Nokia N9 2.El Nekadara Satılabilir ? Gittigidiyor'da Satacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 2.El Nekadara Satılabilir ? Gittigidiyor'da Satacağım...
Arkadaşlar Cihazımın Problemsiz Olduğunu ve Daha Önce Forumda Yazdığım Tüm Şikayetlerin Yazılımsal Ayarlarla Düzelttim (mesela görüşürken karşımdakinin sesi az geliyordu sesi kısıkmış cihaza format atınca düzeldi)(vidalar açılmamış servisteki arkadaşlara sordum fakat iş işten geçti v.s.)

arkadaşlar bildiğiniz üzere Nokia N9 Meego 1.2 Harmattan Adındaki Yazılımı Kullanıyor Ve Bu Yazılımın 2-3 Önemli Özelliği Var ;

-Stabil
-Hızlı
-Açık Kaynaklı v.s

ama cihazıma uygun uygulamalar kısıtlı olduğu için cihazıma doğru dürüst uygulama yükleyemiyorum adeta 1GHZ işlemci 1GB ram yatıyor ve galaxy s2 lerin fiyatı s3 çıkınca düşeceği için takas etme kararı aldım fakat telefoncuya gittiğimde hayal kırıklığıyla karşılaştım cihazınızı 600 TL ye sayarız dediler ve bende hemen oradan çıkıp başka bir telefoncuya gittim 600-700 TL takasta sayarız dediler ama cihazın malum sıfır fiyatı 1.350 TL civarında ve 2.elini 600 TL ye satmak istemiyorum gittigidiyor üzerinden bir satış yapmayı düşünüyorum ama gittigidiyor'a baktığımda cihazın hiç 2.eli yok sizce bu cihazı nekadara satabilirim ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Telefon kaç aylık ve yıpranma çizik vs. var mı ?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Telefon kaç aylık ve yıpranma çizik vs. var mı ?

ufak tefek çizikler var kameranın arkasında gözle görülür bir çizik var nasıl olduğu konusunda hiçbir bilgim yok :D

camda kılcal çizikler var gorilla glass zaten bişey olmaz:naughty:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
600 dan yukarı telefoncuya zor verirsin. çünkü adam sana 600 verecek, 150-200 de kendi için fiyata eklese 800 filan ancak 2. el diye satabilir. 1. el ile 2. el arasında fark yakın olursa herkes 1. el alır. gittigidiyor da 900 dan başla eğer çok temizse. 800 e kadar inersin.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
zaten kutusundan çıkan kılıfla kullanıyorum aldığımızdan beri 3-4 kez temizleme amacıyla çıkartmışızdır,onun haricinde hiçbirşey yok

---------- Eklendi @ 22:24:45 ---------- Yazıldı @ 22:23:39 ----------

ocak ayında alınmış kvk çıkışlı bir cihaz faturası v.s tam acaba nekadara koyulabilir ?

---------- Eklendi @ 22:25:33 ---------- Yazıldı @ 22:24:45 ----------

600 dan yukarı zor verirsin. çünkü adam sana 600 verecek, 150-200 de kendi için fiyata eklese 800 filan ancak 2. el diye satabilir. 1. el ile 2. el arasında fark yakın olursa herkes 1. el alır.

sıfırı 1.350 TL bir indirim yapılsa en fazla 1.200 e gider bence sıfırı 1000 TL ye koysam gidermi ki ?

---------- Eklendi @ 22:25:50 ---------- Yazıldı @ 22:25:33 ----------

veya 900 TL ye

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
istersen başla 1000 tl den. olmazsa inersin. bonus filan da yazabilirsin, ilgiyi artırmak için. müzik, resim, video içinde geliyor filan diye.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
istersen başla 1000 tl den. olmazsa inersin. bonus filan da yazabilirsin, ilgiyi artırmak için. müzik, resim, video içinde geliyor filan diye.

Reklam işini hallederimde piyasada 2.el n9 olmadığı için nekadara satsam bilemiyorum doğru söylüyorsun 999 TL den koyarım eğer inmesse 5.gün 890 TL ye kadar inerim son gün hiç olmadı 850 ye koyarım nasıl ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bence temizse cihaz 1000 den aşağı inme çünkü ben alacaktım 1 ay önce internetten bakıyordum 1000 in altına inen yoktu, baktın olmuyor 950 ye inersin en fazla, yani 800 lere ineceksen yazık olur kullan daha iyi...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bence temizse cihaz 1000 den aşağı inme çünkü ben alacaktım 1 ay önce internetten bakıyordum 1000 in altına inen yoktu, baktın olmuyor 950 ye inersin en fazla, yani 800 lere ineceksen yazık olur kullan daha iyi...

yani yarı yarıya neredeyse,neyse yapacak birşey yok yarın akşam resimlerle beraber gittigidiyor'a ilan vereceğim

PalmerTech

PalmerTech

Üye
700 den açık arttırmaya çıkar, bir anda yükseliş yapar. hemen al fiyatı koymanı önermem.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
700 den açık arttırmaya çıkar, bir anda yükseliş yapar. hemen al fiyatı koymanı önermem.

doğru söylüyorsun ama öyle müşteri kaçabilir en iyisi 1.000TL ye koymayı düşünüyorum son 2 gün belki 950 ye çekebilirim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...