Nokia N9 64 GB 999 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye

tahattütlü değil, türkcell faturalı hattınızın olması yeterli.
[/QUOTE

Yanlız katalogda en alt kısımda Türkcell hat aktivasyonu yaptıran müşterilerimize özel diye bir ibare var Serdar. Bence bimeks'e gidip danışmakta fayda var. Orada hattı taşıyanlara özel bir durumda olabilir.

barisilim

Üye

tahattütlü değil, türkcell faturalı hattınızın olması yeterli.
[/QUOTE

Yanlız katalogda en alt kısımda Türkcell hat aktivasyonu yaptıran müşterilerimize özel diye bir ibare var Serdar. Bence bimeks'e gidip danışmakta fayda var. Orada hattı taşıyanlara özel bir durumda olabilir.[/QUOTE

Ben sorduğumda bana yeni Turkcell faturalı hat açtırmamı ya da hattımı Turkcell'e taşımam gerektiğini söylediler. Önceden Turkcell faturalı hat sahibi olmak yetmiyormuş yani.

komando04

komando04

Üye
o zaman yakınımızi götürürüz ona alırıZ SONRA EVE GIDINCE TELEFONU ONDAN ALIRIZ OLUR DIMI

ozcangoral

Üye
Bimeks Bayrampaşa ile görüştüm. Turkcell hattım olduğunu söyledim gel yardımcı oluruz dedi, ama kararsız kaldım yaa :bilmm 701 imi N9 a değiştirmeye değer mi birde 1.000 TL para vermeye. Sırf kamerası belki daha iyidir diye ve birazda görüntüsü için istiyorum.ama Meego ya destek kesildiği için, yeni oyun, program, güncelleme çıkmayacağı için çok kararsızım. günlerdir internetten araştırıyorum.aslında telefonda oyun oynayan biri de değilim. pişti, pis yedili, angry birds bazen oynuyorum.daha çok harita kullanıyorum, interneti kullanıyorum. biraz sms ve yoğun telefon görüşmesi.Ayrıca telefonumu kurcalamayı seviyorum (Firmware düzenliyorum) N9 la yapabilirmiyim bilmiyorum. sizce gerek var mı arkadaşlar. N9 kurcalama şansım olmadı hiç.menüsünü içeriğini görmedim. Şu an Belle FP2'yi bekliyorum

caglar b

caglar b

Üye
Bimeks Bayrampaşa ile görüştüm. Turkcell hattım olduğunu söyledim gel yardımcı oluruz dedi, ama kararsız kaldım yaa :bilmm 701 imi N9 a değiştirmeye değer mi birde 1.000 TL para vermeye. Sırf kamerası belki daha iyidir diye ve birazda görüntüsü için istiyorum.ama Meego ya destek kesildiği için, yeni oyun, program, güncelleme çıkmayacağı için çok kararsızım. günlerdir internetten araştırıyorum.aslında telefonda oyun oynayan biri de değilim. pişti, pis yedili, angry birds bazen oynuyorum.daha çok harita kullanıyorum, interneti kullanıyorum. biraz sms ve yoğun telefon görüşmesi.Ayrıca telefonumu kurcalamayı seviyorum (Firmware düzenliyorum) N9 la yapabilirmiyim bilmiyorum. sizce gerek var mı arkadaşlar. N9 kurcalama şansım olmadı hiç.menüsünü içeriğini görmedim. Şu an Belle FP2'yi bekliyorum

aynı durumdayız kardeş

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Arkadaşlar şahsen ben aldım taahhüt falan yok sadece Turkcell faturalı hat olması yeterli ayrıca o hattı telefona takmak zorunda da değilsiniz

Üst Alt