Nokia n82 yada n95 yada n73 hangisini tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
georgenet

georgenet

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n82 yada n95 yada n73 hangisini tavsiye edersiniz?
Lütfen yardım...
Ben yeni bir tlf almak istiyorum. n82 almayı düşünüyorum ama n95 ve n73 te güzel biraz kafak karıştı. Programlara falan çok meraklıyım. Yani hangisi daha iyi program falan alıyor. Burdaki bir tlfncu 1.5 yıldan fazla garantisi olan ama biraz çiziği olan ve biraz yıpranan bi n82 yi 400 ytl ye veriyor sizce iyimi ?? n73 e de 300 ytl istiyor. Sizce ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.. :)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Lütfen yardım...
Ben yeni bir tlf almak istiyorum. n82 almayı düşünüyorum ama n95 ve n73 te güzel biraz kafak karıştı. Programlara falan çok meraklıyım. Yani hangisi daha iyi program falan alıyor. Burdaki bir tlfncu 1.5 yıldan fazla garantisi olan ama biraz çiziği olan ve biraz yıpranan bi n82 yi 400 ytl ye veriyor sizce iyimi ?? n73 e de 300 ytl istiyor. Sizce ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.. :)
n73 kesinlikle alma.dahili gps diger ikisinde de var.accelerometre de ikisinde e var .yanı otomatik ekran cevirme var,adım olcer,su terazisi programları yuklenebilir.dahili gps lede garmin navigasyon super oluyor.n95 ve n82 ikiside olur.

georgenet

georgenet

Üye
    Konu Sahibi
Peki sizce fiyatları uygun mu?? N82 ye 400 ytl diyor..

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
Peki sizce fiyatları uygun mu?? N82 ye 400 ytl diyor..

yinede sen bilirsin kardeşim ama hepsiburada.com da sıfırı 599,90 TL ben incele derim :oke:

atakan kır

atakan kır

Üye
abi konu açmaya değmez tabiki de n95

georgenet

georgenet

Üye
    Konu Sahibi
Ben n82 yi beğendim ama biraz çiziği falan var ama adam 2.5 ay kullanmış heralde telefonu. 400ytl istiyor bana biraz pahalı geldi sanki siz ne dersiniz.. şimdiden tşkler..

umbertoy

Üye
n95 al tabiiki

georgenet

georgenet

Üye
    Konu Sahibi
n95 biraz ağır çalışıyor bunda xenon flash var . n95 in kızak mekanizması bozulabilir..

xtx10

Üye
arkadaşım konuyu çok olmuş açalı ama ben yinede yazayım dedim. belki konuyu inceleyen diğer arkadaşların işine yarayabilir. yaklaşık 6 aydan beri n82 kullanıyorum ve bu zamana kadar kullanabileceğim en güzel ve rahat telefonlardan biri diyebilirim. kesinlikle almak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim. kamerası çok güzel ve xenon flash olması ayrı bir özellik katıyor..

mtnymn

mtnymn

Üye
Dostum bana kalırsa n95 derim bnde uzun bi süredir n73 kullanıyorum 3 gündür navigasyon icin uğrasıyorum olmuyo bunun yanında kamera 5 mp ama müzik dersen n73 derim ...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabikide n95 kardeş tartışmasız

resso_21

resso_21

Üye
n82 seri telefondur kamerası iyi n 95 ağır çalışır en ufak darbede kızağı ve ekran filmi gider eğer durumun varsa sıfır n 82 al 128 mb ram 16 gb a kadar hafıza kartı destekler kib

alper2590

alper2590

Üye
Dostum bence kesinlikle N82 al ben 3 gün önce aldım telefon mükemmel ve çok hızlı, kamerası çok kaliteli biraz büyük ve tuşları çok küçük ama insan alışıyor... Nokianın şu ana kadar çıkardığı en iyi telefonlardan birisi N82. n95 alma çünkü kayar mekanizması çok bozuluyor..

kosezade

kosezade

Üye
ABİ KARİZMA İSTİYORSAN n95 eger syimbianı cok seviyorsan al n73 hackle tamamdır :D :aha::naughty::naughty::naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt