Bu Elop tam bir ... Her neyse Symbian liderdi Symbian'ın bitirilceğini açıkladı Symbian battı MeeGo çok bekleniyordu MeeGo'nun bittiğini açıkladı MeeGo maalesef pert oldu ( ki aslında bitmedilumia'lar eğer microsoft fikrini değiştirmezse nokia'nın elinde patlayacak. ısrarla bu serilere wp8 'in gelmeyeceğini söylediler çünkü.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) Wp 8 Gelmeyeceğini açıkladı hisseler yine düştü :P ondan sonra Elop'a hakaret edince ceza yiyozTabi ama Microsoft'a bel bağlayan da ben değilim heraldemicrosoft nokia'yı alırsa şaşırmam. param olsa ben bile ucuza kapatacam nokia'yıbu arada önemli detay şu, güncellemeyi vermeyen microsoft, nokia değil
![]()
Microsoft Nokia'yı hemen hemen aldı zaten hisseler biraz daha düşsün açıklarlar
Oytun abi yazısı okumalısın :P 
Epey dediğin Elop gelmeden öncekinden çok daha azhisseler düşmüyor yalnız epey yükseldi..
1 ay önce 1540 tl ye nakit aldım ve şimdi bunu yapıyolar bende şans olsa yılbaşı gecesi doğmazdım...

Arkadaşlar hala almayan varsa kampanya güncel olarak devam ediyor. Pcye geçince resim atacağım.

İmkan olsa almam mı?![]()
tahattütlü değil, türkcell faturalı hattınızın olması yeterli.arkadaşlar vodafone kullanan birisi alamazmi bu telefonu gerçekten süper 64gb fiyat çok güzel alamazmiyiz sim karta tahattutlumu veriyorlar acaba