NOKIA N86 vs NOKIA X6 16Gb hangisi daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hagakenji

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N86 vs NOKIA X6 16Gb hangisi daha iyi?
bu telefonları kullananlar bilgi sahibi olanlar bir karsılastırma degerlendirme yapabilirmisiniz?sizce hangisi daha iyi hangisini satın almak daha iyi?bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
x6 symbian 9.4 5mp onu tavsiye ederim..ayrıca işlemci hızı falanda yüksek..ve dokunmatik...

The Lich King

The Lich King

Üye
ben de x6 derim temmuzda alacağım şu anda 900-999 tl ye satılıyor kamerası iyi ve dokunmatiği de hassas diyorlar..

TopFury

TopFury

Üye
Kulvarları çok farklı telefonlar.
Bana kalırsa yanlış bir karşılaştırma yapılmış.
Her iki cihazda kendi kulvarında azami seviyede :)

WitchKing

Üye
x6 tabiki

hagakenji

Üye
    Konu Sahibi
x6 alıyorum bugun arkadaslar tesekkurler:):oke:

TopFury

TopFury

Üye
Umarım pişman olmazsın.
Güle güle kullan.

kazanova520

kazanova520

Üye
tabikide n868mp süper bir telefonn 2 gün oldu alalı süper telefon şiddetle tavsiye ediyorumm..her şeyiyle süperrr...

eQooo

eQooo

Üye
güzel tercih.... bencede x6...

levent08

levent08

Üye
ben x6 kullaniyorum şu an çok memnu num super bir cihaz kamerasi da iyi güzel

h9llb0y

Üye
hacı n97 out /x6 in derim..aynı 464arm işlemci +symbian v5+128 mb ram ki max 60mb boşta+c deki hafıza x6 da 300mb n97 de 75 mb idi. n97 32 gb hd, x6 da 16 gb ki bana kalırsa ne gerenk..n97 de pek kullanışlı olmayan fm verici vardı..n95 dede bt karasal sayısal yayınları beleşe izlemek için tv özelliği vardı ki o da yurdumuzda yok yada 3-5 yerde..neyseki sbtv var allaha şükür..özetle n serisiyle karşılaştırırsak x6 iyidir..n97 nin klavye si karizmaydı ekranda kocaman maşallah ki aynı çözünürlük..n95 inde açılır kapanır olayı ve tuş takımının aydınlatması fln çok şıktı.takoz gibi telefonlardı.. hey gidi günler hey..:)) x6 nın ekranını büyütüp bide multi touch çaktılar mı iphone hikaye olacak tabi enaz 1 gb lık işlemci gerenk neden gerekse...boşuna masraf deli işi bunlar peh peh cık cık cık..
saygılar.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bence teklonojiyi takip edip dokunmatik ekranlı x6 almalısın

speed944

speed944

Üye
suan ıcın x6 n86 fazlalıgı ekranı ısletım sıstemı va hardıskıdır ama n86 suan bence pıyasadakı en kalıtelı vıdeo performansı olan telefon zaten ıslemcısı felan hersey aynı kasasıda oldukca saglam

OğuzcanAbi

Üye
x6 tabiki

Revengeful

Emekli Yönetici
x6 bence

rapman

rapman

Üye
çoğunluğun dediği gibi Nokia X6

hakancelik06

Üye
tabiki herkesin dediği gibi x6 , ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum süper bişey

Kingmortall

Kingmortall

Üye
x6 diyenlere hayret ediyorum bi kere n86 nın kamerası yeter 8 megapiksel be bence kesinlikle n86 8mp

burocka

burocka

Üye
x6 hem tasarım harikası hem de ülkemizdeki en iyi nokia iyi bir seçim yapmışsın

Necmati

Necmati

Üye
n86 bence x6 dan daha hızlı bir tel :D

--------------- Ekleme ---------------

x6 diyenlere hayret ediyorum bi kere n86 nın kamerası yeter 8 megapiksel be bence kesinlikle n86 8mp
adam işi biliyo :aha::aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt