Nokia n9 a neden kaliteli uygulamalar degilde sistem yazilimi portlaniyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedlkamp

Üye

IOS'u JB'ledikten sonra en az Android kadar kurcalayabiliyorsun.Basmakalıp cümlelere ne kadar meraklısınız...

ahahaha hiç güleceğim yoktu :D dışardan uygulama yükemenin imkansız olan bi telefondan bahsediyoruz :D

kaliteden anlayışım donanımı gerçekten kullanabilen, bir işe yarayan uygulamalar. ;)

sen androide rom atarsın ben işletim sistemine direk özellik kazandırırım veya o bir özelliği değiştiririm bilmem anlatabildim mi?

peki ios'ta olan android'de olmayan kaliteli bi uygulama söyle? ben galaxy s'ime wp7, b2g işletim sistemlerini yükleyebiliyorum, androidden hiçbişey anlamadığınız ortada :)

- - - Eklendi - - -

bu nokia fanboylarıyla apple fanboylarının nede çok ortak özelliği varmış yeni farkettim :)

pRime.

pRime.

Üye
ahahaha hiç güleceğim yoktu :D dışardan uygulama yükemenin imkansız olan bi telefondan bahsediyoruz :D

peki ios'ta olan android'de olmayan kaliteli bi uygulama söyle? ben galaxy s'ime wp7, b2g işletim sistemlerini yükleyebiliyorum, androidden hiçbişey anlamadığınız ortada :)

hiçbir şey anlamıyoruz.

en basitinden şöyle söyleyeyim. real racing 2 gibi oyunları ve sizin yüksek donanımlı cihazlarınızdan daha performanslı oynuyorum.

bu arada azıcık araştırın be kardeşim duyduklarınızdan hareket etmeyin, jailbreak olduktan sonra istediğin kadar dışardan kurulum yapabilirsin.

bu arada sistemle oynama konusunda bir şeyler diyordun sanki? :)

fedlkamp

Üye

hiçbir şey anlamıyoruz.

en basitinden şöyle söyleyeyim. real racing 2 gibi oyunları ve sizin yüksek donanımlı cihazlarınızdan daha performanslı oynuyorum.

bu arada azıcık araştırın be kardeşim duyduklarınızdan hareket etmeyin, jailbreak olduktan sonra istediğin kadar dışardan kurulum yapabilirsin.

bu arada sistemle oynama konusunda bir şeyler diyordun sanki? :)

isterseniz benim galaxy s'imle, aynı donanımda olan n9'un açabildiği oyunları karşılaştırmayalım :D iphone 4s galaxy s'ten 3 kat daha pahalı ve işlemcisi daha güçlü oyunları daha iyi çalıştırması çok doğal, ama one x, s3 ve s2 gibi yine iphoneden çok daha uygun fiyatı olan telefonlar ile iphone'nin oyun performansı arasında bi fark yok hatta s3, one x çok daha iyi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

bu nokia fanboylarıyla apple fanboylarının nede çok ortak özelliği varmış yeni farkettim :)

Zaten pek normal konuşmuyordun iyice sallamaya başladın.Bana fan diyen tek kişisin git bir araştır bakalım fanmıymışım diye.Ayrıca hayatında daha önce hiç adamakıllı IOS kullanmadığın ne adar açık.JB'ledikten sonra bırak dışarıdan oyun yüklemeyi arayüz değişikliğinden Widget'lara kadar istediğin her şeyi yapabiliyorsun.Ayrıca dışarıdan oyun yüklerken sadece 1 marketle kısıtlıda kalmıyorsun...

Şu fanboyları anlayamıyorum kendileri körü körüne başka sistemleri -öyle olmadığı halde- karalıyorlar üstüne doğrular söylenilince fan demeye başlıyorlar.Heleki Android fanları utanmasalar Google Play App Store'den iyi diyecekler.

- - - Eklendi - - -

isterseniz benim galaxy s'imle, aynı donanımda olan n9'un açabildiği oyunları karşılaştırmayalım :D iphone 4s galaxy s'ten 3 kat daha pahalı ve işlemcisi daha güçlü oyunları daha iyi çalıştırması çok doğal, ama one x, s3 ve s2 gibi yine iphoneden çok daha uygun fiyatı olan telefonlar ile iphone'nin oyun performansı arasında bi fark yok hatta s3, one x çok daha iyi

Iphone 4S Galaxy SIII'ten pahalı mı :kop: Gidip Galaxy SIII aynı oyunları açabilir ama App Store'da çok ama çok daha fazla açılacak oyun var...Birde 1 senelik cihazla kıyaslıyorsun git benzer zamanlarda çıkan Galaxy SII ile kıyasla istersen ;)

fedlkamp

Üye
vay be widget ekleyebiliyor, dışardan oyun yükleyebiliyorsun hemide başka marketler varmış :D jb'li iphone, root olmayan bi androidden bile kat kat kısıtlayıcı :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
vay be widget ekleyebiliyor, dışardan oyun yükleyebiliyorsun hemide başka marketler varmış :D jb'li iphone, root olmayan bi androidden bile kat kat kısıtlayıcı :)

Hehe evet öyle.Sende haklısın tabi az önce dışarıdan oyun yüklenemiyor diyordun.Bu konuda pek bilgin olmadığıdan sana bir şeyler anlatmaya kalksamda anlamayacaksın zaten.Gerek yok o yüzden sen haklısın Android kral...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

hadi kısıtlamayi geçtik iOs çok dar bir sistem. Bana iOsun 1 yıl önce çıkan iphone 4s ten hızlı ve stabil çalışan android telefonunu söyler misin.

pRime.

pRime.

Üye

n9 da olur. ben iphone 3gs ve ipod touch 4'ten söz ediyordum. n9'un nitdroid'de açabildiği oyunları görmeyince tabi konuşan konuşuyor. :) iphone 4s'ten bahseden kim?

android kadar beş para etmez bir sistem görmedim ben işlemci doldurdukça dolduruyorlar oyun performansı yerlerde.

custom romlar anca kurtarıyor sistemi.

- - - Eklendi - - -

öyle öyle. hatta öyle kısıtlayıcı oluyor ki sistem arayüzünden tut kaydırma stillerine kadar değiştirilebiliyor. özellik ekleyip çıkarmaktan tut sistemde kısıtlama namına her şey kaldırılıabiliyor.

- - - Eklendi - - -

android de oyun kaldırmaz işlemci overclock edersiniz, o yetmez gpu'ya sararsınız. şarj yetmez günde 2 kere şarj edersiniz. :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Üstüne gitmeyin bence.Pek bilgili değil.Klişeleşmiş sözleri kullanıyor.İşin sonu kötü bitmesin.

fnldstntn

Üye
Hacı donanımmı karşılaştırmak istiyorsun ozaman İphone 4 ile Huawei İdeos x5 i karşılaştıralım...İkisindede 800mhz islemci var ikisindede 512mb ram var birde oyunlara bakalım...Mesela GTA3 huawei de minimum grafikte zor oynanıyor İphoneda en öst seviye kalitede oynanıyor...ve İnfinity Blade Adroidde bu kalitde oyunları çalıştırabilmesi için en azından 4 kat daha yüksek sistem gerekli...İphone nun fiyatı yüksek diyeceksin hakkını verdikten sonra önemli değil...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
puffff, defalarca anlattık bu meego forumunda. ama kimse dinlemiyor ki arkadaş :vur

meego'nun oyun uygulama bakımından eksik kalması işletim sisteminin probleminden değil, nokia'nın microsoft ile anlaşmasından oldu. o çok beğendiğiniz donanımı resmen sömüren android ise google destekli, elbette çok popüler olacak.

gelelim iOS vs Android olayına. Çok konuşmaya gerek yok bu konuda, Apple Store'a zahmet edip iTunes ile girin bir. Sonra konuşuruz :oke:

fnldstntn

Üye
iphone 4'ün donanımı ideos x5'tençok daha iyi.

4kat yüksekmi olmalı güldürme Allah aşkına :D

Hadi geçtim ideos x5 Galaxy S GPU ları aynı Power VR ramları aynı 512 mb İşlemcileride aynı 1ghz(Bazı yerlerde İphone un ki 800-850mhz olarak geçiyor...)
Glaxy S te Stock romla Gta 3 kasmadan oynayamazsın...
İnfinity Blade sence neden Androide çıkmadı bukadar güölü sistemler olmasına rağmen...Ayrıca infinity Blade Unreal Engine 3 motorunu kullanıyor(Birçok modern pc oyununun kullandığı motor...)
Ayrıca Android açık bir sistem diyorsun fakat güvenlik ve stabilite yerlerde...Uzun süre İphone de kullandım Android te kalite konusunda İos çok çok daha iyi...Ayrıce profesyönel bir işletim sistemi istiyorsan git gerçek bi Linux telefon al...N9 gibi...

fedlkamp

Üye

Hadi geçtim ideos x5 Galaxy S GPU ları aynı Power VR ramları aynı 512 mb İşlemcileride aynı 1ghz(Bazı yerlerde İphone un ki 800-850mhz olarak geçiyor...)
Glaxy S te Stock romla Gta 3 kasmadan oynayamazsın...
İnfinity Blade sence neden Androide çıkmadı bukadar güölü sistemler olmasına rağmen...Ayrıca infinity Blade Unreal Engine 3 motorunu kullanıyor(Birçok modern pc oyununun kullandığı motor...)
Ayrıca Android açık bir sistem diyorsun fakat güvenlik ve stabilite yerlerde...Uzun süre İphone de kullandım Android te kalite konusunda İos çok çok daha iyi...Ayrıce profesyönel bir işletim sistemi istiyorsan git gerçek bi Linux telefon al...N9 gibi...

galaxy s ile takıntısız modern combat 3, fifa 12 oynuyorum, gta 3 (berbat olduğunu düşündüğüm için) henüz yüklemedim :) infinity blade dediğin gibi çıkmamış, ve çıkmamış bi oyun için androide laf atman çok komik ;)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tartışmalarınızı usulüne göre yapınız. Hakaret ve aşağılama olmadan eleştirlerde bulunun, devamı halinde uyarı alırsınız, ve biz uyarı almanızı istemeyiz. Keyifli forumlar.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
galaxy s ile takıntısız modern combat 3, fifa 12 oynuyorum, gta 3 (berbat olduğunu düşündüğüm için) henüz yüklemedim :) infinity blade dediğin gibi çıkmamış, ve çıkmamış bi oyun için androide laf atman çok komik ;)

Bilmediğin şeyler hakkında tartışmaya giriyorsun.Infinity blade hani şu Batman'in son oyunu var ya , ha işte ona benzer kalitede grafiklere sahip.Dark Rises da her 512 Mb Ramli Android'de kasar.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam sonra biz cahil oluyoruzz :off:

MücahitTokgöz

sen ne yap biliyomusun 1. Sayfayı aç en baştan oku tüm yorumları ve sizin tartışmayı gözden geçir bazı yerlerde güldüm bile bak kardeşim şaka bi yana insan bazı yerlerde haklısın demeyi bilmeli ve kabul etmelidir hatasını ama yok işte kimse yediremiyor özellkle android kullananlar bazıları tabi ve bu yüzden bu konuların sonu hep kötü bitiyor.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...