Nokia N82 İçin 2 Srom Var Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N82 İçin 2 Srom Var Acil Yardım
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar Nokia N82 kulanıyorum cihazımı alırken üzerinde kulaklı dışında bir şey almadım size sormak istediğim sorular şunlar ilki Nokia N82 için olan Tv Out kablosunu kulanarak cihazımızı ses sistemine bağlayabirmiyiz ? 2.si de cihazım son sürümü yani v31 bunu ne gibi artıları var donanımsal birde yazılımsal Yardımcı oacak arkadaşlara şimdiden teşekürlerimi sunarım
Saygılarımla...

e_korn

e_korn

Üye
Telini sıfır mı aldın bilmiyorum ama donanım paketinde kulaklık, usb kablosu, tv out kablosu, yazılım cd'si ve kullanma talimatı olan bir cihaz. Ayrıca ses sistemine bağlamak için tv out kablosuna ihtiyacın yok n82 3.5mm'lik evrensel jak ses çıkışına sahip. V31'in diğer versiyonlardan en büyük artısı ise hızlı ve telin ilk çıkışındaki hatalarından arındırılmış olması. Yani nekadar güncel kalırsan o kadar az sorun ve performansla karşılaşırsın.

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
e_kom, arkadaşım cihazın üzerinde şarjın dışında hiç bir şey almadım o yüzden sordum Tv Out kablosuya cihazımızı ses sistemine bağlayabiliyor muyuz? Bunu örenmek istiyorum. Kablo pahallı olduğu için almadan önce sorayım dedim.

kur

kur

Üye
N82 Gordugum Tv baglanti kablolari kendine has kablodur.Teli aldiginiz sahsin artik isine yaramayacagina gore ondan isteyiniz.Kaybetmisse satin almak zorundasiniz.
Nokianin sitesinde kabloyu bulabilirsiniz.:sn:

--------------- Ekleme ---------------

TV girisi ile ses sisteminizin girisleri farklidir..

e_korn

e_korn

Üye
bağlanabilir tabi ama asıl işlevi biliyorsun tvye bağlamak. Geriye kalan aparatlarıda neden vermemişler anlayamadım bazı yerler bu parçaları ayrı satabiliyor. Tv out kablosu 25' usb kablosu 10 tl civarı. Bence teli aldığın yerden bu aparatları talep etmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...