Nokia N9 64 GB 999 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

lordufuk

lordufuk

Üye
Arkadaşlar üzülmeye hiç gerek yok N9 2 3 ay sonra o fiyata düşer ztn :) lumia 900 çıkıcak N9 un fiyatı bayabi gerilicek:)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
lumia'lar eğer microsoft fikrini değiştirmezse nokia'nın elinde patlayacak. ısrarla bu serilere wp8 'in gelmeyeceğini söylediler çünkü.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
lumia'lar eğer microsoft fikrini değiştirmezse nokia'nın elinde patlayacak. ısrarla bu serilere wp8 'in gelmeyeceğini söylediler çünkü.

Bu Elop tam bir ... Her neyse Symbian liderdi Symbian'ın bitirilceğini açıkladı Symbian battı MeeGo çok bekleniyordu MeeGo'nun bittiğini açıkladı MeeGo maalesef pert oldu ( ki aslında bitmedi :D ) Wp 8 Gelmeyeceğini açıkladı hisseler yine düştü :P ondan sonra Elop'a hakaret edince ceza yiyoz

PalmerTech

PalmerTech

Üye
microsoft nokia'yı alırsa şaşırmam. param olsa ben bile ucuza kapatacam nokia'yı :D bu arada önemli detay şu, güncellemeyi vermeyen microsoft, nokia değil :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
microsoft nokia'yı alırsa şaşırmam. param olsa ben bile ucuza kapatacam nokia'yı :D bu arada önemli detay şu, güncellemeyi vermeyen microsoft, nokia değil :D
Tabi ama Microsoft'a bel bağlayan da ben değilim heralde :D :p Microsoft Nokia'yı hemen hemen aldı zaten hisseler biraz daha düşsün açıklarlar :D Oytun abi yazısı okumalısın :P :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hisseler düşmüyor yalnız epey yükseldi..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
farketmez sonuçta düşmüyor.

pRime.

pRime.

Üye
borsa hiç öyle demiyor
şubat 2011'den sonra gidişat hep aşağıya doğru olmuş. şubat 2011'de nokia'nın windows phone'a geçeceği açıklanmıştı.

Ekli dosyalar

pRime.

pRime.

Üye
tamam şu anda aynı çizelgeye bakıyoruz Can. ama dikkat edersen benim verdiğim şubat 2011den itibarenki grafik, o arkadaşın verdiği ise mayıs 2012'den itibarenki grafik. genele bakarsak baya yerlerde sürünüyorlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
malesef öyle zaten benim savunduğum da bazı şeylerin doğru olduğu değil şuanki durumu konuşuyorum

• Beğen
Tepkiler: pRime.

yagizER

Üye
1 ay önce 1540 tl ye nakit aldım ve şimdi bunu yapıyolar bende şans olsa yılbaşı gecesi doğmazdım...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
1 ay önce 1540 tl ye nakit aldım ve şimdi bunu yapıyolar bende şans olsa yılbaşı gecesi doğmazdım...

yanlış düşünce bence. biz de normal fiyatından aldık. her an kampanya bekleyecek olursak hiçbir şey alamayız :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
mert_1047

mert_1047

Üye
Arkadaşlar hala almayan varsa kampanya güncel olarak devam ediyor. Pcye geçince resim atacağım.

• Beğen
mert_1047

mert_1047

Üye
İmkan olsa almam mı?:)

Hayırlısı olsun ne diyeyim. C6-01'i satıp üstüne koyup alabilirsiniz eğer birikmişiniz filan varsa.

Evet arkadaşlar buyrun Bimeks 1-30 Eylül kataloğundan çektiğim resim.

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
güzel haber

• Beğen
komando04

komando04

Üye
arkadaşlar vodafone kullanan birisi alamazmi bu telefonu gerçekten süper 64gb fiyat çok güzel alamazmiyiz sim karta tahattutlumu veriyorlar acaba

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar vodafone kullanan birisi alamazmi bu telefonu gerçekten süper 64gb fiyat çok güzel alamazmiyiz sim karta tahattutlumu veriyorlar acaba
tahattütlü değil, türkcell faturalı hattınızın olması yeterli.

Üst Alt