SaGa21
Üye
Nokia N82 İki Önemli Soru Acil Yardım!
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar 2 ay önce Nokia N82 siyah 2. el adım. Nokia N70 telefonum da olduğu için Nokia N70 fazla kulanma gibi bir fırsatım olmadı anlayacağınız Nokia N82 yedekteydi taaki Nokia N70 satana kadar buraya kadar her şey güzel;ancak 2 haftadır kulanıyorum bayyaa nazik bir şekilde kılıfıyla kulanıyorum dikkatimi çeken telefonun hafiften boya kakması meydana geliyor telefonu aldığımda telefonun tüm jelatinleri üzerindeydi ve hiç bir çizilme görmedim. Şu an telefonu yumuşak bir bezle temizlediğimde boya atıyor. Gel gelelim sorularıma
ilki bu boyanın kakması normal bir durum mu? piyadaki kapaklarda da kısa sürede boya atma sös konusu mu? Telefonun ön camını ve orta kasasını nasıl açıp değiştirebilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim...
Saygılarımla...
ilki bu boyanın kakması normal bir durum mu? piyadaki kapaklarda da kısa sürede boya atma sös konusu mu? Telefonun ön camını ve orta kasasını nasıl açıp değiştirebilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim...
Saygılarımla...