NOKIA N86 vs NOKIA X6 16Gb hangisi daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devvrim

Üye
arkadaşım nokia'nın dokunmatik telefonu yok onlar basmatik dokunmatik diye almayın bi iphone'a dokunun bi de x6 a dokunun hangisi dokunmak hangisi basmak göreceksin.n86 tavsiye ederim çin üretimli olmasına rağmen bu kadar sağlam bir kasa görmedim.Ekranda çizilme çok az.batarya sı da gayet iyi gidiyor.tek kötü yanı hoparlrleri.kulaklıkla dinlerken süper ama dışarıya verdınmı bıraz sesi bozuyor.ayrıca fm transmıtter var ki bu da aç müziğini radyo yayınını yap.video çekme kalitesine gelince o kadar nokia kullandım(n95,n96,e72,...)hiç biri bunun kadar net akıcı çekmiyor.resimleride aynı şekilde.bana soracak olursan kesinlikle n86.n8 hariç daha nokia adam akıllı dokunmatik çıkaramadı.

burocka

burocka

Üye
arkadaşım nokia'nın dokunmatik telefonu yok onlar basmatik dokunmatik diye almayın bi iphone'a dokunun bi de x6 a dokunun hangisi dokunmak hangisi basmak göreceksin.n86 tavsiye ederim çin üretimli olmasına rağmen bu kadar sağlam bir kasa görmedim.Ekranda çizilme çok az.batarya sı da gayet iyi gidiyor.tek kötü yanı hoparlrleri.kulaklıkla dinlerken süper ama dışarıya verdınmı bıraz sesi bozuyor.ayrıca fm transmıtter var ki bu da aç müziğini radyo yayınını yap.video çekme kalitesine gelince o kadar nokia kullandım(n95,n96,e72,...)hiç biri bunun kadar net akıcı çekmiyor.resimleride aynı şekilde.bana soracak olursan kesinlikle n86.n8 hariç daha nokia adam akıllı dokunmatik çıkaramadı.
senin dokunmatik hakkında dediklerin n97, 5800 ve 5230 gibi modellerde geçerlidir. x6 iphonedaki gibi capasitive ekran kullanmaktadır tek farkı multi touchdır. n97'ye basarsın x6 ve iphone'a dokunursun

devvrim

Üye
bizde multi touch olmadığı için diyoruz arkadaşım

burocka

burocka

Üye
bizde multi touch olmadığı için diyoruz arkadaşım
dokunmatik basmatik olayı multi touch la ilgili bi olay değildir. dokunmatik capacitive, basmatik ise resistive ekrandır. aralarındaki fark ise capacitive ekran parmak uçlarındaki elektrik enerjisi ile çalışır resistive ekranı ise etrafında gördüğün herhangi bi cisimle bastırarak kullanabilirsin.

Mr.Behlül

Mr.Behlül

Üye
Arkadaşım ben 2 telefonuda kullanmadım ama arkadışımda bir x6 var arada bazı sorunlar çıkarıyor diyordu..Ama ben yinede x6 derim.Ama nokia n86 da alınmayacak gibi değil 2 side süper telefonlar 2 side kendi dalında harika...2sinide alabilirsin karar senin..Hangisini alırsan al niye diğerini almadım diye pişman olmazsın..Ama illa bir fikir ver dersen ben x6 derim...

may_danoz

Üye
Ben 3 aydır N86 kullanıyorum, bir telefondan özellik olarak istediğiniz herşey mevcut bu telefonda..Her gün yeni bir özelliğini daha keşfediyorum. Ben dokunmatik telefonlarda mesaj yazarken sorun yaşadığım için N86 yı seçtim ama tabiki karar senin.

teknopat

teknopat

Üye
walla hem n86 hemde x6 kullandım ikiside güzel telefon ayrıntılı bilgi istersen özelliklerini anlattabilirim :))

daniel_23

daniel_23

Üye
n86 8mp !!

beyyyyy

Üye
kardes ben n86 kullanıyorum ve çok mennunum özellikle kamerası yanı fotograf makınası almana gerek yok çek fotografını fotografçıya goturup çıkar farkı anlarsın aynı sekıldede videosu yani ben çok memnunum n95 ile n96 karısımı gıbı bişey anlatmakla bıtmıyor yaşamanlazım hele bıde n86 hackledınmı dadından yenmez

SilentOne

SilentOne

Üye
x6 iyi suan

Anußis

Anußis

Üye
yine farklı dallar arkadaşlar :) biri kamera biri ses :) sony ericssonynun bir ses telefonu ile x6yı karşılaştırın yada n86yı bir samsung modeli ile :oke: sonuçta ikiside nokia

srooyunu

Üye
x6 teknoloji faciasi x6 alacagina samsung wave al ille ikisinden biri diosan n86 derim

akn17

akn17

Üye
güzel değil n 86 mükemmel

--------------- Ekleme ---------------

tabiki n 86 gece çekimi mükemmel

erdalcokbilen

Üye
arkadaşlar n 86 kullanan arkadaşlar bu tel jarzı ortalama ne kadar gidiyor acaba tşk

JayJayyy

Üye
n86

nomercy30

nomercy30

Üye
x6 ya nasil teknoloji faciasi diyorsun anlamiyorum nekadar kullandin?yada hic kullandinmida böyle yorum yaziyorsun ben 4 aydir kullaniyorum ve gayet iyi bilip bilmeden yorum yapip insanlari yaniltmayin

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Ben kamerayı düşündügüm için N86,sonuçta müzigi kulaklıkla dinledigin için fark etmez ama kamera eder

vayvay21

vayvay21

Üye
farklı kulvar ama ben ikisi arasında n86 yı tercih rttim ve 10 gündür kullanıyorum

mtk02

mtk02

Üye
karşılaştırma yanlış

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
n86

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt