MehmetMusa
Üye
-
Konu Sahibi
-
zor derken yani kendi şahsi fikrim 1300 lira samsunga vermek zor gelir banao anlamda kardeşm 3gs yi düşünebilirsin onun yerine yada htc yani sen bilirsin uzun süreli kullanacagın için ben birşey diyemiyorum önemli bi karar sonuçta bak görsellik olarak sonra ara yüz olarak galaxy s ama daynıklılık kasa kamera n8 bunları düşün derim kardeşim ben daha fazla kafanı karıştırmıyım yarardan cok zararım oluyo sana kolay gelsin sana
Aynen.belleyi gördükten sonra nokiamı hiç bir samsunga değişmem, o arayüz yeter bana...
Aslında fark yok demek hata. Bizde 100 mb boş yer ram varken onlarda 300 mb.Belleyi bekleseydiniz keşke.büyük bir hata yapıyorsunuz.madem galaxy e geçecektiniz belleyi yükleyip deneyipde geçseydiniz.
veya madem alaxy alacan s2 alsaydın onun yerine. n8 ile galaxy arasında neredeyse fark yok.yani sizinki bir nevi ölü yatırım olmuş...
Aslında fark yok demek hata. Bizde 100 mb boş yer ram varken onlarda 300 mb.
Bak arkadaşım tartışmak istemiyorum ama sunu unutma symbian hiçbir zaman androidi geçemeyecek boşa da tartışmayalım çnkü hızlı bir işletim sistemi.ramden bahsediyorsan hemen birşey hatırlatayım.
androidde 1 uygulama 30-40 mb ram yiyor.
symbianda 10-20 mb.
androidde neden o kadar ram olduğunu şimdi anladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?