Nokia N81 de garip problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polo_0650

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N81 de garip problem
selam arkadaşlar
cihazı 2 ci el olarak aldım cihazın 1 yıla yakın garantisi var kvk garantili sorun şu sol tarafta arama tuşu o kadar hassas ki dokunsan arama kaydında numara varsa arıyor bazen tşlarda kilitlenme yapıyor cihazı servisemi götüreyim yoksa kolay bir çözümü varmı mesela format gibi
saygılar

bilimci

bilimci

Üye
bence format ıse yaramaz ama yınede bı dene formatı benım telde tusa basınca ekran dalgalanıyodu kullandım kullandım en sonunda tuslar bırbırıne karıstı kılıtlenmeler oldu ve kısa devre yaptı :D:D:D

mc zerem

mc zerem

Üye
garantiye gönder gitsin

eQooo

eQooo

Üye
formatla alakası yok donanımsal problem...garantiye vermelisin..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hiç bekleme kvk zaten hemen servise ver
genpayada versen olur onlar bence daha çabuk yapıyorlar

polo_0650

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkürler arkadaşlar
en kısa zamanda servise vereceğim
bir şeyi merak ediyorum bu telefon iki kez aynı sorundan servise verilmiş problem yine çözülmemiş bende aynı sorunla vericeğim sorun düzelmesse servis ne gibi yol izliyor garanti bitene kadar bu şekilde devammı edicek
bu arada cihaz ikinci elden aldığımdan fatura vs belge yok
saygılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Garantisi veya faturası olsa iyidi sorun yaratıyorlar çünkü ama
se servise verirken biraz diret imeine filan bakın de evde bulamdım taşındık kayboldu filan 2.el konusunu açma.
eger ürün aynı sorundan 3 kez servise giderse yenisini istemne hakkına sahipsin ama önce gittigine dair belgelerle ispatlaman veya kvk dan yazı alman lazım
çünkü aynı sorun oldugunu kanıtla derlerse elinde belge olmaz.
Arkadaşımın N73 öle degiştirmiştik 3 kere joystick arızası gitti 4.de yine yapıp veridiler, ben dedim;
-cihazı istenmiyoruz yasal hakkımız parasını istiyoruz dedim
2 hafta beklettiler ama aldıkparamızı, aldıgımız parayla biraz daha ekleyip N79 aldık
Tüketici haklarını bilceksinki Bu ülkede Ticaret yüzünden seni ezmesinler..
:cool

Tecnology

Tecnology

Üye
kardeş aynı telefonu ben sıfır aldım, bende de sağdaki tuş aynı dediğin gibiydi. bunun yazılımla alakası yok telefonun o tuşunda problem olduğu için yapıyor bunu. ben sıfır aldığım için hemen geri götürdüm, değiştirdiler. senin ki servis te hallolacak bi durum..

zadican

Üye
Garantiden halledersin canını sıkma

dealen

Üye
abı n 81 rı uzun sure kullandıgım ıcınbılıyorum yuzde 90 nında boyle bı sorun war arama tusu fazla kullanılamsada mesaj yazarken assagı tutsa cok bastıgın ıcın hassaslasıyor dokunmatık gıbı oluyor tek cozum servıse goturmek

ltfllh

ltfllh

Üye
Garantisi veya faturası olsa iyidi sorun yaratıyorlar çünkü ama
se servise verirken biraz diret imeine filan bakın de evde bulamdım taşındık kayboldu filan 2.el konusunu açma.
eger ürün aynı sorundan 3 kez servise giderse yenisini istemne hakkına sahipsin ama önce gittigine dair belgelerle ispatlaman veya kvk dan yazı alman lazım
çünkü aynı sorun oldugunu kanıtla derlerse elinde belge olmaz.
Arkadaşımın N73 öle degiştirmiştik 3 kere joystick arızası gitti 4.de yine yapıp veridiler, ben dedim;
-cihazı istenmiyoruz yasal hakkımız parasını istiyoruz dedim
2 hafta beklettiler ama aldıkparamızı, aldıgımız parayla biraz daha ekleyip N79 aldık
Tüketici haklarını bilceksinki Bu ülkede Ticaret yüzünden seni ezmesinler..
:cool
:oke::oke: gayet açıklayıcı

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Servise ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt