor baslatmak icin store a tekrar girdigimde bu oge baslatilirken bir sorunla karsilasildi diyor =S

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim telefonum zaten guncel yurtdisi oldugu icin ben erkenden aldim guncellemeyi bu uygulamayla ilgili sorun saniyorum ki store dan kaynaklaniyor cunku yukleme yapiliyor gosteriyor ardindan uygulama reset atiyor telefona ve ekranda kisayolu vs yok sonrasinda uygulama yoneticisinde gorebiliyorum uygulamayi ancak ordan baslatamiyorsun biliyorsundur.. sonrasinda Store a giriyorum tekrar uygulama yuklu gozukuyor bende baslat yaziyor ona tikladigimda da indirme sorunu yasandi tekrar deneyin diyor bu sorun nerden kaynakli bilmiyorum ama ciddi sinir bozucu ...

----------Eklendi @ 13:20:16 ---------- Yazıldı @ 13:00:41 ----------

simdi tekrar denedim once kaldirdim sonra yeniden store dan yukledim malesef ayni sorunu veriyor baslatmak icin store a tekrar girdigimde bu oge baslatilirken bir sorunla karsilasildi diyor =S
çözüm yolunu buldum sanırım.
öncelikle Konuya dosya eklentsi ekledim yaşadıgınız soruna dair bu adımları izleyin.
Gtalk_Video-call-installer_1_446132.0.5-1 indirip telefona kurunuz ve telefon yeniden başlatıcak kendini sonra
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'i seçin.
uygulamaların içinde Gtalk video call tıklayın
Program sürümü 1.0.4 Yeni sürüm var buradan 1.0.5-2 Sürümü güncelliyoruz

güncelleme yaptıktan sonra telefon yeniden başlatılıyor.. sonra menüde
( Hesaplar ) uygulamasını açın ve Google hesabınızı aktif edin.
ben sahsen rehberimdeki kayıtlı kişiler olmadığı için deneyemedim ama bu şekilde oluyordur görüntülü arama

borno_vali

Üye
çok merak ediyorum Türkiye'de görüntülü konuşma olayını çözebilen var mı? bende 1.2 sürümü yüklü ancak bir türlü çözemedim :S

pRime.

pRime.

Üye
Görüntülu konuşma sadece gtalk'la var şu an.

cptaincnr

cptaincnr

Üye
çözüm yolunu buldum sanırım.
öncelikle Konuya dosya eklentsi ekledim yaşadıgınız soruna dair bu adımları izleyin.
Gtalk_Video-call-installer_1_446132.0.5-1 indirip telefona kurunuz ve telefon yeniden başlatıcak kendini sonra
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'i seçin.
uygulamaların içinde Gtalk video call tıklayın
Program sürümü 1.0.4 Yeni sürüm var buradan 1.0.5-2 Sürümü güncelliyoruz

güncelleme yaptıktan sonra telefon yeniden başlatılıyor.. sonra menüde
( Hesaplar ) uygulamasını açın ve Google hesabınızı aktif edin.
ben sahsen rehberimdeki kayıtlı kişiler olmadığı için deneyemedim ama bu şekilde oluyordur görüntülü arama

Dostum sagol ugrasmissin anlasilan ama benim surum zaten 1.0.5-2 yani guncelleme falan yapamiyorum guncel surum ama calismiyior...

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Teşekkürler :oke:

• Beğen
salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum sagol ugrasmissin anlasilan ama benim surum zaten 1.0.5-2 yani guncelleme falan
yapamiyorum guncel surum ama calismiyior...
hayır çalışıyor aslında ! :D yapmamız gereken çok basit miş karıştıra karıştıra ögrendim. :D

sonuç.. :D

borno_vali

Üye
hayır çalışıyor aslında ! :D yapmamız gereken çok basit miş karıştıra karıştıra ögrendim. :D

sonuç.. :D

arkadaşım çok güzel örnekle açıklamışsın ancak ben göster seçeneğine girdiğimde google talk seçeneği çıkmıyor. 1.0.5-2 sürümü yüklü cihazdada pr 1.2 yüklü ancak bir türlü çıkmıyor.hala çözebilmiş değilim :S

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Bende denedim ama olmuyor malesef.. isin garip yani bende birakin video arama sekmesinin cikmasini normal voice call isareti bile cikmiyor ki sadece mesaj ikonu var gtalki mesaj harici kullanamiyorum bile =S Hadi gel cik isin icinden =)

borno_vali

Üye
bendede gtalk çevrimiçi durumuna kadar herşey normal ancak bir türlü göster seçeneğinde gtalk menüsü çıkmıyor.neden böyle hala anlayabilmiş değilim

Üst Alt