Nokia N82 2 Sorum Var Acil Yardım Lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N82 2 Sorum Var Acil Yardım Lütfen!
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar elimde bir adet Nokia N82 telefon var telefonu alalı fazla bir zaman olmadı. Daha önce bu modeli kulanmadığım için 2 hususta endişem oldu bende bu yüzden siz değerli arkadaşlarıma sorayım dedim 1. si telefonu açtığım zaman ekran ışığı en yüksek seviyede oluyor;fakat pin kdunun girildiği aşamaya gelince ekran ışığı az düşüyor ve telefonun açılıyor ve hep öle devam ediyor bu normal bir şey mi? 2.si de telefon açıldıktan sonra yükleniyor diye bir işlem başlıyor sonra menüye filan giriyor buda normal mi yoksa anormal mi? Evet arkadaşlar mutlka yardımcı olun telefonu 2. el aldım az kulanılmış ekran jelatini bile üstünde birde ben Nokia N95 kulandığım için bu 2 durum bana tuhaf geldi. Nokia N82 bizat kulanan arkadaşlarımızda bilgilerini paylaşırlarsa gerçekten sevinecem en azından cihaz sorunluysa değiştirme şansım var.

Saygılarımla...
SaGa21

e_korn

e_korn

Üye
Yeni telin hayırlı olsun dostum güle güle kullan sorularına gelince: 1. Soru: Evet arkadaşım bu gayet normal endişe edecek bir durum yok. 2. Soru: Evet bu da gayet normal ama yok can sıkıyor diyorsan ve yeni telin hacki ise yapman gereken: ''e\private\10202cde'' içindeki dosyaları silmek. Bu işlemden sonra birdaha yükleniyor yazısı çıkmayıp telin direk açılacak.

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
e_korn , arkadaşım sağol. Zaten 2. sorumdan kaynankanan durumu iyi güzel anladım benim telefon hackli değil birde hafıza kartına bir kaç java ve sis uzantısında dosya atmışım. Yani sizin dediğinizi yapsam dosyalar uçmaz değil mi? Birde 1. sorumdaki ekran ışığını ilk açılıştaki gibi ayarlayamaz mıyız. Yardıcı olursan sevinirim.

e_korn

e_korn

Üye
Uçmaz dostum merak etme güvenle göçertebilirsin :d Fakat bunu yapman için önce telinin hackli yani sistem dosyalarına erişilebiliyor olması gerek. Formda nasıl hackleyebileğini bulabilirsin ama ben anlamam diyorsan mutlaka anlayan birine yaptırmanı tavsiye ederim. Ekran ışığına gelince araçlar\ayarlar\genel\kişiselleştirme\ekran\ışık sensörü\ nü seçip ayarı en yüksek yapabilirsin ama unutma 1 kademe dahi olsa bu ayarı kısman sana batarya ömüründen fazlasıyla kazanmanı sağlar çünkü en yüksek ayar seçili iken ışık sensörü çalışmıyor fakat 1 kademe dahi olsa kısık olması sensörü devreye sokuyor ve ekran ışığın durumuna göre hareket edip bataryadan tasarruf etmeni sağlıyor.

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
e_korn , arkadaşım keşke hackleyebilsem telefona X-Plore yükleyemedim yükleyebilsem tam anlamıyla hackleyecem;ama dediğim gibi bahsetiğim programı yüklemeye başladığımda Süresi Geçmiş Sertifika hatası veriyor ve yüklemiyor. Birde telefonun 12.09.2008 tarihli fabrika çıkışlıda olması bir sorun. Bilgisayar gibi değil bilgisayar konusunda bilmediğim şey yok;ama cep telefonlardan fazla anlamıyorum.

kur

kur

Üye
1-Hacklanmamis telefona x-plore 1.22 kgenlisini forumda bul yukle.
2-telefonu acinca upgrade isteyecek evet de wi-fi sayesinde free olarak yukle en son 1.31 yukler.
tekrar x-plore 1.31 acinca sifre ister eski sifreni gir tamamdir...
telefonu hacklamadan yukleyebilirsiniz.

e_korn

e_korn

Üye
katılıyorum...

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
kardeş ikiside normal anormal olan bir şey yok ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt