PriZm
Üye
knka arkadaş da n8 var çocuk bella yüklemiş inceledim dedim S^3 bole olduysa bide tam sürümü çıkıtmı düşünemiyorum bide bu bella yı c6-01imde gördümmü telefon nolur hayal edemiyom annada bole ise bellada nolur
daha beta durumda. gelince değiştirilebilir.bellenin görsel olarak çok eksiği var bencepower tuşuna basınca çıkan menü kesinlikle değişmeliydi.. 5110 da bile aynı dizayn.p ayrıca dosya yöneticisinde tek bi dosyayı taşımak istediğimde işaretlemeden taşıyamıyorum.. Çok saçma
bende telefon almadan önce tek düşündüğüm telefon n8di ama sonra androide yöneldim ve LG Optimus Black aldım ve şunu rahatça söyleyebilirim N8 aklıma bile gelmiyor. galaxy s düşünüyosan Optimus Black e de bakmanı tavsiye ederim neredeyse aynı telefonlar ayrıca bunun kamerasında flaş var.
Bu N9'un bu kadar abartılacak ne özelliği var merak ediyorum, GS2 alacağım diyen adama bile N9 tavsiye ediliyor ?
iyide program yok be kardesim kişiselleştirmedikten sonra neye yarar.blackberry bile androide döndü sen hala meego diyorsunN9 da olan meego işletim sistemi,androidden kat kat daha iyi...
ayrıca internet tarayıcısı sınıfının en iyisi
arkadaşım galaxi s i9001gt pulus çıktı tenosa sıtoklarında var sanırım 1200 tl civarı onu tavsiye edebilirim sana 1.4 gh internette uçacaksı n emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?